MBA στη διαχείριση του έργου

Instituto Europeo de Posgrado - España

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA στη διαχείριση του έργου

Instituto Europeo de Posgrado - España

MBA στη διαχείριση του έργου

Το MBA τους επιτρέπει να αποκτήσουν ένα παγκόσμιο όραμα της εταιρείας, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του έργου μέσω μεθοδολογιών και εργαλείων για τη διαχείρισή τους. Περιλαμβάνει προσομοιωτή να προετοιμαστούν για την πιστοποίηση PMP από τη Διοίκηση Institute® Έργου και του Πιστοποιητικού του Εσωτερικού Ελεγκτή ISO 21500 που εκδόθηκε από τη Bureau Veritas.

Διπλό Πτυχίο Universidad Rey Juan Carlos

Με τη σύμφωνη γνώμη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών με το βασιλιά Juan Carlos Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης, το Online MBA στη Διαχείριση Έργων προσφέρεται με διπλό πτυχίο από τα δύο ιδρύματα υψηλού κύρους στην Ισπανία και διεθνώς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η μεθοδολογία της μάθησης βασίζεται στη «μέθοδο των περιπτώσεων», μαθήματα βίντεο, on-line συνεδρίες τάξη και διαδραστικές ασκήσεις. Ο μαθητής έχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εργασιών και των προσωπικών ακολουθήσει ένα δάσκαλο. Η σχολή αποτελείται από επαγγελματίες στην εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στα θέματα που διδάσκονται και αναγνωρισμένου κύρους.

Εγγύτητα και παραμετροποίηση

Η επαφή των μαθητών, των εκπαιδευτικών και καθηγητές, είναι συνεχής μέσω της εικονικής πλατφόρμας για την ανάπτυξη του προγράμματος. Οι μαθητές θα έχουν:

 • Σύνολο διαθεσιμότητα υλικού 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
 • Θέτοντας ερωτήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας
 • Συνεχής επικοινωνία μέσω φόρουμ συζήτησης

Σύστημα αξιολόγησης

Η αξιολόγηση του προγράμματος είναι ουσιαστικά πρακτική, και στηρίζεται σε τέσσερις πτυχές:

 • Πρακτικές ασκήσεις προγραμματιστεί
 • Ατομική και ομαδική εργασία
 • Συμμετοχή σε δραστηριότητες
 • Μεταπτυχιακή Διατριβή έργου

Διαδικασία εισαγωγής

Για κάθε πρόσκληση, τα εξής διαδικασία εισαγωγής πραγματοποιείται, βασίζεται στην επιλογή των φοιτητών για τις περιορισμένες θέσεις προσφέρονται:

 1. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων IEP ενημερώνουν τον υποψήφιο για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας και την εισαγωγή (Όροι Χρηματοδότησης, Υποτροφίες, κλπ).
 2. Ο υποψήφιος πρέπει να συμπληρώσει το "έντυπο αίτησης", το οποίο θα αποσταλεί και να το στείλετε σε ιρλανδικές λίρες μαζί με τα ακόλουθα έγγραφα:
 • Βιογραφικό
 • Titulación Universitaria
Μετά την παραλαβή του φακέλου, ο υποψήφιος για μια τηλεφωνική συνέντευξη, θα συγκληθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης.
Η Επιτροπή Αξιολόγησης θα εξετάσει το ρεκόρ και μέσα σε περίπου μία εβδομάδα ο μαθητής θα λάβει πιστοποιητικό του εισδοχής, εφ 'όσον δύνανται, η οποία δίνει τη θέση για να μελετήσει το πρόγραμμα.
Μετά την παραλαβή του πιστοποιητικού εισαγωγής, οι μαθητές θα επισημοποιήσει την εγγραφή τους.

Υποτροφίες σπουδών / Υποτροφίες

Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα επιδότησης που μπορεί να καλύψει έως και το 35% του κόστους των διδάκτρων. Για κάθε καλέσετε έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών με βάση την προσωπική, επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων που προσφέρονται. Για δικαστική απόφαση, μια αυστηρή παρακολούθηση προτεραιότητας.

Τρόπος χρηματοδότησης

Υπάρχουν επίσης ειδικοί όροι χρηματοδότησης, που προωθείται από τα δύο θεσμικά όργανα, προκειμένου να βοηθήσει τους μαθητές να αναλάβουν το κόστος των μαθημάτων μέσω ενός συστήματος αναβολή των πληρωμών από μηνιαίες δόσεις άνετα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
14 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
7,346 EUR
Locations
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ισπανία - Madrid, Community of Madrid
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών