Ως απαραίτητη πτυχή του συνόλου των επιχειρήσεων, το πεδίο των Ανθρωπίνων Πόρων έχει αυξηθεί εκθετικά και θα συνεχίσει να είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη ειδικότητα σε όλους τους κλάδους. Κερδίζουν ένα σε απευθείας σύνδεση MBA με ένα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ειδίκευση από Montclair μέλος θα προετοιμάσει τους μαθητές για να οδηγήσει στρατηγικές πρωτοβουλίες και να αναπτύξουν τις οργανωτικές ταλέντο. Μάθετε πώς να ελέγξουν αποτελεσματικά τις διαφορετικές ικανότητες που απαιτούνται από τους επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού του σήμερα με την επιδίωξη ενός σε απευθείας σύνδεση MBA με ένα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ειδίκευση από τον Feliciano Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Montclair.

Το Online MBA στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Montclair είναι η πιο προσιτή σε απευθείας σύνδεση MBA στο New Jersey μεταξύ AACSB διαπιστευμένων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων. Το Feliciano School of Business έχει κερδίσει διαπίστευση από AACSB International, μια διάκριση απονέμεται σε λιγότερο από το 5% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Πλέον, έξι (6) ημερομηνίες έναρξης κάνουν κερδίζει ένα MBA από το εκλεκτού αυτού οργάνου μια ευέλικτη, βολική λύση για ένα πολυάσχολο επαγγελματία.

Γιατί κερδίζοντας MBA σας με μια Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Ειδίκευση σε απευθείας σύνδεση νόημα:

  • Η προβλεπόμενη αύξηση των θέσεων εργασίας για τους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού είναι 9% 2014-2024, ταχύτερα από το μέσο όρο για όλα τα επαγγέλματα. (Bureau of Labor Statistics, το Outlook Handbook στους χώρους εργασίας, 2015)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποMontclair State University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη