MBA (Συμπλήρωση)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Master of Business Administration (Top Up)

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το πρόγραμμα Top-Up σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε την υπάρχουσα μεταπτυχιακή σας εκπαίδευση και να επιταχύνετε τις σπουδές σας για να κερδίσετε ένα πλήρες MBA σε μόλις 12 μήνες, σε ένα κλάσμα του κόστους ενός πλήρους MBA. Τα προγράμματα MBA του Arden University αναπτύσσουν τη σκέψη και την προετοιμασία σας με διακεκριμένους τρόπους, έτοιμοι για βασικές θέσεις σε βιομηχανίες και οργανισμούς που σχετίζονται με την παγκόσμια οικονομία.

Arden University ευέλικτος τρόπος μελέτης του Arden University διευκολύνει την ανάπτυξη των επιχειρηματικών δεξιοτήτων σας παράλληλα με τις υπάρχουσες δεσμεύσεις και ευθύνες σας. Πολλοί φοιτητές ολοκληρώνουν τις σπουδές τους μαζί μας ενώ εργάζονται με πλήρη απασχόληση, και αυτό το πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να πάρετε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο ενώ βελτιώνετε τον στρατηγικό αντίκτυπο του οργανισμού σας.

Όλα τα προγράμματα της Arden παρέχονται με μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα και την επιτυχία σταδιοδρομίας. Το πρόγραμμα αυτό έχει αναπτυχθεί σε συνεννόηση με τους αποφοίτους μας παγκοσμίως για να σας βοηθήσει να εμπνεύσετε και να διαχειριστείτε τις αλλαγές στην επιχείρησή σας.

116288_YyvAXz_A.jpeg

Μαθήματα μαθήματος

Στρατηγική εφαρμογής:

Η αποστολή και οι αξίες ενός οργανισμού είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του. Θα μάθετε να διαμορφώνετε αυτές τις σημαντικές πτυχές καθώς είστε εκτεθειμένοι σε μια σειρά επιχειρηματικών προκλήσεων γύρω από τη στρατηγική. Καθώς διερευνάτε τη βιωσιμότητα και τις δεοντολογικές πρακτικές, θα τις εξετάσετε στο πλαίσιο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και θα έχετε την ευκαιρία να εφαρμόσετε αυτές τις έννοιες στην επίλυση δύσκολων σεναρίων.

Ερευνητικό πρόγραμμα:

Αυτό το ζωτικής σημασίας πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να ερευνήσετε μια περιοχή της επιλογής σας, που σχετίζεται με το θέμα του προγράμματος, και να αναπτύξετε τις κρίσιμες ικανότητές σας. Θα δημιουργήσετε μια ερευνητική πρόταση, θα επιλέξετε μεταξύ συμβατικής διατριβής ή ακαδημαϊκού άρθρου και παρουσίασης και στη συνέχεια θα εφαρμόσετε όλες τις γνώσεις σας από το πρόγραμμα, με την ευκαιρία να συνδέσετε την έρευνά σας με τις πραγματικές ανάγκες εργασίας σας.

Βιομηχανικές Συνεργασίες

Όταν εγγραφείτε στο μάθημα MBA (Top Up) , θα έχετε την επιλογή να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων Salesforce:


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Υπάρχουν 140 Trails και 520 κονκάρδες για να διαλέξετε, καλύπτοντας πολλές πτυχές της επιχείρησης, της πληροφορικής και της χρήσης του Salesforce ως εργαλείου διαχείρισης.

Πώς λειτουργεί;
Η συμμετοχή με τους συνεργάτες μας είναι εντελώς εθελοντική. Η συμμετοχή σας ή η απόφασή σας να μην μελετήσετε αυτά τα πρόσθετα πρόσθετα δεν θα επηρεάσει το βαθμό ή τους βαθμούς που λαμβάνετε.

Τι λένε οι σπουδαστές μας:

116286_wIEGepqk.png

" Μετά από έρευνα σε διάφορες επιλογές, επέλεξα το Arden University λόγω της μεθόδου της online παράδοσης και για να είμαι ευέλικτη στην τοποθέτηση του MBA σε μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης. τις δεξιότητες που έμαθα, τις οποίες βρήκα ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν απευθείας στο χώρο εργασίας μου " .

Scott Nicholson,

Master of Business Administration (CMI)

Απαιτήσεις επιλεξιμότητας

  • Για να είναι επιλέξιμες για αυτό το μάθημα πρέπει κανονικά να έχετε: 120 μονάδες στο επίπεδο 7 σε ένα ευρύ βασισμένο βραβείο επιχειρηματικής / διοίκησης, για παράδειγμα, Δίπλωμα Μεταπτυχιακού Διπλώματος Επιπέδου Επιχειρήσεων ή ILM Επίπεδο 7 Δίπλωμα στην Ηγεσία
  • Αν δεν έχετε ήδη τα απαιτούμενα προσόντα για αυτή την MBA Top-Up, ίσως μπορέσουμε να σας προσφέρουμε μια θέση στα πλήρη προγράμματα MBA μας. Μιλήστε στην ομάδα αποδοχών μας για να μάθετε περισσότερα.

Αμοιβές

£ 3.800 (UK

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... περαιτέρω

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη