MS στη Μοριακή Βιολογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι για τους μαθητές να αναπτύξουν μια προηγμένη και ενημερωμένη κατανόηση της κυτταρικής και μοριακής βιολογίας και της βιοχημείας. Το βασικό πρόγραμμα σπουδών βασίζεται σε μορφές διαλέξεων και μαθήματα βασισμένα στη συζήτηση που εστιάζουν στη βιολογία των κυττάρων, στη μοριακή γενετική και στη βιοχημεία. Τα προχωρημένα μαθήματα επιλογής καλύπτουν θέματα όπως η κυτταρική βάση της ανθρώπινης νόσου, η ανοσολογία, η αναπτυξιακή βιολογία, η μεταγωγή σήματος και η νευροεπιστήμη.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Μοριακή Βιολογία μπορεί να ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά. Ωστόσο, ορισμένα μαθήματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης απαιτούν ζωντανή συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας LIVE (CL) στην τάξη μας. Οι μαθητές πρέπει να επιδείξουν τεχνική εμπειρογνωμοσύνη στην κυτταρική / μοριακή βιολογία είτε με την ολοκλήρωση ενός μαθήματος είτε με την εργασιακή εμπειρία. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του Office of Distance Education.

Το 30 πτυχίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Μοριακή Βιολογία είναι ένα διαδικτυακό πρόγραμμα υψηλής εστίασης, προσανατολισμένο στην έρευνα, σχεδιασμένο ειδικά για φοιτητές μερικής απασχόλησης που ενδιαφέρονται για τη βιομηχανία βιοτεχνολογίας. Αυτό το διαδικτυακό πρόγραμμα πτυχίων είναι ιδανικό για άτομα που αναζητούν βιοϊατρική ερευνητική σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό χώρο, τη βιομηχανία και την κυβέρνηση.

Απαιτήσεις μαθημάτων προπτυχιακών σπουδών

 • 2 εξάμηνα: Γενική Χημεία
 • 2 εξάμηνα: Οργανική Χημεία
 • 2 εξάμηνα: Φυσική
 • 1 εξάμηνο: Εισαγωγή στη Γενετική
 • 1 εξάμηνο: Εισαγωγή στην Κυτταρική & Μοριακή Βιολογία
 • 2 εξάμηνα: Μαθήματα μαθηματικών

Παρακαλώ σημειώστε: Οι μαθητές που γίνονται δεκτοί πρέπει να ολοκληρώσουν 9 συνεχόμενες πιστωτικές ώρες μαθημάτων 300 επιπέδων ή υψηλότερου, χωρίς βαθμό χαμηλότερο από το B-, για να συνεχίσουν να παρακολουθούν μαθήματα.

Με την έγκριση της Μεταπτυχιακής Επιτροπής του Τμήματος και του Γραμματέα του Lehigh University , μπορούν να μεταφερθούν κατ 'ανώτατο όριο έξι μονάδες μαθημάτων σχετικών με τη μοριακή βιολογία για την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού τίτλου. Απαιτείται βαθμός μαθημάτων Β ή καλύτερη για μεταφορές πιστώσεων.

Διδακτέα ύλη

Ανάλογα με την προπτυχιακή εκπαίδευση του φοιτητή, λαμβάνονται πρώτα βασικά μαθήματα κυτταρικής και μοριακής βιολογίας, ακολουθούμενα από προχωρημένα σεμινάρια σεμιναρίου, συμπεριλαμβανομένων τμηματικών ερευνών και άρθρων περιοδικών που διαβάζονται και συζητούνται.

Βασικά μαθήματα

Απαιτούμενα μαθήματα
BIOS 345 Μοριακή Γενετική (3) BIOS 411 Advanced Cell Biology (3)
BIOS 371 Στοιχεία Βιοχημείας Ι (3) BIOS 421 Molecular Cell Biology I ** (3)
BIOS 372 Στοιχεία Βιοχημείας II (3) BIOS 422 Molecular Cell Biology II ** (3)
BIOS 407 Research (απαιτούνται 6 μονάδες) BIOS 427 Τεχνικές κυτταρικής και μοριακής βιολογίας * (3)

* Αυτό το μάθημα μπορεί να ολοκληρωθεί κατόπιν συνεννόησης στο Lehigh ή στον χώρο εξ αποστάσεως σε συνεννόηση με έναν σύμβουλο έρευνας προσωπικού και τη σχολή Lehigh. Ωστόσο, αυτό το μάθημα μπορεί να μην απαιτείται (και ένα άλλο μπορεί να αντικατασταθεί στη θέση του) εάν ο μαθητής έχει δείξει επάρκεια στη μοριακή βιολογία και τις βιοχημικές τεχνικές. Σε αυτήν την περίπτωση, μια περιγραφή της έρευνας ή της τεχνικής εμπειρίας στον τομέα πρέπει να συνοψιστεί και να υποβληθεί με την αίτηση εισδοχής του μαθητή.

** Αυτά τα μαθήματα απαιτούν ζωντανή συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας Classroom LIVE.

Μια μη ερευνητική επιλογή είναι διαθέσιμη κατόπιν έγκρισης από την επιτροπή του μαθητή.

Επιλογές

Τα μαθήματα επιλογής που προσφέρονται μέσω του προγράμματος του μαθητή θα περιλαμβάνουν διάφορα μαθήματα εξειδίκευσης όπως:

Επιλογές
BIOS 327 Ανάπτυξη και ασθένεια (3) BIOS 464 Μοριακή Βιολογία Ευκαρυωτικών Οργανισμών (3)
BIOS 328 Ανοσολογία (3) BIOS 466 Δομή και λειτουργία των RNAs και των συμπλοκών ριβονουκλεοπρωτεϊνών (3)
BIOS 376 Αναπτυξιακή Βιολογία (3) BIOS 471 Μεταγωγή ευκαρυωτικού σήματος (3)
BIOS 442 Κυτταρική βάση ανθρώπινης νόσου (3)

Αυτή η επιλογή είναι προκαταρκτική και εμφανίζεται μόνο για ενημέρωση. Δεν υπάρχει σχέση με τη σειρά με την οποία εμφανίζονται παραπάνω και πότε θα προγραμματιστούν. Άλλα μαθήματα επιλογής στις Βιολογικές Επιστήμες μπορεί να είναι διαθέσιμα σε μερικά εξάμηνα.

Παρακαλώ σημειώστε: Τα μαθήματα επιλογής σε άλλα τμήματα μπορεί να είναι κατάλληλα για το πτυχίο MS αλλά απαιτούν την έγκριση του προγράμματος Μοριακής Βιολογίας.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Αυτό το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 • Ανοιχτές είσοδοι: Καλοκαίρι / Φθινόπωρο / Άνοιξη
 • Προθεσμία πτώσης για έλεγχο αιτήσεων: 1 Ιουλίου
 • Άνοιξη Προθεσμία για έλεγχο αίτησης: 1 Νοεμβρίου
 • Θερινή προθεσμία για έλεγχο αιτήσεων: 15 Απριλίου

Στοιχεία επικοινωνίας

Erin Curtolo, Ακαδημαϊκός Συντονιστής

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: erc419@lehigh.edu

Αριθμός τηλεφώνου: 610-758-3681

Απαιτήσεις εισδοχής

Απαιτούνται 2 επιστολές σύστασης

Πτυχίο από εγκεκριμένο ίδρυμα με συνολικό μέσο βαθμό βαθμολογίας τουλάχιστον 3,0. Οι υποψήφιοι με προπτυχιακές ΣΔΣ κάτω από 3,0 μπορούν να γίνουν δεκτοί με την έγκριση του τμήματος στο οποίο επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time facult ... περαιτέρω

As Lehigh’s largest and most diverse college, we are home to the social sciences, arts, humanities, and natural sciences. With 1,894 undergraduate students, 342 graduate students, 270 full-time faculty and 90 professional staff, we are comparable in size and offer the intimacy of a liberal arts college, yet benefit from the resources of a research university. Our faculty are accomplished scholars, artists, and writers, recognized nationally and internationally as leaders in their fields, who share a commitment to the integration of teaching and scholarship into innovative, dynamic curricula set in an intellectually stimulating environment. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη