MEd στην Εκπαιδευτική Ηγεσία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πάρτε το προβάδισμα με ένα MEd στην Εκπαιδευτική Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο Concordia

Έχετε συνεχώς ιδέες για τη βελτίωση του σχολείου σας. Είστε πρόθυμοι να κάνετε περισσότερα για να ενθαρρύνετε τους μαθητές και τους συναδέλφους να πετύχουν πέρα από την τάξη. Είστε έτοιμοι να γίνετε ηγέτης. Τι έπεται? Κερδίζοντας ένα MEd στην Εκπαιδευτική Ηγεσία από την Concordia. Με ένα κορυφαίο MEd, δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε να κάνετε. Έχετε τη φιλοδοξία, την αφοσίωση και τη συμπόνια - το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι η τεχνογνωσία για την αποτελεσματική εφαρμογή της αλλαγής. Με ένα MEd στην Εκπαιδευτική Ηγεσία, μπορείτε να το κάνετε αυτό και πολλά άλλα.

Τι θα μελετήσετε

 • Οι αρχές της προώθησης μιας υποστηρικτικής σχολικής και κοινοτικής σχέσης.
 • Τα νομικά και δεοντολογικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εκπαιδευτικοί.
 • Αποτελεσματική διδασκαλία στην τάξη και τρόπος βελτίωσης των επιτευγμάτων των μαθητών.
 • Τα θεμέλια της οργανωτικής αλλαγής.

Προτεινόμενα Μαθήματα

Σχολικές και κοινοτικές εταιρικές σχέσεις

Το μάθημα εξετάζει τις αρχές σχεδιασμού και διαχείρισης ενός προγράμματος για την οικοδόμηση μιας αμοιβαία υποστηρικτικής σχέσης μεταξύ του σχολείου και του περιβάλλοντος του. Εστιάζεται στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στρατηγικών για τη σύνδεση του σχολείου με τα μέλη της κοινότητας όπως οι γονείς, οι πολίτες και οι ομάδες ειδικών συμφερόντων.

Περιπτωσιολογικές μελέτες στο δίκαιο και τη δεοντολογία

Αυτό το μάθημα είναι μια μελέτη των νομικών και ηθικών ζητημάτων σχετικά με τα πρακτικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι εκπαιδευτικοί στην καθημερινή πρακτική τους. Περιπτωσιολογικές μελέτες που μιλούν απευθείας στους καθηγητές και επικεντρώνονται στα καθημερινά ηθικά διλήμματα στην εκπαίδευση αποτελούν το θεμέλιο αυτού του μαθήματος. Ιδιαίτερα σημαντική για αυτό το μάθημα είναι η έμφαση στη διάσταση της δεοντολογίας, καθώς σχετίζεται με τη διδασκαλία και την ηγεσία.

Στρατηγικές για την ενίσχυση της επιτυχίας των σπουδαστών

Αυτό το μάθημα παρέχει μια επισκόπηση του τι αποτελεί αποτελεσματική διδασκαλία στην τάξη. Το μάθημα θα διερευνήσει επίσης σε βάθος τις κατηγορίες στρατηγικών που η έρευνα δείχνει ότι θα έχει μεγάλη πιθανότητα να ενισχύσει την επιτυχία για όλους τους μαθητές σε όλες τις θεματικές περιοχές σε όλα τα επίπεδα βαθμού. Η έρευνα και η θεωρία θα μελετηθούν καθώς και η πρακτική εφαρμογή των στρατηγικών στην τάξη.

Οργανωτική Αλλαγή

Η οργανωτική αλλαγή παρέχει μια εισαγωγική επισκόπηση των θεωρητικών και κοινωνιολογικών θεμελίων της οργανωτικής αλλαγής. Επιπλέον, το μάθημα διερευνά τις πηγές, τις διαδικασίες και τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής αλλαγής και τις συνεπαγόμενες συνέπειες για τους εκπαιδευτικούς και τους διαχειριστές. Τα θέματα και οι δραστηριότητες έχουν σχεδιαστεί για να ανασκοπήσουν θέματα ενδιαφέροντος και σπουδαιότητας για όσους σχεδιάζουν μια σταδιοδρομία στην εκπαιδευτική διοίκηση ή ρόλους ως επικεφαλής εκπαιδευτικοί και παράγοντες αλλαγής.

Γιατί Concordia

Ως καινοτόμοι στον τομέα της μάθησης, το Κολλέγιο Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Concordia-Portland έχει εξουσιοδοτήσει τους δασκάλους για περισσότερο από έναν αιώνα και εξακολουθεί να επηρεάζει την εκπαίδευση από το προγεννητικό έως το διδακτορικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, το Κολέγιο Εκπαίδευσης στεγάζεται στην κυρίαρχη σχολή του νέου μας εκπαιδευτικού μοντέλου, γνωστού ως 3toPhD®. Τα ίδια τολμηρά μυαλά πίσω από αυτό το πρωτοποριακό πρωτότυπο είναι επίσης εκείνα που διαμορφώνουν τη συνεχιζόμενη εκπαιδευτική μας έρευνα και τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά μας προγράμματα. Αναπτύσσουμε την κοινότητα των επαγγελματιών εκπαιδευτικών μας για να προχωρήσουμε στη μάθηση σε όλα τα στάδια.

Διαθεσιμότητα Υποτροφιών

Προσφέρουμε μέχρι και 3.000 δολάρια σε υποτροφίες, και αυτή τη στιγμή, μπορεί να δικαιούστε δωρεάν βιβλία.

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Ολοκληρωμένη εφαρμογή.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν αποκτήσει πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή υψηλότερο από ένα αναγνωρισμένο από την τοπική αυτοδιοίκηση ίδρυμα.
 • Επίσημες μεταγραφές από περιφερειακό αναγνωρισμένο κολέγιο / πανεπιστήμιο με μεταπτυχιακό ή μεταπτυχιακό δίπλωμα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, υπογράψτε τη δήλωση απελευθέρωσης μεταγραφών αν θέλετε το Concordia University-Portland να ζητήσει επίσημα αντίγραφα για λογαριασμό σας.
 • Ιστορικό εργασίας Έντυπο ή βιογραφικό που δείχνει εργασιακή εμπειρία.
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν σωρευτική προπτυχιακή ΣΔΣ 2,8 ή υψηλότερη.
 • Δήλωση Πρόθεσης, μήκος 475-600 λέξεων. Το περιεχόμενο και η σαφήνεια της γραφής θα αξιολογούνται στη διαδικασία εισαγωγής. Απαντήστε στις ακόλουθες οδηγίες ξεχωριστά και αριθμήστε κάθε απάντηση:
  • Σύντομα εισάγετε τον εαυτό σας στις ομάδες Graduate Admissions Office και College of Education συζητώντας το επαγγελματικό υπόβαθρό σας και το ενδιαφέρον σας για την επιδίωξη του επιθυμητού προγράμματος σπουδών σας στο Concordia (περίπου 75-100 λέξεις).
  • Περιγράψτε τους επαγγελματικούς στόχους σας και την ευθυγράμμισή τους με το πρόγραμμα που επιλέξατε και τη συνολική αποστολή της Concordia. Εξηγήστε πώς τα πλεονεκτήματα και οι εμπειρίες σας έχουν προετοιμάσει για την επιτυχία στο πρόγραμμα (περίπου 200-250 λέξεις).
  • Συζητήστε μια άμεση, πραγματική πρόκληση στον επαγγελματικό τομέα στον οποίο ευθυγραμμίζεται το πτυχίο σας (π.χ. εκπαίδευση PreK-12, τριτοβάθμια εκπαίδευση, εταιρική κατάρτιση). Δώστε ένα παράδειγμα. Τι μέτρα πρέπει να ακολουθήσουν οι εκπαιδευτικοί ή οι επαγγελματίες για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης; (περίπου 200-250 λέξεις)
  • Για τους υποψηφίους που έχουν κερδίσει με 2,80 ΣΔΣ, παρακαλείσθε να εξηγήσετε τι οδήγησε στη χαμηλή ΣΔΣ και πώς θα πετύχετε σήμερα σε ένα ακαδημαϊκά προκλητικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σήμερα.
Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We o ... περαιτέρω

If education is your passion, this is your university. One of the most respected names in learning today, Concordia University–Portland is reshaping the way the world views teachers and students. We offer education degree programs at every level – many of which can be earned online – from a Bachelor in Education to master and doctorate degree programs. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη