MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης (Λονδίνο)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μελέτη για την πρώτη θέση στην κατηγορία MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στον κόσμο στο The Shard *

Κατατάσσονται πρώτοι στον κόσμο * για τρίτο χρόνο λειτουργίας, το MBA μας για εξ αποστάσεως μάθησης θα σας προσφέρει μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η φήμη μας βασίζεται στην υγιή ισορροπία μεταξύ θεωρίας και πρακτικής. και μια κουλτούρα που αμφισβητεί τις υποθέσεις, ξεπερνά την τάξη και πιστεύει στην επιχείρηση ως εξουσία για καλό.

Έτσι, εάν αναζητάτε έναν τρόπο να επιταχύνετε την καριέρα σας, να αυξήσετε τις γνώσεις και τις ηγετικές ικανότητες της επιχείρησής σας και να μεγιστοποιήσετε την ευαισθητοποίηση του διοικητικού συμβουλίου σας χωρίς να βγείτε από την εργασία, το ευέλικτο πρόγραμμα μερικής απασχόλησης θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Ευέλικτη εκμάθηση 24 ώρες το 24ωρο
Έχουμε δημιουργήσει το MBA εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με ευελιξία στο μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι όταν η δουλειά σας χρειάζεται να πάρει προτεραιότητα για κάποιο χρονικό διάστημα μπορείτε να επιλέξετε να επιβραδύνετε ή να κάνετε ένα διάλειμμα μέχρι δύο ετών πριν συνεχίσετε τις σπουδές σας. Μπορείτε να ολοκληρώσετε το εξ αποστάσεως μάθημα MBA σας σε δύο με τέσσερα χρόνια, ανάλογα με τις προσωπικές σας συνθήκες. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στον κατάλογο βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου του Warwick, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών περιοδικών, ηλεκτρονικών βιβλίων και βιομηχανικών βάσεων δεδομένων, όπως οι Mintel, Amadeus και Statista.

Ένας πρωτοπόρος και ψηφιακός ηγέτης
Η online πλατφόρμα μας. WBS καταργεί τα γεωγραφικά εμπόδια, επιτρέποντάς σας να συζητάτε θέματα σε πραγματικό χρόνο με τους συνομηλίκους και τους ακαδημαϊκούς. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαλέξεις σε πραγματικό χρόνο, να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας, να παρακολουθήσετε αρχειοθετημένες συνεδρίες, να αποκτήσετε πρόσβαση σε διδακτικό υλικό, να συνδεθείτε με άλλους φοιτητές, να συμμετάσχετε σε παγκόσμιες κοινοπραξίες και να μιλήσετε απευθείας με τους διδάσκοντες, τους συνομηλίκους και την ομάδα του Προγράμματος μέσω της πλατφόρμας.

Παγκόσμια ηγετική και πρακτική διδασκαλία
Το εξ αποστάσεως μάθησης MBA λειτουργεί εδώ και πάνω από 30 χρόνια, επιτρέποντάς σας να επωφεληθείτε από την εκτενή εμπειρία μας. Οι ενότητες σχεδιάζονται και διευθύνονται από την σχολή του Warwick, υποστηριζόμενη από μια σημαντική ομάδα που παράγει και υποστηρίζει τα διαδραστικά υλικά. Θα αναπτύξετε ένα περιπετειώδες και επιχειρηματικό πνεύμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε μια θετική συμβολή στον οργανισμό σας, χάρη στη μετασχηματιστική έρευνα της σχολής μας που στηρίζει τη διδασκαλία μας.

Η μάθηση πρόσωπο με πρόσωπο περιλαμβάνεται
Ενώ το μάθημα εξ αποστάσεως μάθησης MBA μελετάται κυρίως σε απευθείας σύνδεση, το μάθημα διακρίνεται με τη συμπερίληψη δύο κατοικιών εβδομάδες στην πανεπιστημιούπολη Warwick. Θα συναντήσετε τους συναδέλφους σας, θα συζητήσετε περιπτωσιολογικές μελέτες, θα ακούσετε τους προσκεκλημένους ομιλητές και θα απολαύσετε διαλέξεις και συζητήσεις που θα προκαλέσουν σκέψη με την σχολή και την ομάδα σας. Μπορείτε επίσης να μελετήσετε έως και δύο από τα μαθήματα επιλογής σας πρόσωπο με πρόσωπο (μια ενότητα πρόσωπο με πρόσωπο συμπεριλαμβάνεται στην αμοιβή διδάκτρων σας) είτε στην πανεπιστημιούπολη στο Warwick Business School , στο WBS London, είτε μπορείτε να επιλέξετε να σπουδάσετε πόλεις όπως η Πράγα, η Σιγκαπούρη και το Ντουμπάι (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα).

Διεθνείς προοπτικές
Ως μέλος της κοινότητας του Warwick Business School ( WBS ), θα ενταχθείτε σε ένα διαφοροποιημένο δίκτυο κατασκευαστών αλλαγών, αποτελούμενο από 46.000 άτομα από 140 χώρες. Θα έχετε την ευκαιρία να συνδέσετε και να ανταλλάξετε ιδέες με συναδέλφους αποφοίτους σε απευθείας σύνδεση και αυτοπροσώπως σε εκδηλώσεις δικτύωσης που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο.

Σταθερή υποστήριξη καριέρας
Σε όλο το MBA και πέρα από αυτό, θα υποστηριχθείτε από την αποκλειστική υπηρεσία καριέρας WBS CareersPlus, για να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε πλήρως τις δυνατότητές σας. Όταν αποφοιτήσετε, διατηρείτε πρόσβαση στην ειδική ομάδα CareersPlus.

* Financial Times Online MBA Κατάταξη 2020

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing busines ... περαιτέρω

Warwick Business School isn't just a world-class business school at the heart of a world-class university; it's a hub of curiosity that is constantly challenging the status quo and championing business as a power for good. Διαβάστε Λιγότερα
Κόβεντρυ , Λονδίνο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Ask a Question

Άλλη