MBA Καινοτομία & Ηγεσία (Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μεταμορφώστε την καριέρα σας με τα πιο καινοτόμα online MBA στον κόσμο

Το διαδικτυακό πρόγραμμα MBA του Ducere και του Πανεπιστημίου του Μαυρίκιου εξοπλίζει τους μαθητές με πραγματικές γνώσεις που υποστηρίζονται από σχετικά επιχειρηματικά πλαίσια. Συμμετέχοντας σε έργα ζωντανής βιομηχανίας, οι μαθητές αναπτύσσουν μια πρακτική κατανόηση του τρόπου αντιμετώπισης και διαχείρισης των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν σημαντικοί οργανισμοί, αναπτύσσοντας παράλληλα την βασική τους κατανόηση των βασικών εννοιών MBA και επωφελούνται από την ευέλικτη παράδοση.

Αυτό το εξαιρετικά καινοτόμο πρόγραμμα MBA έχει σχεδιαστεί για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ της επίσημης ακαδημαϊκής μάθησης και της πραγματικής επαγγελματικής ανάπτυξης. Στον πυρήνα της μαθησιακής εμπειρίας του προγράμματος, οι μαθητές ολοκληρώνουν 1 βιομηχανικό έργο, συνεργαζόμενοι απευθείας με έναν διάσημο Βιομηχανικό Συνεργάτη. Τα έργα πραγματοποιούνται για μια περίοδο 16 εβδομάδων η καθεμία αντιμετωπίζει πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι συνεργαζόμενοι οργανισμοί μας.

Το μάθημα MBA σας σας προσφέρει σκληρές και μαλακές δεξιότητες για να μεγιστοποιήσετε το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα και να οδηγήσετε την επιχειρηματική επιτυχία επηρεάζοντας συναδέλφους και καταναλωτές.

Τι θα σε ξεχωρίσει;

Κερδίστε Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Καινοτομία & Ηγεσία από το Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου σε συνεργασία με το Ducere Global Business School και Ducere Global Business School δυνατότητα να:

 • Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις σας από το μάθημα και την εμπειρία που αποκτήσατε από έργα πραγματικής βιομηχανίας για να υπερέχετε σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό περιβάλλον.
 • Εφαρμόστε ολιστικές επιχειρηματικές δεξιότητες για να υπερέχετε στην καριέρα σας, καθώς λαμβάνετε καλά ενημερωμένες επιχειρηματικές αποφάσεις.
 • Επιρροή σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού σας, και εξωτερικά, με επενδυτές και καταναλωτές, μέσω ενός μαθήματος που διερευνά την ηγεσία, την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.
 • Μεταμορφώστε τις διαχειριστικές σας ικανότητες καθώς κάνετε τη μετάβαση σε στρατηγική, επιρροή ηγεσία.
 • Εφαρμόστε τις δεξιότητες MBA που αποκτήθηκαν από τους Global Leaders στον τρέχοντα ρόλο σας, ή καθώς κάνετε το άλμα σε μια νέα βιομηχανία.

Βασικές πληροφορίες για το μάθημα

Ευέλικτη διαδικτυακή παράδοση που ταιριάζει στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και επαγγελματικής ζωής σας και βελτιστοποίηση των μαθησιακών αποτελεσμάτων.

Ηλεκτρονική παράδοση

 • Βραβευμένη πλατφόρμα μάθησης
 • Ευέλικτα δομημένο και υποστηριζόμενο περιβάλλον μελέτης
 • Ολοκληρώστε εντός 18 μηνών, ευελιξία για τρία χρόνια

Βελτιωμένη υποστήριξη

 • Αφιερωμένος διαχειριστής εμπειρίας μαθητή
 • Αποκλειστικές εκδηλώσεις δικτύωσης με ηγέτες της βιομηχανίας και του κόσμου
 • Ομάδες ανάπτυξης σταδιοδρομίας ειδικών

Χωρίς εξετάσεις

 • Η εργασία αξιολογείται μέσω ενός αντανακλαστικού χαρτοφυλακίου
 • Τα παραδοτέα βιομηχανικών έργων αντιπροσωπεύουν το 30%
 • Η ανάλυση και οι ανακλαστικές αναθέσεις αντιστοιχούν στο 70%

Προϋποθέσεις

 • Σχετικό πτυχίο και / ή δίπλωμα πτυχίου μαζί με εργασιακή εμπειρία
 • Δεν απαιτούνται εξετάσεις GMAT ή είσοδο
 • Έμπειρο προσωπικό διαθέσιμο για να συζητήσει την υποψηφιότητά σας

Σχετικά με το Ducere Global Business School

Τα μαθήματα Ducere παρέχονται σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς για την παροχή πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που προετοιμάζει πραγματικά τους αποφοίτους να κάνουν τα επόμενα βήματα σταδιοδρομίας τους. Οι εταιρικές συνεργασίες της Ducere υποστηρίζουν τη δημιουργία πρακτικού και σχετικού περιεχομένου μαθημάτων. έργα πραγματικής βιομηχανίας που συνδέουν τους μαθητές με τον πραγματικό επιχειρηματικό κόσμο και αποκλειστικές βιομηχανικές εκδηλώσεις που φιλοξενούνται από κορυφαίες εταιρείες της Αυστραλίας.

Η Σχολή Ducere Global Leaders αποτελείται από περισσότερους από 250 ηγέτες της βιομηχανίας από τα υψηλότερα κλιμάκια της δημόσιας ζωής, συμπεριλαμβανομένων πρώην Προέδρων, Πρωθυπουργών, Διευθύνοντων Συμβούλων, επιχειρηματιών και φιλάνθρωπων.

Οι πληροφορίες βίντεο από αυτούς τους ηγέτες υφαίνονται σε όλο το περιεχόμενο και το πρόγραμμα σπουδών του Ducere, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ ακαδημαϊκών σπουδών και πρακτικής, σχετικής με τη βιομηχανία μάθησης. Οι μαθητές αποκτούν περαιτέρω ευκαιρίες να ακούσουν και να συνεργαστούν με τους Global Leaders προσωπικά σε αποκλειστικές εκδηλώσεις της Ducere.

Πάνω από το 44% των μαθητών Ducere λαμβάνουν αύξηση μισθού ή προαγωγή πριν αποφοιτήσουν.

 • Χωρίς εξετάσεις. Πραγματικά επιχειρηματικά έργα.
 • Προσαρμόστε τις αναθέσεις σας στα πάθη σας
 • Απαράμιλλη υποστήριξη μαθητών
 • 1,4 εκατομμύρια δολάρια σε υποτροφίες που απονεμήθηκαν τα τελευταία 3 χρόνια

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου

 • Το Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου είναι το πρώτο εθνικό Πανεπιστήμιο του Μαυρίκιου.
 • Είναι το παλαιότερο και μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας όσον αφορά την εγγραφή φοιτητών και το προσφερόμενο πρόγραμμα σπουδών.
 • Το Πανεπιστήμιο εγκαινιάστηκε το 1972 από τη Μέγα Βασίλισσα Ελισάβετ τη Δεύτερη.
 • Η κύρια πανεπιστημιούπολη του δημόσιου πανεπιστημίου βρίσκεται στο κέντρο του νησιού στο Réduit, Moka.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The world's most innovative online degrees entirely dedicated to the employability skills that industry wants and needs. Over 44% Of Ducere students received a salary increase or promotion before grad ... περαιτέρω

The world's most innovative online degrees entirely dedicated to the employability skills that industry wants and needs. Over 44% Of Ducere students received a salary increase or promotion before graduating. Gain insights from a global faculty of 250+ world leaders, including Presidents, Prime Ministers, billionaires, philanthropists, Fortune 500 CEOs, Nobel Peace Prize Winners and more. No Exams. Work on real projects with our industry partners such as KPMG, PwC, Disney, LinkedIn, Qantas, United Nations, Make-A-Wish, Australian and UK Government and more. Practical project-based curriculum where you’ll apply everything you learn to real-world situations and solve legitimate business challenges that will transform your career. Διαβάστε Λιγότερα
Royal Docks , Μελβούρνη , Σουάνσι , Curepipe , Νιούπορτ Μπιτς + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη