Μεταπτυχιακό στην οπτικοακουστική διεύθυνση

Να είστε έτοιμοι να οδηγήσει επιτυχημένες εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης. Στην CPA σε απευθείας σύνδεση θα σας προσφέρουμε την κύρια στον τομέα των οπτικοακουστικών διεύθυνση, με την οποία θα μάθουν να διαχειρίζονται εταιρείες μέσων μαζικής ενημέρωσης από τις στρατηγικές, εμπορικών και οικονομικών όρων. Γνωρίστε τα κλειδιά για το μάρκετινγκ, το μάρκετινγκ και τη διανομή των οπτικοακουστικών προϊόντων και ξέρετε πώς να εκτελέσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ.

Επιπλέον, θα είστε σε θέση να εντοπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που σας επιτρέπουν να ορίσετε την κύρια στρατηγική στην πιο κατάλληλη εταιρία για την επίτευξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος. Θα είστε σε θέση να αναπτύξει ένα πλήρες οπτικοακουστικό έργο, να αποκρυπτογραφήσει τα κλειδιά παραγωγικής διαδικασίας και μετά από την άποψη της οπτικής κατεύθυνσης.

Αυτή είναι μια προηγμένη σειρά μαθημάτων που σας επιτρέπει να εργάζεστε στη διαχείριση των κάθε είδους εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης το σχεδιασμό και την οργάνωση των ομάδων στην παραγωγή, τη διανομή ή την τηλεόραση. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας και να είναι προετοιμασμένοι για μια ολοκληρωμένη διαχείριση των οπτικοακουστικών έργων!

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Προγράμματα διαχείρισης
  2. Διοίκηση και διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
  3. εμπορία
  4. Οι επιχειρηματικές διεργασίες
  5. Εκτελεστικός παραγωγός
  6. Διεύθυνση οπτικοακουστικής παραγωγής
  7. CAPSTONE ΕΡΓΟΥ
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά

Κοιτάξτε30 περισσότερα μαθήματα αποCPA Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1250 Ώρες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη