MBA Ειδικότητα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Ανάπτυξη Ψηφιακών Ταλέντων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το MBA σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα παγκόσμιο και ολοκληρωμένο όραμα για τη διαχείριση των επιχειρήσεων, μέσω της αντιμετώπισης διαφορετικών επιχειρηματικών τομέων (Οικονομικά, Marketing, Στρατηγική και Πωλήσεις) ενώ μελετάτε σε βάθος Ανθρώπινο Δυναμικό.

Πανεπιστήμιο Summa διπλού διπλώματος

Χάρη στη συμφωνία μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών και του Πανεπιστημίου Summa, μπορείτε να σπουδάσετε το μεταπτυχιακό σας δίπλωμα με το πτυχίο American Dual Degree με αυτό το πρόγραμμα. Η αναγνώριση και η αξία των δύο ιδρυμάτων προσφέρουν ένα διάσημο σχηματισμό σε διεθνές επίπεδο .

Γιατί να επιλέξετε αυτό το MBA;

Αυτό το MBA ανταποκρίνεται στην απαραίτητη εξειδίκευση των διευθυντικών στελεχών και των διευθυντικών στελεχών στον τομέα των ανθρώπινων πόρων.

 • Επειδή μέσω της συνεχούς επίλυσης πρακτικών περιπτώσεων λαμβάνετε αποτελεσματική εκπαίδευση για να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις, αξιολογώντας τους κινδύνους και το εύρος των ενεργειών σας.
 • Επειδή θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ένα παγκόσμιο όραμα του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού που θα σας επιτρέψει να κατανοήσετε και να ενισχύσετε τη σημασία αυτού του τομέα για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του οργανισμού.
 • Επειδή θα ερμηνεύσετε σωστά τις εξαιρετικές συνέπειες που φέρνει η νέα ψηφιακή εποχή μαζί της σε οργανισμούς.
 • Επειδή θα σας επιτρέψει να αναγνωρίσετε, να αναγνωρίσετε εσωτερικά, να διαχειριστείτε, να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τα ταλέντα οποιουδήποτε οργανισμού.

πρόγραμμα

 1. Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού (4 ECTS)
 2. Στρατηγικό μάρκετινγκ (4 ECTS)
 3. Οργανισμός Ταλέντων, Προμήθεια
 4. Οικονομικά για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων (4 ECTS)
 5. Εκπαίδευση (4 ECTS)
 6. Διοίκηση Προσωπικού και Αποζημίωση (4 ECTS)
 7. Εργασιακές Σχέσεις (4 ECTS)
 8. Εμπορική Διοίκηση: Διαχείριση και Σχεδιασμός Πωλήσεων (4 ECTS)
 9. Οργανωτική Πολιτική και Καινοτομία (4 ECTS)
 10. Στρατηγική Διοίκηση: Αναζήτηση Ανταγωνιστικής Αριστείας (4 ECTS)
 11. Ηγεσία των πολύ αποτελεσματικών ομάδων (4 ECTS)
 12. Μέσα Διοίκησης (4 ECTS)
 13. Επιχειρηματικότητα και επιχειρηματικό σχέδιο (4 ECTS)
 14. Τέλος προγράμματος προγράμματος (8 ECTS)

Προσιτότητα και εξατομίκευση

Η επαφή των φοιτητών, των εκπαιδευτικών και των διδασκόντων είναι συνεχής μέσω της εικονικής πλατφόρμας και θα έχει επίσης:

 • Συνολική διαθεσιμότητα υλικών 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 • Αυξάνοντας αμφιβολίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
 • Συνεχής επικοινωνία μέσω των φόρουμ συζητήσεων.

Χάρη σε αυτό και στη δομή του περιεχομένου, η αξιολόγηση των προγραμμάτων είναι ουσιαστικά πρακτική.

Μαρτυρία

"Στην επαγγελματική μου ζωή, το MBA μου επέτρεψε να γνωρίσω νέες έννοιες και στρατηγικές που ισχύουν για την τρέχουσα δουλειά μου, αλλά κυρίως θα ήθελα να τονίσω την εξατομικευμένη θεραπεία που λαμβάνουν οι φοιτητές, πιστεύω ότι μπορώ να διατηρήσω τη σχέση με τη Σχολή και οι συνάδελφοι μου δίνουν μια επαγγελματική και προσωπική προστιθέμενη αξία. " Vicente Verdú, εμπορικός διευθυντής της Cosesa

Ενίσχυση μελετών - Χρηματοδότηση

Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα υποτροφιών που μπορεί να καλύψει μέχρι και το 65% του κόστους των σπουδών . Σε κάθε πρόσκληση υποβολής προτάσεων προσφέρεται περιορισμένος αριθμός υποτροφιών βάσει της προσωπικής, επαγγελματικής ή οικονομικής κατάστασης των υποψηφίων.

Υπάρχουν επίσης και ειδικοί όροι χρηματοδότησης, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές να αναλάβουν το κόστος του μαθήματος μέσω ενός συστήματος αναβολής πληρωμών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of cla ... περαιτέρω

Based in Spain, the Instituto Europeo de Posgrado is a Business School that offers a wide range of Online MBA and Masters designed to meet the requirements of its students. Over 1 million hours of classes are given each year through its on-line platform to students from different countries by teachers of the most prestigious Universities and Business Schools. The On-line Campus allows both teachers and students to... Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Ισπανία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη