Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA - Συγκέντρωση Ηγεσία

Τοποθετήστε τον εαυτό σας για να χτίσει παραγωγικές ομάδες, αναπτύσσουν ισχυρές στρατηγικές και να γαλουχήσει μια νίκη του πολιτισμού στο χώρο εργασίας με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Averett με συγκέντρωση στην Ηγεσία (MBA-LDR). Σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη, θα μάθετε αποτελεσματικές δεξιότητες ηγεσίας για τον 21ο αιώνα.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος

Ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για τη σημερινή παγκόσμια, διαπολιτισμική επιχειρηματικό περιβάλλον είναι διαφορετικά από ό, τι μόλις πριν από λίγα χρόνια. Θα πρέπει να κατανοήσουν θεωρητικές έννοιες και να είναι σε θέση να τις εφαρμόσει σε πραγματικό χρόνο - ακόμα και οι συνθήκες στροφή γύρω σας. Το MBA-LDR σας βοηθά να προετοιμαστούν για το επόμενο βήμα στην ηγεσία της σταδιοδρομίας σας.

Συγκεντρώσεις

Το online πρόγραμμα ηγεσία MBA καλύπτει τα θέματα ίδια μάρκετινγκ προχωρημένο επίπεδο, ποσοτική ανάλυση, τη λογιστική και τη χρηματοδότηση, όπως το MBA κύρια-track. Εξειδικευμένα μαθήματα ηγεσίας, που λαμβάνονται σε απευθείας σύνδεση, περιλαμβάνουν:

  • Ο εντοπισμός αλληλεπικαλύψεις και τις διαφορές μεταξύ της ηγεσίας και της διαχείρισης
  • Που οδηγεί σε μια παγκόσμια οικονομία
  • Η αποτελεσματική λήψη αποφάσεων
  • Σχηματίζοντας, σκηνοθεσία και την επίλυση των προβλημάτων μέσα στις ομάδες

Το εκτελεστικό πρόγραμμα ηγεσία κορυφώνεται με ένα έργο επιστέγασμα που σας επιτρέπει να αποδείξουν γνώση σας των υλικών. Θα αναπτύξει ένα ερευνητικό έργο ή μελέτη περίπτωσης αντιμετώπιση θεμάτων ηγεσίας στο χώρο εργασίας σας ή στην επιχείρηση στο σύνολό της.

Μορφή

Το πρόγραμμα MBA-LDR είναι ιδανικό αν θέλετε να προωθήσουν την καριέρα σας χωρίς να το θέσει σε αναμονή. Σχεδιασμένο για επιτάχυνση της ολοκλήρωσης, θα λάβει μια τάξη σε μια στιγμή στην εντατική, μπλοκ επτά εβδομάδων. Είτε επιλέξετε να παραστούν τάξη σε απευθείας σύνδεση ή στην πανεπιστημιούπολη, θα λάβουν εξειδικευμένα μαθήματα ηγεσίας σε απευθείας σύνδεση. Μικρές τάξεις επιτρέπουν παραγωγικές συζητήσεις και την προσωπική προσοχή από τον εκπαιδευτή σας.

Ποιος Αυτό το Executive MBA πρόγραμμα είναι για

Το MBA-LDR είναι για τους επαγγελματίες που εργάζονται οι οποίοι κατέχουν πτυχίο. Εμείς προτιμούμε αιτούντες με επίσημες μεταγραφές που δείχνει μια 3.0 ή υψηλότερη ΣΔΣ κατά τα τελευταία 60 μονάδες της μελέτης πτυχίο και τουλάχιστον τρία έτη πλήρους απασχόλησης εμπειρία. Αν πτυχίο σας δεν ήταν σε έναν τομέα που αφορούν τις επιχειρήσεις, μπορεί να απαιτηθούν επιπλέον προαπαιτούμενα μαθήματα στη λογιστική ή τη χρηματοδότηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ή να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MBA-Ηγεσία μας. Οι ομολογίες απαιτήσεις, πιστωτική μεταφοράς κατευθύνσεις, και μεταπτυχιακούς απαιτήσεις που περιγράφονται στον κατάλογός μας βρείτε στο www.averett.edu. Μια Εισαγωγή Σύμβουλος θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία εισαγωγής για το πρόγραμμα MBA.

Επίσημη προπτυχιακών μεταγραφές αξιολογούνται από την Παγκόσμια Υπηρεσίες Εκπαίδευσης (http://www.wes.org/) Θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Averett, Πρόγραμμα GPS, Υπόψη: Κρίστι Ντέιβις, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAverett University Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη