MA στην εγκληματολογία

Adler School of Professional Psychology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MA στην εγκληματολογία

Adler School of Professional Psychology

MA στην Εγκληματολογία


Εγκληματολογία είναι η επιστημονική μελέτη της φύσης, την έκταση, τις αιτίες και την πρόληψη της εγκληματικής συμπεριφοράς τόσο στο άτομο και στην κοινωνία? Και τα θεσμικά όργανα που αποτελούν το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του νόμου, το δικαστικό σύστημα, φυλακές, δοκιμασίας / parole, κράτησης ανηλίκων, και τις υπηρεσίες των θυμάτων.

&nbsp

Εγκληματολόγων χρησιμοποιούν μεθόδους κοινωνικής έρευνας της επιστήμης, τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά, να κατανοήσουν την πολύπλευρη τομέα της μελέτης του εγκλήματος. Οι επαγγελματίες στον τομέα αυτό να εξετάσει και να παρέχει θεωρητικές εξηγήσεις για τους κανόνες και τις αποκλίσεις των συμπεριφορών, η κατανόηση ότι κάθε κοινωνία έχει το δικό του σύνολο κανόνων.
Το Master of Arts στην Εγκληματολογία: Online πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες για την αντιμετώπιση των σημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης, μέσα από ένα μίγμα των μαθημάτων που εστιάζει στη διασταύρωση της εγκληματολογίας, της ψυχολογίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Αυτή η μοναδική προσέγγιση προετοιμάζει τους μαθητές για να κάνουν πραγματικά τη διαφορά μέσα από την εξέταση των αιτίων και των συνεπειών της εγκληματικής συμπεριφοράς, η κατανόηση τις περιπλοκές της σύγχρονης ημέρας συστήματα ποινικής δικαιοσύνης και εφαρμόζοντας τις θεωρητικές δεξιότητες και εμπειρικά δεδομένα για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων.


Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν το ευρύτερο κοινωνικό πλαίσιο μέσα στο οποίο τα άτομα βρίσκονται. Αυτή η προοπτική θα είναι ένα καθοδηγητικό ρόλο στην ανάπτυξη στρατηγικών παρέμβασης και πρόληψης που είναι πρακτική, αποτελεσματική, κοινωνικά υπεύθυνη και βιώσιμη.
Η σύγχρονη ποινικής δικαιοσύνης αντιμετωπίζει προκλήσεις να αντιμετωπίσουν θέματα όπως η ψυχική ασθένεια, η τρομοκρατία, οι συμμορίες, τη φυλετική ανισότητα, και η πρόοδος της τεχνολογίας. Ως εκ τούτου, το πεδίο της απασχόλησης για εκείνους που εκπαιδεύονται στην εγκληματολογία είναι ευρύτερη από ό, τι ποτέ πριν. Σταδιοδρομίας για τα άτομα με ένα προηγμένο πτυχίο στον τομέα αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ακαδημαϊκό, ερευνητικό, διορθώσεις, την επιβολή του νόμου, έρευνες, αξιολόγηση της πολιτικής, την πρόληψη, και τον προγραμματισμό για τη νεολαία. Ρυθμίσεις για την απασχόληση μπορεί να είναι τόσο διαφορετικές όσο δικαστικών συστημάτων, σωφρονιστικά ιδρύματα, υπηρεσίες επιβολής του νόμου, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικές εταιρείες, οι λιανοπωλητές, δικηγορικά γραφεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς φορείς, όπως ο Οργανισμός Καταπολέμησης Ναρκωτικών, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών, και το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας.

&nbsp


Συνδεδεμένοι Παράδοση


Αυτή η 36-πιστωτικό πρόγραμμα προσφέρεται εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 24 μήνες, γεγονός που το καθιστά ελκυστική επιλογή για τους φοιτητές που μπορούν να απασχολούνται επί του παρόντος. Ασύγχρονη μας μοντέλο μάθησης επιτρέπει την ευκολία και την ευελιξία. Όλα τα συστατικά αυτού του προγράμματος μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο Internet που τρέχει με IBM PC (Windows ή Linux) ή Apple Macintosh (Apple OS). Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ελάχιστες απαιτήσεις σε hardware και τις απαιτήσεις του λογισμικού.

&nbsp


Προϋποθέσεις Εισαγωγής


Στη Σχολή Adler, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το ποικίλο σώμα των φοιτητών μας. Οι μαθητές αντιπροσωπεύουν ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών συμφερόντων, εθνοτικές και πολιτισμικές καταβολές, και την ακαδημαϊκή και εργασιακή ιστορίες. Σας υποδέχονται με ένα αρχείο εξαιρετική ακαδημαϊκή επίδοση και η δέσμευση για την κοινωνική ευθύνη.


Για να θεωρηθεί για την εισαγωγή, ο αιτών πρέπει να πληροί τα ακόλουθα κριτήρια:


• Κρατήστε ένα βαθμό απολυτηρίου από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα των ΗΠΑ, ή ένα συγκρίσιμο βαθμό από ένα διεθνές όργανο.

• Ένα μέσο βαθμό 3,0 ή υψηλότερη σε μια κλίμακα 4.0 για προπτυχιακών και μεταπτυχιακών μαθημάτων. Εξαιρέσεις μπορεί να χορηγηθεί για υποψηφίους που επιδεικνύουν βελτιωμένες ακαδημαϊκές επιδόσεις ή την ακαδημαϊκή ικανότητα και με άλλους τρόπους.

• Σχετική εθελοντή και επαγγελματική εμπειρία λαμβάνονται επίσης υπόψη.

• Συμπληρώστε τα παρακάτω προαπαιτούμενα μαθήματα με τους βαθμούς "C" ή καλύτερα: γενικών ή εισαγωγικών ψυχολογία, και ένα μάθημα στην εγκληματολογία και την ποινική δικαιοσύνη. Ισοδύναμη μαθημάτων σε άλλες κοινωνικές επιστήμες μπορεί επίσης να θεωρηθεί.Οι μαθητές μπορούν να γίνουν δεκτοί πριν από την ολοκλήρωση αυτών των προϋποθέσεων, αλλά όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν αυτά τα μαθήματα μέχρι το τέλος του πρώτου εξαμήνου της εγγραφής τους στη Σχολή Adler.

• Εγκρίθηκε υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη ως το τελικό βήμα της διαδικασίας αίτησης.

&nbsp


Απαιτήσεις Πτυχίου


• Η ικανοποιητική ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διδακτικές ώρες, συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτούμενων μαθημάτων

• Μια σωρευτική ΣΔΣ του 3.0 ή υψηλότερο και όχι περισσότερο από δύο βαθμούς ή έξι διδακτικές ώρες του "C" ή "C"

• Ολοκλήρωση της αίτησης για την αποφοίτηση και την πλήρη εξόφληση όλων των εκκρεμών δίδακτρα

• την έγκριση Σχολή και τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου για την ανάθεση του Master of Arts στην Εγκληματολογία

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Καναδάς - Vancouver, British Columbia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Καναδάς - Vancouver, British Columbia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών