MBA Ειδικότητα Διεθνής Επιχειρήσεων

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το MBA θα σας επιτρέψει να σχεδιάσετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική στην οποία συμμετέχουν όλοι οι καθοριστικοί τομείς δραστηριότητας, πράγμα που θα σας οδηγήσει σε μια σωστή πρόβλεψη των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε το παγκόσμιο σενάριο για την ανάπτυξη των διεθνών επιχειρήσεων.

Διπλό πτυχίο - Universidad Europea de Monterrey

Χάρη στη συμφωνία του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Μεταπτυχιακών Σπουδών με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο του Μοντερέι, το MBA προσφέρεται με διπλό βαθμό υψηλού κύρους σε διεθνές επίπεδο.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το MBA;

Το MBA θα επιτρέψει στον σπουδαστή να αποκτήσει το Πιστοποιητικό Εσωτερικού Ελεγκτή στο πρότυπο ISO 22301 Business Continuity από την SGS, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

 • Θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε το σενάριο ανάπτυξης διεθνών επιχειρήσεων, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά των διεθνών μεταφορών για να πραγματοποιείτε εμπορικές συναλλαγές σε παγκόσμια κλίμακα.
 • Μέσω της συνεχούς επίλυσης περιπτωσιολογικών μελετών, λαμβάνετε αποτελεσματική εκπαίδευση για να λαμβάνετε σωστές αποφάσεις, αξιολογώντας τους κινδύνους και το εύρος των ενεργειών σας.
 • Θα αναλύσετε τις αγορές συναλλάγματος, τους κινδύνους του εξωτερικού εμπορίου και τους τρόπους διεθνούς χρηματοδότησης.
 • Θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε θεμελιώδεις ικανότητες για να είστε ένας μεγάλος διαχειριστής.

πρόγραμμα

 1. Η Διαδικασία Διεθνοποίησης της Εταιρείας (4 ECTS)
 2. Βασικές αρχές του διεθνούς εμπορίου (4 ECTS)
 3. Διεθνείς αγορές (4 μονάδες ECTS)
 4. Οικονομικά για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων (4 ECTS)
 5. Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων (4 ECTS)
 6. Χρηματοοικονομική και Επενδυτική Ανάλυση: Αξιολόγηση Επιχειρήσεων (4 ECTS)
 7. Κίνδυνοι, Μέσα Πληρωμής και Χρηματοδότηση του Εξωτερικού Εμπορίου (4 ECTS)
 8. Εμπορική Διοίκηση: Διαχείριση και Σχεδιασμός Πωλήσεων (4 ECTS)
 9. Διεθνείς Συμβάσεις (4 ECTS)
 10. Στρατηγική Διοίκηση: Αναζήτηση Ανταγωνιστικής Αριστείας (4 ECTS)
 11. Ηγεσία των πολύ αποτελεσματικών ομάδων (4 ECTS)
 12. Διεθνές Μάρκετινγκ (4 ECTS)
 13. Επιχειρηματικότητα και επιχειρηματικό σχέδιο (4 ECTS)

ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΓΟΥ: Επιχειρησιακό Διεθνές Εμπορικό Σχέδιο (8 ECTS)

Προσιτότητα και εξατομίκευση

Η επαφή των φοιτητών, των εκπαιδευτικών και των διδασκόντων είναι συνεχής μέσω της εικονικής πλατφόρμας και θα έχει επίσης:

 • Συνολική διαθεσιμότητα υλικών (24/7).
 • Αυξάνοντας αμφιβολίες οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
 • Συνεχής επικοινωνία μέσω των φόρουμ συζητήσεων.

Χάρη σε αυτό και στη δομή του περιεχομένου, η αξιολόγηση των προγραμμάτων είναι ουσιαστικά πρακτική.

Μαρτυρία

"Η εμπειρία μου με το IEP ήταν πολύ θετική και εμπλουτισμένη τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση των ακαδημαϊκών και καθηγητές ήταν inclusomejor ό, τι περίμενα, διαδραστική μέθοδος που χρησιμοποιείται από το plataformaonline είναι πολύ χρήσιμο και για τη διευκόλυνση και το περιεχόμενο του προγράμματος είναι πάντα πολύ adaptadosa τις νέες κοινωνικο - οικονομικά πλαίσια . «- Αλεξάνδρα Bofu

Ενίσχυση μελετών - Χρηματοδότηση

Το Ινστιτούτο έχει ένα πρόγραμμα υποτροφιών που μπορεί να καλύψει μέχρι και το 40% του κόστους διδάκτρων. Σε κάθε πρόσκληση υποβολής προτάσεων προσφέρεται περιορισμένος αριθμός υποτροφιών βάσει της προσωπικής, επαγγελματικής ή οικονομικής κατάστασης των υποψηφίων.

Υπάρχουν επίσης και ειδικοί όροι χρηματοδότησης, προκειμένου να βοηθηθούν οι μαθητές να αναλάβουν το κόστος του μαθήματος μέσω ενός συστήματος αναβολής πληρωμών.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Educati ... περαιτέρω

The Instituto Europeo de Posgrado Business School is a founding member of the Spanish Association of Business Schools (AEEN) and an associate member of the International Commision on Distance Education (ICODE). Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Ισπανία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη