Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είτε ξεκινάτε μόνοι σας, προετοιμαστείτε για την εξέταση CPA σας είτε ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας στο λογιστήριο, το Walden University στο λογιστικό πρόγραμμα μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας στην ανάλυση και τη λήψη οικονομικών αποφάσεων. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε αυτό το ταχέως μεταβαλλόμενο επάγγελμα, το προκλητικό πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τη διοικητική λογιστική, τη χρηματοοικονομική διαχείριση, τα τρέχοντα θέματα και τα νομικά και ηθικά θέματα λογιστικής.

Ειδικεύσεις

  • Λογιστική για τον Επαγγελματία
  • Λογιστική με έμφαση CPA
  • Αυτο-σχεδιασμένο

Walden University στη Λογιστική είναι διαπιστευμένο από το ACBSP και έχει κερδίσει την ειδική λογιστική διαπίστευση της εταιρείας.

Τα περισσότερα κράτη απαιτούν από τα άτομα να ολοκληρώσουν 150 εξάμηνα (225 τέταρτα) ώρες σε ορισμένες θεματικές περιοχές για να είναι επιλέξιμες για να παρακολουθήσουν τις εξετάσεις του Certified Public Accountant (CPA) και / ή να λάβουν άδεια CPA. Τα λογιστικά προγράμματα της Walden μπορούν να βοηθήσουν τους πτυχιούχους στην πρόοδο προς την εκπλήρωση αυτών των απαιτήσεων. Το BS στη Λογιστική προσφέρει 120 τριμηνιαίες (80 εξάμηνο) ώρες πίστωσης που περιλαμβάνουν μαθήματα υψηλού επιπέδου σε θέματα όπως η οικονομική λογιστική, ο έλεγχος, η φορολογία και η λογιστική διαχείρισης. Το MS στη Λογιστική προσφέρει 30 διδακτικές ώρες (45 τριμήνου), ενώ η ειδικότητα MBA Accounting προσφέρει εννέα εξάμηνα (13,5 τρίμηνο) ώρες πίστωσης. Τα προγράμματα αυτά περιλαμβάνουν μεταπτυχιακά μαθήματα σε θέματα όπως η οικονομική λογιστική, η λογιστική διαχείρισης και οι νομικές και ηθικές πρακτικές λογιστικής. Αυτό θα απαιτήσει από τους μαθητές να ολοκληρώσουν πρόσθετα μαθήματα για να πληρούν τις κρατικές απαιτήσεις.

Σε κάθε κράτος, υπάρχουν συγκεκριμένες πολιτικές που πρέπει να ακολουθούνται όταν ένα άτομο επιδιώκει να γίνει ένας εγκεκριμένος λογιστής. Ορισμένες πολιτείες δεν θα επιτρέψουν σε άτομα που ολοκληρώνουν τα λογιστικά προγράμματα Walden να καθίσουν για τις εξετάσεις αδειοδότησης CPA λόγω ειδικών για το κράτος ζητημάτων, όπως επαγγελματική διαπίστευση ή πρόσωπο με πρόσωπο οδηγίες. Για πληροφορίες σχετικά με τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις για το κράτος σας, ανατρέξτε στο συμβούλιο λογιστικής του κράτους ή σε σχετικό οργανισμό.

Οι σύμβουλοι εγγραφής Walden μπορούν να παρέχουν συμβουλές σχετικά με την άδεια λογιστή. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ευθύνη του ατόμου που εγγράφεται στο πρόγραμμα να διαβάζει, να κατανοεί και να συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις αδειοδότησης στην κατάσταση που επιθυμεί να ασκήσει.

Walden University μπορεί να προβεί σε καμία εκπροσώπηση, εγγύηση, εγγύηση ή δέσμευση ότι η επιτυχής ολοκλήρωση ενός προγράμματος Walden ή η παρακολούθηση μαθημάτων στο πλαίσιο ενός προγράμματος, θα καταστήσει έναν πτυχιούχο επιλέξιμο να συμμετάσχει σε εξετάσεις αδειοδότησης ή να αποκτήσει κρατική άδεια.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε41 περισσότερα μαθήματα αποWalden University »

Τελευταία ενημέρωση July 14, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιούλιος 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη