Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mba-prl

Η σημερινή ανταγωνιστικότητα της αγοράς αναγκάζει τις εταιρείες να διακρίνουν τους εαυτούς τους από την αναγνώριση του ανθρώπινου κεφαλαίου τους, και τους πελάτες βαθμός ικανοποίησης τους. Αυτό s στερεό παρασκεύασμα σε διάφορους τομείς με τους οποίους μπορεί να επιτευχθεί σημαντική ανταγωνιστική θέση.

Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πιστεύουν ότι είναι σημαντικό ότι η διαχείριση ασκείται από επαγγελματίες με εξαιρετικές ικανότητες στη διαχείριση των επιχειρήσεων όπως οι ανθρώπινοι πόροι, το μάρκετινγκ, τη στρατηγική κατεύθυνση, το εμπόριο, τα συστήματα πληροφορικής, χρηματοοικονομικά, κλπ.

ΔΝΤ ειδικεύεται στην ανάπτυξη και τη διδασκαλία μαθημάτων σε όλους τους τομείς της διοίκησης επιχειρήσεων, παρέχοντας την απαραίτητη εμπειρία για να τρέξει αυτό το σε απευθείας σύνδεση MBA όλες οι βασικές επιχειρηματικές περιοχές μελετηθεί προσεκτικά.

Οι απόφοιτοι θα είναι έτοιμη να κατέχουν διευθυντικές θέσεις σε διεθνείς εταιρείες. Επιπλέον, κατά μήκος της πορείας οι φοιτητές θα είναι σε θέση να ξεκινήσει τους δασκάλους τους και οι απόφοιτοι δικτύωσης ως βασικό συστατικό στην καριέρα τους.

Άδειες λογισμικού που περιλαμβάνονται:

Το IMF Business School, σε συνεργασία και συνεργασία με τη SAGE, μια κορυφαία εταιρεία λογισμικού διαχείρισης επιχειρήσεων, προσφέρει στους φοιτητές, χωρίς κόστος, εκπαιδευτικές άδειες για τα ακόλουθα προγράμματα:

  • Sage Nominaplus
  • Sage Contaplus
  • Sage Facturaplus

Απαιτήσεις πρόσβασης

Πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμη επαγγελματική πείρα

Παραλήπτες

Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν ή να αυξήσουν τις δεξιότητες διαχείρισης, να βελτιώσουν τη θέση τους σε διεθνές επίπεδο και να αποκτήσουν τα απαιτούμενα εργαλεία για να εφαρμόσουν την ακαδημαϊκή τους πείρα

Πρόγραμμα

ΕΝΟΤΗΤΑ Ι

Οργανωτική Διαχείριση

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙ

Χρηματοοικονομική Διοίκηση

ΕΝΟΤΗΤΑ ΙΙΙ

Μάρκετινγκ

ενότητα IV

Λειτουργική διαχείριση και Logistics

ενότητα V

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

ενότητα VI

Στρατηγικό Μάνατζμεντ

ενότητα VII

Δεξιότητες Διαχείρισης και Διαπραγμάτευσης

Ενότητα VIII

Διεθνείς Επιχειρήσεις και Παγκοσμιοποίηση

Ενότητα IX

Ηθική και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Μεθοδολογία

Η IMF Business School προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε διαβουλεύσεις. Θα είναι εξατομικευμένη και μόνιμα παρακολούθησαν ένα εξειδικευμένο δάσκαλο μέσω τηλεφώνου, e-mail ή πρόσωπο με πρόσωπο.

Ο πρώην λειτουργία παρέχει up-to-ημερομηνία βιβλία με αυστηρές τεχνικές που σχετίζονται με τα κριτήρια. Είναι εύκολα κατανοητό και να έχουν μια σαφή πρακτική προσέγγιση.

Η τελευταία λειτουργία, από την άλλη πλευρά, παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Virtual Campus οι μαθητές μπορούν να ελέγχουν και να κατεβάσετε όλα τα υλικά, να έχουν πρόσβαση στους νόμους, κάνει τις δραστηριότητες, κλπ.

Εκτίμηση

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ενδιάμεσες ή αρθρωτές εξετάσεις για να λάβουν τα σήματα τους. Αφού περάσουν, θα λάβουν ένα πιστοποιητικό που αποδεικνύει ότι έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τους στόχους του εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σε άλλες περιπτώσεις, το πιστοποιητικό θα πρέπει να λαμβάνεται μετά από εξετάσεις στο χώρο του ξενοδοχείου.

Σχολή

Το μάθημα των δασκάλων του μαθήματος αποτελείται κυρίως από επαγγελματίες από επιχειρήσεις και ακαδημαϊκούς, οι οποίοι μπορούν να μεταδώσουν την πραγματική εργασιακή πείρα και πρακτικά παραδείγματα που προέρχονται από την εμπειρία της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Επαγγελματικές εξόδους

Με την ολοκλήρωση αυτού του MBA θα είστε διατεθειμένοι να ασκήσετε ως εξής:

  • Διευθυντής και Διευθυντής επιχείρησης
  • Στρατηγικός Σύμβουλος στον Οικονομικό, Marketing ή Τεχνολογικό Χώρο, μεταξύ άλλων
  • Διευθυντής Εμπορίου και Marketing
  • Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
  • Επιχειρηματίας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
720 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη