Αποκτήστε την άκρη για να επιταχύνει την ανάπτυξη της σταδιοδρομίας σας με το Master of Διοίκησης πτυχίο Επιχειρήσεων (MBA). Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας επαγγελματικό, διαχείριση έργου, καθώς και κριτική σκέψη και ηγετικές ικανότητες.

Μπορείτε να βελτιώσετε την εκπαίδευση σας και να ανυψώσει επαγγελματική θέση σας μετά από ένα πρόγραμμα που αποτελείται από μόνο 33 μονάδες. Θα βρείτε αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα πιο ταχεία διαθέσιμα online.

Επίσης, θα ανακαλύψετε ότι MBA από το Πανεπιστήμιο Ashford είναι ένα από τα χαμηλότερα προγραμμάτων κόστος διαθέσιμα σε $ 480/credit. Μπορεί επίσης να είναι επιλέξιμες για τη χρήση ενός σχεδίου επιστροφής ιδιαίτερα μαθήματα μέσω του εργοδότη σας.

Εξατομικεύστε πτυχίο MBA σας όταν το ζεύγος με μια συγκέντρωση. Χρησιμοποιήστε προηγούμενη εκπαίδευση ή επαγγελματική εμπειρία για την ενίσχυση MBA σας και να προσαρμόσετε πιο στενά με την επαγγελματική και εκπαιδευτική τους στόχους σας.

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού συγκέντρωση

Η συγκέντρωση αυτή επικεντρώνεται στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη, την αποζημίωση και τα οφέλη, και τις στρατηγικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Μαθήματα καλύπτουν τομείς όπως η απόδοση στο χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των προβλημάτων απόδοσης, και πώς το HR λειτουργία ευθυγραμμίζεται με το όραμα, τη στρατηγική και τις αξίες των οργανώσεων.


Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποAshford University Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
15,840 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη