MBA στη χρηματοδότηση

Instituto Europeo de Posgrado - España

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA στη χρηματοδότηση

Instituto Europeo de Posgrado - España

MBA in Finance

Το MBA in Finance, μόδα ανώτερα διευθυντικά στελέχη σε θέση να κάνει δημιουργικές αποφάσεις και πραγματική, για να ανταποκριθεί στις ολοένα και πιο σύνθετες και μεταβαλλόμενες προκλήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην οικονομική και λογιστική έκταση της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης και της δικής οικονομική της προσέγγιση στον τομέα αυτό.

Διπλό Πτυχίο Universidad Rey Juan Carlos

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών με το βασιλιά Juan Carlos Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, το Online MBA in Finance προσφέρεται με διπλό πτυχίο από τα δύο ιδρύματα υψηλού κύρους στην Ισπανία και διεθνώς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η μεθοδολογία της μάθησης βασίζεται στη «μέθοδο των περιπτώσεων», μαθήματα βίντεο, εικονικές συνεδρίες και διαδραστικές ασκήσεις. Ο μαθητής έχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εργασιών και των προσωπικών ακολουθήσει ένα δάσκαλο. Η σχολή αποτελείται από επαγγελματίες στο χώρο.

Προφίλ Συμμετέχων

Η εξειδίκευση MBA in Finance απευθύνεται σε επαγγελματίες με διευθυντικά ή / και εκτελεστικών αρμοδιοτήτων, που επιθυμούν να αυξήσουν και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στον οικονομικό τομέα, και να μπορέσουν να εκπληρώσουν με επιτυχία θέσεις σε αυτόν τον τομέα της εταιρείας. Ενίσχυση των δεξιοτήτων διαχείρισης και παγκόσμιο όραμα και χωρίς αποκλεισμούς.

Εγγύτητα και παραμετροποίηση

Η επαφή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και καθηγητές, είναι συνεχής μέσω της εικονικής πλατφόρμας για την ανάπτυξη του προγράμματος. Οι μαθητές θα έχουν:

 • Σύνολο διαθεσιμότητα υλικού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Θέτοντας ερωτήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
 • Συνεχής επικοινωνία μέσω φόρουμ συζήτησης

Σύστημα αξιολόγησης

Η αξιολόγηση του προγράμματος είναι ουσιαστικά πρακτική, και στηρίζεται σε τέσσερις πτυχές:

 • Πρακτικές ασκήσεις προγραμματιστεί
 • Ατομική και ομαδική εργασία
 • Συμμετοχή σε δραστηριότητες
 • Μεταπτυχιακή Διατριβή έργου

Διαδικασία εισδοχής για κάθε κλήση την ακόλουθη διαδικασία εισαγωγής πραγματοποιείται, βασίζεται στην επιλογή των φοιτητών για τις περιορισμένες θέσεις προσφέρονται:

 1. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων IEP ενημερώνουν τον υποψήφιο για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας και την εισαγωγή (Όροι Χρηματοδότησης, Υποτροφίες, κλπ).
 2. Ο υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει το "έντυπο αίτησης", το οποίο θα αποσταλεί και να το στείλετε σε ιρλανδικές λίρες μαζί με τα ακόλουθα έγγραφα:
 • Βιογραφικό
<li>Titulaci&oacute;n Universitaria</li>

Μετά την παραλαβή του φακέλου, ο υποψήφιος για μια τηλεφωνική συνέντευξη, θα συγκληθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης.

&Eta; &Epsilon;&pi;&iota;&tau;&rho;&omicron;&pi;&#942; &Alpha;&xi;&iota;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf; &theta;&alpha; &epsilon;&xi;&epsilon;&tau;&#940;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&omicron; &rho;&epsilon;&kappa;&#972;&rho; &kappa;&alpha;&iota; &mu;&#941;&sigma;&alpha; &sigma;&epsilon; &pi;&epsilon;&rho;&#943;&pi;&omicron;&upsilon; &mu;&#943;&alpha; &epsilon;&beta;&delta;&omicron;&mu;&#940;&delta;&alpha; &theta;&alpha; &lambda;&#940;&beta;&epsilon;&tau;&epsilon; &tau;&omicron; &pi;&iota;&sigma;&tau;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&eta;&tau;&iota;&kappa;&#972; &sigma;&alpha;&sigmaf; &epsilon;&iota;&sigma;&delta;&omicron;&chi;&#942;&sigmaf;, &epsilon;&phi; '&#972;&sigma;&omicron;&nu; &delta;&#973;&nu;&alpha;&nu;&tau;&alpha;&iota;, &eta; &omicron;&pi;&omicron;&#943;&alpha; &delta;&#943;&nu;&epsilon;&iota; &tau;&eta; &theta;&#941;&sigma;&eta; &gamma;&iota;&alpha; &nu;&alpha; &mu;&epsilon;&lambda;&epsilon;&tau;&#942;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&omicron; &pi;&rho;&#972;&gamma;&rho;&alpha;&mu;&mu;&alpha;.
&Mu;&epsilon;&tau;&#940; &tau;&eta;&nu; &pi;&alpha;&rho;&alpha;&lambda;&alpha;&beta;&#942; &tau;&omicron;&upsilon; &pi;&iota;&sigma;&tau;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&eta;&tau;&iota;&kappa;&omicron;&#973; &epsilon;&iota;&sigma;&alpha;&gamma;&omega;&gamma;&#942;&sigmaf;, &omicron;&iota; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#941;&sigmaf; &theta;&alpha; &epsilon;&pi;&iota;&sigma;&eta;&mu;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&#942;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&gamma;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&#942; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf;.

Υποτροφίες σπουδών / Υποτροφίες

Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα επιδότησης έως και 35% του κόστους των διδάκτρων. Για κάθε καλέσετε έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών με βάση την προσωπική, επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων που προσφέρονται. Για δικαστική απόφαση, μια αυστηρή παρακολούθηση προτεραιότητας.

Τρόπος χρηματοδότησης

Υπάρχουν επίσης ειδικοί όροι χρηματοδότησης, που προωθείται από τα δύο θεσμικά όργανα, προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να αναλάβουν το κόστος των μαθημάτων μέσω ενός συστήματος αναβολή των πληρωμών από μηνιαίες δόσεις άνετα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
14 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
7,346 EUR
Locations
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών