Έχετε σκεφτεί ποτέ να προωθήσετε την καριέρα σας στον κλάδο της υγειονομικής περίθαλψης; Εργάζεστε σε διοίκηση ή διοίκηση σε νοσοκομείο ή υγειονομική μονάδα στην Ανατολική Ευρώπη; Αν ναι, ίσως θελήσετε να εξετάσετε το νέο διαδικτυακό MBA διαχείρισης νοσοκομείων και υγειονομικής περίθαλψης , το οποίο προσφέρεται από το κατεστημένο Management Center Innsbruck (MCI), το διάσημο Πανεπιστήμιο του Καρόλου και το δυναμικό Advance Institute στην Πράγα.

Το πρόγραμμα MBA προσφέρεται από το MCI Management Center Innsbruck σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Καρόλου και το Advance Healthcare Management Institute στην Πράγα. Επικεντρώνεται στα συστήματα υγείας στην Κεντρική Ευρώπη και χρησιμεύει ως διεπιστημονική βάση με ειδικότητες είτε στη διαχείριση της υγείας είτε στο νοσοκομείο.

Ένα σύγχρονο νοσοκομείο είναι μία από τις πιο πολύπλοκες επιχειρήσεις που μπορεί να διαχειριστεί. Οι διευθυντές ασχολούνται με διάφορους, άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες και ομάδες. Πρέπει να βρίσκονται στην κορυφή της τεχνολογίας αιχμής. Πρέπει να κατανοούν τις προμήθειες, τη δημοσιονομική διαχείριση και τη λογιστική. Και πρέπει να είναι σε θέση να πλοηγηθεί σε ένα περίπλοκο περιβάλλον εξουσιοδότησης μέσα στα όρια και τους περιορισμούς των εθνικών συστημάτων υγείας. Το πρόγραμμα μας διάρκειας τεσσάρων εξαμήνων αντιμετωπίζει αυτές τις προκλήσεις και είναι προσαρμοσμένο σε εκείνους που ήδη εργάζονται στη διαχείριση νοσοκομείων ή στη διοίκηση των υγειονομικών εγκαταστάσεων.

Το MBA στη Διαχείριση Υγείας και Νοσοκομείων έχει σχεδιαστεί για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, τους διαχειριστές, τους οικονομολόγους, τους λογιστές, τους δικηγόρους και άλλα επαγγέλματα σε ηγετικές θέσεις, που λειτουργούν σε νοσοκομεία, κλινικές, γραφεία ή σε φαρμακευτικές και άλλες βιομηχανίες με προσανατολισμό στην υγεία ευχομαι να:

  • να αποκτήσουν τις πλέον σύγχρονες γνώσεις στη διαχείριση
  • να επιτύχουν ουσιαστικές αλλαγές τόσο στις κλινικές όσο και στις διοικητικές διαδικασίες στους κλάδους που σχετίζονται με την υγεία.
  • να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους με διεθνώς αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό τίτλο.

Προϋποθέσεις

Κατ 'αρχήν, το πρόγραμμα δέχεται άτομα με

  • ένα ακαδημαϊκό πτυχίο τουλάχιστον στο επίπεδο του πτυχιούχου και
  • ελάχιστη σχετική επαγγελματική εμπειρία τριών ετών.

Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να προσκομίσουν απόδειξη επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας. Τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερα των τριών ετών και μπορεί να περιλαμβάνουν πιστοποιητικά που εκδίδονται για την ολοκλήρωση οποιωνδήποτε από τις ακόλουθες εξετάσεις:

  • TOEFL (ελάχιστο σκορ 92)
  • IELTS (ελάχιστο σκορ 6,5)

Διαδικασία εισαγωγής

Η διαδικασία αποδοχής περιλαμβάνει τα ακόλουθα στοιχεία:

ΑΙΤΗΣΗ

Η αίτηση πρέπει να υποβληθεί με τη μορφή τυποποιημένου εντύπου υποψηφιότητας συνοδευόμενου από τα απαιτούμενα έγγραφα (βιογραφικό σημείωμα, δοκίμιο, προπτυχιακό δίπλωμα από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο). Ελάχιστη 3ετή επαγγελματική πείρα σε ειδική θέση πριν από την έναρξη του προγράμματος (ιδανικά, ειδική επαγγελματική δραστηριότητα και κατά τη διάρκεια του προγράμματος MBA).

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν ένα δοκίμιο με λεπτομερή περιγραφή των κινήτρων τους για εγγραφή σε αυτό το πρόγραμμα (

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ

Για τους υποψήφιους, των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική: πιστοποιητικό εξέτασης TOEFL ή ισοδύναμο (πρβλ

Γλώσσες: Έμπειρος χρήστης). Οι βαθμολογίες ισχύουν για τρία χρόνια από την ημερομηνία της δοκιμής.

  • ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΩΣ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (TOEFL) Η Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL) μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε διεθνές κέντρο TOEFL. Ένα ελάχιστο σκορ 92 μονάδων απαιτείται σε μια δοκιμή που βασίζεται στο Διαδίκτυο.
  • IELTS (ACADEMIC) - ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ. Ελάχιστη βαθμολογία 6.5.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η συνέντευξη δίνει στους υποψηφίους την ευκαιρία να παρουσιαστούν προσωπικά, να αφηγηθούν το ιστορικό της σταδιοδρομίας τους, να εξηγήσουν τα κίνητρά τους για αυτό το πρόγραμμα καθώς και να περιγράψουν τους μεσοπρόθεσμους επαγγελματικούς τους στόχους. Μια συνέντευξη που βασίζεται στο Skype είναι επίσης δυνατή.

ΑΠΟΦΑΣΗ

Μια επιτροπή εισδοχής αποφασίζει για την πρόσβαση του αιτούντος στο πρόγραμμα Master.

Καθώς διάβαζα

Το ολοκαίνουργιο μας on-line MBA είναι ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για τις σημερινές πολύπλοκες απαιτήσεις για σύγχρονους διαχειριστές νοσοκομείων και υγειονομικής περίθαλψης: Τα συνδυασμένα σε απευθείας σύνδεση και πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα είναι εξαιρετικά διαδραστικά, πλούσια σε πρακτική εμπειρία και επιτρέπουν ταυτόχρονη μελέτη και εργασία. Το πρόγραμμα σπουδών συνδυάζει τη διαχείριση, τη χρηματοδότηση και τον έλεγχο, τη διαχείριση της ποιότητας, τα νομικά και ρυθμιστικά ζητήματα, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και τον προσανατολισμό των πελατών, την πληροφορική και τη διαχείριση πληροφοριών, πέραν της σε βάθος ανάλυσης των συστημάτων υγείας. Έχουμε στρατολογήσει μια διεθνή σχολή που συνδυάζει εξαιρετική ακαδημαϊκή κατάσταση με μια πλούσια πρακτική εμπειρία. Οι άκρως αλληλεπιδραστικές τάξεις βασίζονται στη σχετική ακαδημαϊκή βιβλιογραφία, στις πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες της διεθνούς ορθής πρακτικής και στην εμπειρία της τεράστιας σχολής.

Διδακτέα ύλη

ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΡΟΝΟΥ

Μερική απασχόληση, Blended Learning (online

ΔΟΜΗ

14 Ενότητες εντός 4 εξαμήνων (24 μηνών)

ΗΜΕΡΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

56 εβδομάδες σε απευθείας σύνδεση ενότητες και 3 πενθήμερες φάσεις παραμονής

(δύο οικιστικές φάσεις στο Ίνσμπρουκ, 1 κατοικία στην Πράγα)

Μετά τη μελέτη

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος Executive Master, αποφοίτων απονέμεται ο διεθνώς αναγνωρισμένος τίτλος Master of Business Administration (MBA).

Οι πτυχιούχοι μας επωφελούνται από το ισχυρό μας δίκτυο αναγνωρισμένων καθηγητών από την επιστήμη, τις επιχειρήσεις και την κοινωνία, ακόμη και πέρα από τις σπουδές τους. Η ανταλλαγή με διεθνείς φοιτητές βελτιώνει επίσης το δικό τους δίκτυο και δημιουργεί διεθνή αποδοχή προς όφελος όλων των φοιτητών μας.

Η διαπίστευση από το αναγνωρισμένο σύμπλεγμα των Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) και η απονομή της Premium Seal από το Ίδρυμα Διεθνούς Διαχείρισης Επιχειρήσεων (FIBAA) αποτελούν μαρτυρία των υψηλών προτύπων ποιότητας και της διεθνούς θέσης αυτού του προγράμματος και του αντίστοιχου πτυχίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποManagement Center Innsbruck »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 6, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
18,900 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη