MS στην εγκληματολογική ψυχολογία

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το Master of Science στην εγκληματολογική ψυχολογία είναι ένα 36-πιστωτικό online πρόγραμμα που παρέχει στους φοιτητές τη διορατικότητα στη διασταύρωση της ψυχολογίας και των νομικών ζητημάτων. Οι σπουδαστές αποκτούν μια κατανόηση για το τι κάνουν οι εγκληματολόγοι ψυχολόγοι και θα μάθουν πώς να εφαρμόσουν αυτήν την εκπαίδευση σε ποικίλα επαγγελματικά πλαίσια.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα παρέχει στους φοιτητές την απαραίτητη επαγγελματική κατάρτιση για να λειτουργούν σε ένα βέλτιστο επίπεδο σε μια ποικιλία ιατροδικαστικών εγκαταστάσεων όπου χρησιμοποιείται η ψυχολογία, συμπεριλαμβανομένων των δικαστηρίων, της επιβολής του νόμου, της ποινικής δικαιοσύνης, των εθνικών υπηρεσιών ασφαλείας, των φυλακών, των υπηρεσιών κοινωνικών υπηρεσιών, και τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας.

Πολλοί φοιτητές στο πρόγραμμα μας έχουν ειδίκευση στη νομοθεσία, την ψυχική υγεία ή άλλες υπηρεσίες υγείας και θέλουν να εργαστούν στον τομέα της ιατροδικαστικής. Άλλοι ενδιαφέρονται να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να αναλάβουν περισσότερες θέσεις ανώτερου επιπέδου. Μερικοί από τους φοιτητές μας χρησιμοποιούν αυτό το πτυχίο για να τους κάνουν πιο ανταγωνιστικούς όταν κάνουν αίτηση για διδακτορικό πρόγραμμα.

Η ηλεκτρονική μορφή και το μη κλινικό πρόγραμμα σπουδών καθιστούν το πρόγραμμα μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες που πρέπει να ενσωματώσουν μεταπτυχιακές σπουδές με επαγγελματικές ευθύνες. Το πρόγραμμα απευθύνεται επίσης σε όσους ζουν σε αγροτικές ή παραμεθόριες περιοχές εντός και εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών, εκείνοι που έχουν περιορισμένη ή καθόλου πρόσβαση σε τέτοιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα μεταπτυχιακού επιπέδου και άτομα που ασχολούνται με μη παραδοσιακά χρονοδιαγράμματα μετατόπισης, τις διορθώσεις, την εθνική ασφάλεια και τον στρατό.

Webinars

Τα κράτη μέλη στο πρόγραμμα εγκληματολογικής ψυχολογίας φιλοξενούν περιοδικά δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια που διενεργούνται από τη σχολή προγραμμάτων σε τομείς που σχετίζονται με το πρόγραμμα. Περιλαμβάνονται στα εκπαιδευτικά σεμινάρια μια επισκόπηση του προγράμματος και πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή του. Οι συνεδρίες καταγράφονται και οι σύνδεσμοι περιλαμβάνονται παρακάτω. Δείτε παρακάτω για ημερομηνίες / ώρες και πληροφορίες εγγραφής.

Ο Δρ. Greg Vecchi συζητά τους δραστήριους δολοφόνους που βασίζονται σε παράπονα σε σχολικά και εργασιακά περιβάλλοντα και εξετάζει μια μεθοδολογία που χρησιμοποιεί ανάλυση συμπεριφοράς για να αυξήσει την επιτυχία της πρόβλεψης και πρόληψης αυτών των περιστατικών.

Σημαντική σημείωση

Δεν υπάρχει άδεια ή πιστοποίηση στη Φλόριντα ή τα περισσότερα κράτη για την εγκληματολογική ψυχολογία αυτή τη στιγμή. Θεωρείται υποστέλεια άλλων κλινικών προγραμμάτων ψυχικής υγείας ή νόμιμων προγραμμάτων. Εάν ο στόχος της σταδιοδρομίας σας είναι να είστε εγκληματολόγος ψυχολόγος ή κάνετε κλινική εργασία, τότε προτείνεται να εξετάσετε τα διδακτορικά μας προγράμματα όπως το διδακτορικό μας διδακτορικό. στην Κλινική Ψυχολογία, ή Psy.D. στην Κλινική Ψυχολογία, καθώς αυτά τα προγράμματα οδηγούν στην άδεια γενικής ψυχολογίας στη Φλώριδα και τα περισσότερα κράτη. Επίσης, τα ΚΜ στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτά τα προγράμματα. Εάν θέλετε να είστε σύμβουλος ψυχικής υγείας στο επίπεδο του Δασκάλου, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τα κράτη μέλη μας στη Συμβουλευτική όπου μπορείτε να αποκτήσετε τις προϋποθέσεις για τη χορήγηση άδειας στη Φλόριντα.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να ληφθεί υπόψη για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακές σπουδές, ο αιτών υποχρεούται να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία για τη σχολική ικανότητα και να έχει έντονο ενδιαφέρον για τον τομέα της εγκληματολογικής ψυχολογίας. Οι ελάχιστες απαιτήσεις περιλαμβάνουν πτυχίο απολυτηρίου από αναγνωρισμένο σε τοπικό επίπεδο ίδρυμα.

 1. Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα αίτησης.
 2. Υποβάλετε μια μη επιστρεφόμενη αμοιβή αίτησης ύψους US $ 50.
 3. Υποβάλετε πτυχίο απολυτηρίου από αναγνωρισμένο από την τοπική αυτοδιοίκηση ίδρυμα. Πρέπει να υποβάλλονται επίσημες μεταγραφές από όλα τα σχολεία που παρακολουθούνται και / ή να αξιολογείται η αξιολόγηση των αλλοδαπών διπλωμάτων.
 4. Έχετε μια GPA 3,0 στις τελευταίες 60 μονάδες της προπτυχιακής σπουδής Ή την ολοκλήρωση τουλάχιστον 18 μονάδων μεταπτυχιακών σπουδών με ένα GPA 3,0 ή καλύτερα Ή ολοκλήρωση της δοκιμής GRE με ένα προτιμώμενο σκορ 300 ή 1000 (προηγούμενη έκδοση των εξετάσεων ) στα προφορικά και ποσοτικά τμήματα. (Οι υποψήφιοι με προπτυχιακό βαθμό μέσης βαθμολογίας κάτω του 3,0, αλλά 2,5 ή υψηλότερης, που έχουν αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στο δίκαιο, την επιβολή του νόμου, τις διορθώσεις, την ποινική δικαιοσύνη ή σε έναν σχετικό τομέα μπορεί να εξεταστούν.
 5. Υποβάλετε ένα δοκίμιο 500 λέξεων που εξηγεί το ενδιαφέρον σας στον τομέα της Δικαστικής Ψυχολογίας. Περιγράψτε πώς οι επαγγελματικές, ακαδημαϊκές και προσωπικές σας εμπειρίες σας οδήγησαν να κάνετε αίτηση για πτυχίο επιπέδου master σε αυτό το πρόγραμμα. Συμπεριλάβετε το πλήρες όνομά σας στο δοκίμιο. Η προσωπική δήλωση μας βοηθά να σας γνωρίσουμε πέρα από τα αντικειμενικά δεδομένα που παρέχονται στην ανασκόπηση των βαθμών πορείας σας και άλλων αντικειμενικών πληροφοριών. Δείχνει επίσης την ικανότητά σας να επικοινωνείτε τις σκέψεις σας με έναν επαγγελματικό, οργανωμένο και συνοπτικό τρόπο.
 6. Υποβάλετε δύο ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές συμβουλευτικές επιστολές από άτομα που είναι εξοικειωμένα με την ικανότητά σας για μεταπτυχιακές σπουδές.
 7. Δείξτε την απόδειξη της αγγλικής επάρκειας (αν ισχύει).
 8. Μπορεί να απαιτείται συνέντευξη για την είσοδο στο πρόγραμμα.

Σημείωση: Όλοι οι σπουδαστές γίνονται δεκτοί μόνο στη μεταπτυχιακή εργασία. Με την ολοκλήρωση των πρώτων 4 μαθήματα με 3,0 GPA ή καλύτερα, θα πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα σπουδών. Οι μαθητές που δεν πληρούν αυτό το πρότυπο θα σταματήσουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα θα δεχθεί αιτήσεις για σπουδαστές που δεν επιθυμούν πτυχίο (ειδικοί φοιτητές) οι οποίοι μπορούν να λάβουν μέχρι τέσσερα μαθήματα χωρίς να υποβάλουν αίτηση για πλήρη εισαγωγή στο πρόγραμμα σπουδών. Αυτοί οι φοιτητές θα χρειαστούν την έγκριση του διευθυντή του προγράμματος. Θα τους ζητηθεί να ακολουθήσουν όλες τις διαδικασίες εάν επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για πλήρη αποδοχή στο πρόγραμμα.

Διεθνείς φοιτητές

Οι αλλοδαποί που διαμένουν εκτός των ΗΠΑ κατά τη στιγμή της υποβολής της αίτησης και των οποίων η μητρική τους γλώσσα δεν είναι αγγλικά, πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικά στοιχεία επάρκειας στα αγγλικά, συμπληρώνοντας ικανοποιητικά τη Δοκιμή της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας (TOEFL). Οι απαιτήσεις βαθμολογίας είναι οι ίδιες με τις προπτυχιακές εισδοχές και έχουν ως εξής: ελάχιστη βαθμολογία χαρτιού = 550, ελάχιστο υπολογιστικό αποτέλεσμα = 213. ελάχιστο σκορ internet = 79). Αποτελεί αποδεκτή βαθμολογία 6,0 για την εξέταση Διεθνούς Δοκιμής Αγγλικής Γλώσσας (ILETS) αντί του TOEFL.

Εδώ είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι φοιτητές επέλεξαν το NSU.

 1. Τα μικρά μεγέθη τάξεων σας δίνουν ένα προς ένα πρόσβαση σε καθηγητές.
 2. Μια ζωντανή ζωή πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει NCAA Athletics, κοινωνικές και επαγγελματικές οργανώσεις, πολιτιστικές δραστηριότητες, και ευεξίας και φυσικής κατάστασης.
 3. Κατάταξε ένα 200 κορυφαίο κολλέγιο από τα εθνικά πανεπιστήμια το 2018.
 4. Πρόστιμα μεταπτυχιακά προγράμματα στην ιατρική, το δίκαιο, την ψυχολογία, την επιχείρηση, την εκπαίδευση, το φαρμακείο, την οδοντιατρική και πολλά άλλα.
 5. Ένας διαφορετικός φοιτητικός πληθυσμός περιλαμβάνει 1200 διεθνείς φοιτητές από 116 χώρες από πέντε ηπείρους.
 6. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν την τελευταία τεχνολογία στην αίθουσα διδασκαλίας, τα προηγμένα εργαστήρια και τις καλύτερες ερευνητικές βιβλιοθήκες.
 7. Πολλοί από τους αποφοίτους NSU συνεχίζουν να κερδίζουν πλοιάρχους, διδακτορικά ή επαγγελματικά πτυχία στο NSU ή σε άλλα πανεπιστήμια. Οι υποψήφιοι σπουδαστές συμμετέχουν στην έρευνα NSU σε τομείς όπως η ιατρική, η ωκεανογραφία, ο καρκίνος, η ψυχολογία, η οδοντιατρική και ο αυτισμός.
 8. Οι σπουδαστές οικοδομούν σχέσεις συμμετέχοντας σε πολυάριθμες εκδηλώσεις της κοινότητας, πολλοί που διοργανώνονται στην πανεπιστημιούπολη NSU. Η όμορφη κύρια πανεπιστημιούπολη απέχει μόλις λίγα λεπτά από την παραλία του Fort Lauderdale, το South Beach, τη νυχτερινή ζωή του Las Olas και το Everglades.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the ... περαιτέρω

NSU’s main campus is located in Greater Fort Lauderdale with locations around Florida and Puerto Rico. We are at the heart of the region’s academic and research hub, and just minutes from some of the world’s best beaches. With more than 26,000 students and 152,000 alumni around the world, you will find Shark Friends in every corner of the country – and beyond. Διαβάστε Λιγότερα
Φορτ Λόντερντεϊλ

Ask a Question

Άλλη