Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σε απευθείας σύνδεση MBA - Διαχείριση Έργων Ειδικότητα

Το MBA τους επιτρέπει να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα όλων των επιχειρηματικών τομέων, με ιδιαίτερη έμφαση στη διαχείριση του έργου. Προετοιμαστείτε για την επαγγελματική διαχείριση έργου (PMP) πιστοποίηση ® χορηγείται από το PMI.

Ποιοι είναι οι στόχοι του προγράμματος;

Ειδίκευση στην διαχείριση του έργου έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τον συμμετέχοντα σχετικά με τις μεθοδολογίες και τα εργαλεία διαχείρισης που χρησιμοποιούνται για τη διοίκηση και τη διαχείριση των έργων που υποστηρίζονται από τα διεθνή πρότυπα, όπως ορίζεται από το PMI ®, ψάχνουν για το μαθητή να κινήσει και να ολοκληρώσει τα έργα, εκτελώντας με επιτυχία κάθε από τις διεργασίες του κύκλου ζωής τους. Το MBA επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν το πιστοποιητικό ISO 21500 εσωτερικό ελεγκτή. Εκδόθηκε από την SGS, πρώτο παγκόσμιο πρόγραμμα πιστοποίησης περιλαμβάνει PMP Simulator.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η μεθοδολογία της μάθησης βασίζεται στη «μέθοδο των περιπτώσεων», μαθήματα βίντεο, εικονικές συνεδρίες και διαδραστικές ασκήσεις. Ο μαθητής έχει ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εργασιών και των προσωπικών ακολουθήσει ένα δάσκαλο. Η σχολή αποτελείται από επαγγελματίες στην εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στα θέματα που διδάσκονται και αναγνωρισμένου κύρους.

Διαδικασία εισαγωγής

Η διαδικασία εισαγωγής για το MBA ειδίκευση στην Διοίκηση Έργων, έχει ως στόχο να διασφαλίσει ότι οι ανάγκες εκπαίδευσης των μαθητών μας, αντιστοιχεί με το επιλεγμένο πρόγραμμα.

Κλήσεις ακαδημαϊκό έτος

 • Φεβρουάριος
 • Απρίλιος
 • Ιούνιος
 • Αύγουστος
 • Οκτώβριος

Για κάθε πρόσκληση, τα εξής διαδικασία εισαγωγής πραγματοποιείται, βασίζεται στην επιλογή των φοιτητών για τις περιορισμένες θέσεις προσφέρονται:

 1. Οι σύμβουλοι επιχειρήσεων IEP ενημερώνουν τον υποψήφιο για όλα τα θέματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα και τις απαιτήσεις της διαδικασίας και την εισαγωγή (Όροι Χρηματοδότησης, Υποτροφίες, κλπ).
 2. <li>&Omicron; &upsilon;&pi;&omicron;&psi;&#942;&phi;&iota;&omicron;&sigmaf; &pi;&rho;&#941;&pi;&epsilon;&iota; &nu;&alpha; &sigma;&upsilon;&mu;&pi;&lambda;&eta;&rho;&#974;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&omicron; "&#941;&nu;&tau;&upsilon;&pi;&omicron; &alpha;&#943;&tau;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf;", &tau;&omicron; &omicron;&pi;&omicron;&#943;&omicron; &theta;&alpha; &alpha;&pi;&omicron;&sigma;&tau;&alpha;&lambda;&epsilon;&#943; &kappa;&alpha;&iota; &nu;&alpha; &tau;&omicron; &sigma;&tau;&epsilon;&#943;&lambda;&epsilon;&tau;&epsilon; &sigma;&epsilon; &iota;&rho;&lambda;&alpha;&nu;&delta;&iota;&kappa;&#941;&sigmaf; &lambda;&#943;&rho;&epsilon;&sigmaf; &mu;&alpha;&zeta;&#943; &mu;&epsilon; &tau;&alpha; &alpha;&kappa;&#972;&lambda;&omicron;&upsilon;&theta;&alpha; &#941;&gamma;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&alpha;:</li></ol><ul><li>&Beta;&iota;&omicron;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&iota;&kappa;&#972;</li>
  
 3. Titulación Universitaria
 4. Μετά την παραλαβή του φακέλου, ο υποψήφιος για μια τηλεφωνική συνέντευξη, θα συγκληθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης.

  &Eta; &Epsilon;&pi;&iota;&tau;&rho;&omicron;&pi;&#942; &Alpha;&xi;&iota;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf; &theta;&alpha; &epsilon;&xi;&epsilon;&tau;&#940;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&omicron; &rho;&epsilon;&kappa;&#972;&rho; &kappa;&alpha;&iota; &mu;&#941;&sigma;&alpha; &sigma;&epsilon; &pi;&epsilon;&rho;&#943;&pi;&omicron;&upsilon; &mu;&#943;&alpha; &epsilon;&beta;&delta;&omicron;&mu;&#940;&delta;&alpha; &omicron; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#942;&sigmaf; &theta;&alpha; &lambda;&#940;&beta;&epsilon;&iota; &pi;&iota;&sigma;&tau;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&eta;&tau;&iota;&kappa;&#972; &tau;&omicron;&upsilon; &epsilon;&iota;&sigma;&delta;&omicron;&chi;&#942;&sigmaf;, &epsilon;&phi; '&#972;&sigma;&omicron;&nu; &delta;&#973;&nu;&alpha;&nu;&tau;&alpha;&iota;, &eta; &omicron;&pi;&omicron;&#943;&alpha; &delta;&#943;&nu;&epsilon;&iota; &tau;&eta; &theta;&#941;&sigma;&eta; &gamma;&iota;&alpha; &nu;&alpha; &mu;&epsilon;&lambda;&epsilon;&tau;&#942;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&omicron; &pi;&rho;&#972;&gamma;&rho;&alpha;&mu;&mu;&alpha;.
  &Mu;&epsilon;&tau;&#940; &tau;&eta;&nu; &pi;&alpha;&rho;&alpha;&lambda;&alpha;&beta;&#942; &tau;&omicron;&upsilon; &pi;&iota;&sigma;&tau;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&eta;&tau;&iota;&kappa;&omicron;&#973; &epsilon;&iota;&sigma;&alpha;&gamma;&omega;&gamma;&#942;&sigmaf;, &omicron;&iota; &mu;&alpha;&theta;&eta;&tau;&#941;&sigmaf; &theta;&alpha; &epsilon;&pi;&iota;&sigma;&eta;&mu;&omicron;&pi;&omicron;&iota;&#942;&sigma;&epsilon;&iota; &tau;&eta;&nu; &epsilon;&gamma;&gamma;&rho;&alpha;&phi;&#942; &tau;&omicron;&upsilon;&sigmaf;.
  

  Υποτροφίες σπουδών / Υποτροφίες

  Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα επιδότησης που μπορεί να καλύψει έως και το 35% του κόστους των διδάκτρων. Για κάθε καλέσετε έναν περιορισμένο αριθμό υποτροφιών με βάση την προσωπική, επαγγελματική και οικονομική κατάσταση των υποψηφίων που προσφέρονται. Για δικαστική απόφαση, μια αυστηρή παρακολούθηση προτεραιότητας.

  Τιμή: € 10.615

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποInstituto Europeo de Posgrado »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
14 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
1,782,291 COP
Τιμή με 35% υποτροφίας: 6.900 €
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη