Filter
MBA
Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε Διαδικτυακή Σπουδές Επιχειρήσεων σε Σπουδές Μέσων Ενημέρωσης 2019/2020

Οι μαθητές που αποφοιτούν με το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) έχουν συνήθως πέρασε περίπου δύο έτη σπουδών σε μια συγκεκριμένη συγκέντρωση της διοίκησης επιχειρήσεων. Για να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα MBA, πρέπει πρώτα να ολοκληρώσει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα και να έχουν πτυχίο.

Τι είναι ένα on-line MBA στο Media; Αυτός ο βαθμός απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τα μαθήματα που εστιάζουν σε σύγχρονα μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των επιπτώσεων που έχει για τη σημερινή κουλτούρα, η μελέτη των αναδύεται μέσα, οι επιχειρηματικές πτυχές των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της διαχείρισης και της παραγωγής. Μαθήματα μπορεί να περιλαμβάνει το στρατηγικό σχεδιασμό, παγκόσμιο επιχειρηματικό, οικονομικό χαρακτήρα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, παγκόσμιο μάρκετινγκ μέσων μαζικής ενημέρωσης και μουσικές εκδόσεις. Online προγράμματα τείνουν να είναι ευέλικτη, επιτρέποντας ένας φοιτητής για να ολοκληρώσει μια διαδρομή που θα καλύψουν τους στόχους της καριέρας του.

Τα οφέλη από την ολοκλήρωση αυτού του προγράμματος σπουδών υπερβαίνει τα οφέλη μάθει σε μια τάξη.Με τη μελέτη των μέσων ενημέρωσης, οι μαθητές μπορούν να μάθουν να είναι πιο απαιτητικό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τον τρόπο γίνεται κοινή χρήση, καθώς και το πώς επηρεάζει τους ανθρώπους και την κοινωνία.

Το οικονομικό κόστος των προγραμμάτων των μέσων ενημέρωσης εξαρτάται από το ποιο θεσμικό όργανο ένας φοιτητής εγγεγραμμένος ή θα εγγραφεί στο. Το κόστος μπορεί να ποικίλει σημαντικά, έτσι ώστε ένας μελλοντικός φοιτητής θα πρέπει να ερευνήσει τα προγράμματα που τον ή την ενδιαφέρουν πολύ καλά πριν από την ανάληψη δέσμευσης. Online προγράμματα μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα, εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν μετεγκατάσταση ή μετακίνηση είναι απαραίτητη.

Οι απόφοιτοι με ΜΒΑ στο Media μπορούν να βρεθούν σε υψηλή ζήτηση, όταν αρχίζουν την αναζήτηση εργασίας τους. Πιθανές επιλογές σταδιοδρομίας μπορεί να περιλαμβάνει γίνει ένας διευθυντής μάρκετινγκ, διευθυντής πωλήσεων, παραγωγός προαγωγές, εκτελεστικός διευθυντής και περισσότερο. Αυτή η έκρηξη και συνεχώς μεταβαλλόμενο πεδίο είναι συχνά άκρως ανταγωνιστική, η οποία μπορεί να δώσει στον υποψήφιο με ένα MBA τη μεγαλύτερη πιθανότητα να επιτύχει τις καλύτερες θέσεις εργασίας. Εκτός από την αναρρίχηση στην εταιρική σκάλα, μερικοί απόφοιτοι επιλέγουν να προωθήσουν την περαιτέρω εκπαίδευσή τους.

Ακολουθώντας ένα μεταπτυχιακό πτυχίο είναι ένα συναρπαστικό βήμα για να πάρει στην καριέρα του. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα, η αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας στην πρώτη μορφή.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

1 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Μέσων Ενημέρωσης

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

Ο κλάδος της πολυτέλειας έχει πρωτοπορήσει στην καινοτομία στη διαχείριση και την εμπορία για αρκετές δεκαετίες. ... [+]

Το MBA Online στοχεύει να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες έτσι ώστε να μπορούν να παρέχουν ένα όραμα της αλλαγής και της προσαρμογής στο νέο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον εντός των εταιρειών του κλάδου πολυτελείας.

Θα είναι σε θέση να:

Να καταδείξει την εμπειρογνωμοσύνη σχετικά με τα χαρακτηριστικά του τομέα,Ορίστε την ρεαλιστική και αντικειμενική τοποθέτηση μιας μάρκας και δημιουργήστε την ιστορία που θα της επιτρέψει να επιτύχει τον καθορισμένο στόχο,Σέβονται τα κλειδιά της διαφοροποιητικής παράδοσης του τομέα πολυτελείας, ενσωματώνοντας τα εργαλεία, τις μεθοδολογίες και τις διαδικασίες της ψηφιακής εποχής,Οδηγεί τον μετασχηματισμό των οργανισμών για την αντιμετώπιση νέων έργων και επιχειρηματικών προκλήσεων.... [-]
Γαλλία Παρίσι
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά