Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Πάρτε το προβάδισμα σε ανθρώπινο δυναμικό (HR) διαχείριση με ένα Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με συγκέντρωση στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων (MBA-HR). Αυτό το online ή σχετικά με το πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη καλύπτει θέματα εκτελεστικό επίπεδο στη διοίκηση επιχειρήσεων, με μια μονάδα ειδικών μαθημάτων επικεντρώθηκε στη λειτουργία ΥΕ.

Στόχοι και θέματα του μαθήματος

Η διαχείριση των ανθρώπινων πόρων είναι ένα από τα πιο κρίσιμα καθήκοντα στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν προηγμένες γνώσεις στο εργατικό δίκαιο, τις διαπραγματεύσεις, τη δομή αποζημίωση και οργανωσιακής συμπεριφοράς, που σας επιτρέπουν να συνεχίσει ρόλους HR manager-επίπεδο.

Συγκεντρώσεις

Οι πλοίαρχοι στο πρόγραμμα του ανθρώπινου δυναμικού καλύπτει προηγμένες έννοιες της διοίκησης επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της παγκόσμιας οικονομίας, τη χρηματοδότηση και την εμπορία. Εξειδικευμένα θέματα HR περιλαμβάνουν:

  • Απασχόλησης και των εργασιακών νόμων και κανονισμών
  • Διαχείριση των συγκρούσεων και διαπραγματεύσεων
  • Πρόσληψη, την πρόσληψη και την κατάρτιση
  • Αποζημίωση και τα οφέλη της διαχείρισης

Μαθημάτων τονίζει την πρακτική εφαρμογή των θεωριών και μπορεί να περιλαμβάνει μελέτες περιπτώσεων, ομαδικές εργασίες, ερευνητικά προγράμματα και παρουσιάσεις.

Averett uni

MBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Format

Το online πρόγραμμα πτυχίο μάστερ HR έχει διαμορφωθεί για την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης. Θα πάρετε μαθήματα, ένα κάθε φορά, με βάση τις έννοιες σε μια λογική σειρά.

Είτε θέλετε να πάρετε μαθήματα online ή στην πανεπιστημιούπολη, θα πάρετε μαθήματα συγκέντρωση HR σας σε απευθείας σύνδεση. Και οι δύο μορφές επιτρέπουν παραγωγικές συζητήσεις και την προσωπική προσοχή από τον εκπαιδευτή σας.

Ποιος Αυτό το πρόγραμμα Μάστερ στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων είναι για

Το πρόγραμμα MBA-HR είναι για τους επαγγελματίες που εργάζονται με πτυχίο πανεπιστημίου. Εμείς προτιμούμε αιτούντες που έχουν επίσημη μεταγραφές που δείχνει μια ΣΔΣ του 3,0 ή υψηλότερη τα τελευταία 60 μονάδες της μελέτης πτυχίο και τουλάχιστον τρία έτη πλήρους απασχόλησης εμπειρία.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα ή να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MBA-HR μας. Οι ομολογίες απαιτήσεις, πιστωτική μεταφοράς κατευθύνσεις, και μεταπτυχιακούς απαιτήσεις που περιγράφονται στον κατάλογός μας βρείτε στο www.averett.edu. Μια Εισαγωγή Σύμβουλος θα σας βοηθήσει με τη διαδικασία εισαγωγής για το πρόγραμμα MBA.

Επίσημη προπτυχιακών μεταγραφές αξιολογούνται από την Παγκόσμια Υπηρεσίες Εκπαίδευσης (http://www.wes.org/) Θα πρέπει να αποστέλλονται στην ακόλουθη διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Averett, Πρόγραμμα GPS, Υπόψη: Κρίστι Ντέιβις, 512 Bridge Street, Danville, Virginia, 24541.

Averett uni
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAverett University Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη