MA Διδασκαλία αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MA Διδασκαλία αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας εξοπλίσει με τις απαραίτητες δεξιότητες για να γίνει ένας ικανός, ενημερωμένος με την έρευνα και καινοτόμος Αγγλικά για ακαδημαϊκούς σκοπούς (EAP) επαγγελματία.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, σημειώθηκε σημαντική αύξηση της ζήτησης για δασκάλους του EAP και η αύξηση αυτή οφείλεται στην επέκταση της αγγλικής γλώσσας ως μέσου διδασκαλίας, στη διεθνοποίηση του τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, στην ολοένα και πιο δεσπόζουσα θέση της αγγλικής ως γλώσσας της εκπαίδευσης και της έρευνας και της ταχείας επέκτασης της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των εκπαιδευτικών για τη βελτίωση του ακαδημαϊκού αλφαβητισμού των μαθητών. Περιλαμβάνει γνώσεις και δεξιότητες που ενσωματώνουν πολύ περισσότερο από τη βασική γνώση των δεξιοτήτων διαχείρισης της τάξης και της γνώσης των γλωσσικών συστημάτων.

Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό, και δεδομένου ότι το EAP είναι ουσιαστικά διεπιστημονικό, το μάθημα αυτό βασίζεται σε ένα ευρύ φάσμα πνευματικών πηγών, όπως:

 • δεύτερη γλωσσική απόκτηση
 • εφαρμοσμένη Γλωσσολογία
 • TESOL
 • ψυχολογία
 • κοινωνιολογία της εκπαίδευσης
 • επιστημολογία και φιλοσοφία
 • ιδεολογία
 • πολιτισμικές σπουδές
 • μελετών μέσων

Τα βασικά στοιχεία παρέχουν μια βαθιά κατανόηση του ρόλου του EAP σε ακαδημαϊκά πλαίσια, ακαδημαϊκό λόγο και γραφές και κατάλληλες παιδαγωγικές προσεγγίσεις.

Θα αναπτύξετε τις διανοητικές ικανότητές σας και θα ενισχύσετε τις διδακτικές σας ικανότητες και την κατανόηση του EAP μέσω δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν τη συνεργασία και τη συνεργασία με το ακαδημαϊκό προσωπικό.

Μπορεί επίσης να έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση αφοσίωσης με αποφοίτους οι οποίοι θα μοιραστούν τις ιστορίες τους σχετικά με το διδακτικό πλαίσιο, τη σταδιοδρομία τους, τα επεισόδια στην τάξη και τη συνεχιζόμενη επαγγελματική εξέλιξη.

Εκπαιδευτές

 • Δρ Martha Jones (επικοινωνία για ακαδημαϊκές έρευνες)
 • Δρ Jane Evison
 • Paul Knight
 • Δρ. Ιουλιέτ Θοντχάννα
 • Ann Smith

Βασικά στοιχεία

 • 200 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της εκπαίδευσης
 • 4ο στο Ηνωμένο Βασίλειο και 22ο σε παγκόσμιο επίπεδο για την εκπαίδευση στην QS Παγκόσμια Πανεπιστημιακή Κατάταξη κατά Θέμα 2017
 • Τρίτο στο Ηνωμένο Βασίλειο στο τελευταίο πλαίσιο αριστείας στον τομέα της έρευνας, με το 84% της έρευνας μας να θεωρείται παγκοσμίως κορυφαίο ή διεθνώς εξαιρετικό

Λεπτομέρειες μαθήματος

Το διδακτικό στοιχείο αυτού του μαθήματος αποτελείται από τέσσερις ενότητες 30 πιστωτικών μονάδων, καθώς και μια 60-πτυχιακή διατριβή. Μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα δύο ετών με μερική απασχόληση και οκτώ μηνών διατριβή. Υπάρχουν σημεία εξόδου PGDip και PGCert.

Εκτίμηση

Κάθε 30-πιστωτική ενότητα αξιολογείται με γραπτή εκχώρηση 6000 λέξεων. Για να ολοκληρώσετε τους πλοιάρχους, πρέπει να πετύχετε ένα πέρασμα 50 για κάθε ανάθεση.

Η διατριβή των 15.000 λέξεων είναι μια πρωτότυπη εργασία και πρέπει να σχετίζεται με μία από τις επιλεγμένες ενότητες σε ένα εγκεκριμένο θέμα.

Ηλεκτρονικά υλικά και υποστήριξη μαθημάτων

Τα ηλεκτρονικά μας υλικά παρέχουν μια διαδραστική εμπειρία εκμάθησης. Σας επιτρέπουν να λαμβάνετε αποφάσεις σχετικά με τις πτυχές μιας ενότητας στην οποία θα εργαστείτε, πότε και με ποιο ρυθμό. Θα συμμετέχετε σε μια ηλεκτρονική κοινότητα που συμβάλλει σε εβδομαδιαίες δραστηριότητες συζήτησης που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε κίνητρα.

Για να διασφαλίσετε ότι έχετε τις κατάλληλες απαιτήσεις υπολογιστή για να μπορέσετε να σπουδάσετε στο διαδίκτυο, παρακαλούμε δείτε τις οδηγίες καθοδήγησης των προδιαγραφών του υπολογιστή μας. Σημειώστε ότι εάν βρίσκεστε στην Κίνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε περιορισμούς σχετικά με το λογισμικό που χρησιμοποιείται σε μερικές από τις ηλεκτρονικές ενότητες. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το συζητήσετε περαιτέρω.

Εφαρμογή

Για να διασφαλίσετε ότι η αίτησή σας θα εξεταστεί εγκαίρως, λάβετε υπόψη τις ακόλουθες ημερομηνίες:

 • Ημερομηνία έναρξης: 12 Φεβρουαρίου 2018, προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 22 Ιανουαρίου 2018
 • Ημερομηνία έναρξης: 13 Σεπτεμβρίου 2018, προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 6 Αυγούστου 2018
 • Ημερομηνία έναρξης: 11 Φεβρουαρίου 2019, προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 21 Ιανουαρίου 2019

Αναγνώριση άλλων μορφών μάθησης (ROL)

Αν έχετε προηγούμενη μάθηση ή εμπειρία σε κατάλληλο επίπεδο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για απαλλαγή από ορισμένες από τις πιστωτικές απαιτήσεις του μαθήματος.

Ενότητες

Πρώτο έτος

Πυρήνας

 • Διδασκαλία ξένων γλωσσών: Μεθοδολογία και πρόγραμμα σπουδών (Οι εκκινητές του Σεπτεμβρίου αρχίζουν με αυτή την ενότητα)
 • Διδασκαλία Αγγλικών για Ακαδημαϊκούς Σκοπούς: Πλαίσιο, Γλώσσα και Παιδαγωγική (οι εκκινητές του Φεβρουαρίου ξεκινούν με αυτή την ενότητα)

Έτος δύο

Πυρήνας

 • Θέματα στη διδασκαλία αγγλικών για ακαδημαϊκούς σκοπούς: τρέχουσες εξελίξεις και συζητήσεις

Προαιρετικός

Ένα από:

 • Αξιολόγηση στη γλωσσική εκπαίδευση
 • Διαχείριση διδασκαλίας ξένων γλωσσών και ανάπτυξη διδασκόντων
 • Υλικά και Τεχνολογία στη Γλωσσική Εκπαίδευση
 • Διδασκαλία γλωσσών σε μαθητές νεότερης ηλικίας

Διατριβή

 • Διατριβή

Οι ενότητες που προσφέρουμε είναι εμπνευσμένες από τα ερευνητικά ενδιαφέροντα του προσωπικού μας και ως εκ τούτου μπορεί να αλλάξουν για λόγους, για παράδειγμα, εξελίξεις στην έρευνα ή αλλαγές νομοθεσίας. Αυτή η λίστα είναι ένα παράδειγμα των τυπικών ενοτήτων που προσφέρουμε, όχι μια οριστική λίστα.

Καριέρα

Οι προορισμοί καριέρας για τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν συμβούλους, συμβούλους εκπαίδευσης, δασκάλους γλωσσών, καθηγητές πρωτοβάθμιας / δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και επαγγελματίες / βιομηχανικούς εκπαιδευτές και εκπαιδευτές. Ορισμένοι από τους πτυχιούχους μας είναι ήδη στην απασχόληση, ενώ εργάζονται με μερική απασχόληση για επαγγελματική ανάπτυξη στην καριέρα τους.

Απασχολησιμότητα και μέσος αρχικός μισθός

99,2% των μεταπτυχιακών από την Σχολή Παιδείας που ήταν διαθέσιμα για εργασία εξασφάλισε εργασία ή περαιτέρω μελέτη μέσα σε έξι μήνες από την αποφοίτηση. £ 22.797 ήταν ο μέσος αρχικός μισθός, με το υψηλότερο £ 44.000. *

* Γνωστοί προορισμοί μεταπτυχιακών φοιτητών πλήρους απασχόλησης 2015/16. Οι μισθοί υπολογίζονται βάσει του μέσου όρου των μισθωτών πλήρους απασχόλησης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Καριέρα και επαγγελματική εξέλιξη

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας είτε να αναπτύξετε τις γνώσεις σας, ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Nottingham μπορεί να σας βοηθήσει να πάτε εκεί που θέλετε να είστε.

Η βραβευμένη Υπηρεσία Καριέρας και Απασχολησιμότητας προσφέρει εξειδικευμένη υποστήριξη και καθοδήγηση κατά τη διάρκεια της φοίτησης και της ζωής σας μετά την αποφοίτησή σας. Θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε και να σχεδιάσετε την επόμενη σταδιοδρομία σας, μέσω τακτικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων δεξιοτήτων που βασίζονται σε εργοδότες, ευκαιριών τοποθέτησης και συζητήσεων one-to-one.

Προυποθέσεις εισόδου

2: 2 (ή διεθνές ισοδύναμο) ή σχετικό επαγγελματικό προσόν, κατά προτίμηση με διδασκαλία γλωσσών και μεθοδολογική εστίαση. καθώς και 9 μήνες εμπειρίας διδασκαλίας αγγλικών σε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον και την τρέχουσα συμμετοχή στη διδασκαλία γλωσσών στην τάξη

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 7.0 (όχι λιγότερο από 6.5 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση February 9, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
9,630 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Φεβρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Nottingham, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών