Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ολοκληρωμένο μάστερ MA / MBA (ΗΠΑ) στη Γενική Διοίκηση είναι η ιδανική αρχή για την καριέρα σας. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εργάζονται με πλήρη απασχόληση ως βοηθοί διαχείρισης σε επιχειρήσεις και ταυτόχρονα ολοκληρώνουν ένα διετές διαδραστικό πρόγραμμα σπουδών στο SIBE στο SIBE σε συνεργασία με το Post University (ΗΠΑ). Με την επεξεργασία προκλητικών έργων πραγματικής περίπτωσης ως ολοκληρωμένου μέρους της μελέτης, αναπτύσσετε τις δικές σας ικανότητες και συγχρόνως παράγετε μετρήσιμα οφέλη για τις εταιρίες-εταίρους. Το MA / MBA (ΗΠΑ) είναι για ακαδημαϊκούς όλων των κλάδων.

 • Διάρκεια σπουδών: 24 μήνες.
 • Πτυχίο: Master of Arts στη Γενική Διοίκηση (MA) και Master of Business Administration (MBA), 120 πιστωτικά μονάδες σύμφωνα με το ECTS.
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Θέσεις σεμιναρίων: ανεξάρτητη από την τοποθεσία μέσω της διαδικτυακής πανεπιστημιούπολης, θέση στην επιχείρηση, χρονική ευελιξία.
 • Ημερομηνίες έναρξης: αρκετές φορές το χρόνο.
 • Προαιρετική ξεχωριστή ξένη μελέτη, βιβλίο.
 • Δοκιμάστε το πρόγραμμα Master στη δοκιμαστική μελέτη μας χωρίς καμία υποχρέωση

Η MA είναι αναγνωρισμένη από την FIBAA και ως εκ τούτου ανήκει στο 3% των κατόχων σφραγίδων premium μεταξύ των μαθημάτων Master των προγραμμάτων που έχουν πιστοποιηθεί από την FIBAA. Έτσι, η FIBAA πιστοποιεί την εξαιρετική διδασκαλία σε αυτό το πρόγραμμα σπουδών. Η FIBAA απονέμει μια σφραγίδα υψηλής ποιότητας σε μαθήματα σπουδών που είναι ήδη εγκατεστημένα στην αγορά και τα οποία όχι μόνο πληρούν αλλά και υπερβαίνουν το μεγαλύτερο μέρος των ποιοτικών απαιτήσεων. Το MA στη Γενική Διοίκηση, το οποίο απονέμεται από τη SIBE , είναι αναγνωρισμένο από την FIBAA και πιστοποιεί ότι ο φοιτητής θα συνεχίσει να σπουδάζει για διδακτορικό. Το MBA που χορηγείται από το Post University είναι διαπιστευμένο από την ACBSP.

Περιεχόμενο

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 17 μαθήματα και μια διπλωματική εργασία. Πριν από την έναρξη κάθε μαθήματος, οι μαθητές έχουν πλήρη διαφάνεια όσον αφορά το περιεχόμενο, τα καθήκοντα, τις εξετάσεις και τα κριτήρια απαίτησης. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζουν ακριβώς πότε πρέπει να αναμένουν ποια καθήκοντα και πορούν να σχεδιάσουν τον τρόπο επίτευξης των αντίστοιχων στόχων πορείας τους.

Ο συνεργάτης μας

114946_POST_LOGO_BALDRIDGE_horizontal-300x171.png

Το Post University ιδρύθηκε το 1890. Από τότε, έχει υποστηρίξει τους σπουδαστές του στην απόκτηση γνώσεων, ικανοτήτων και εμπειρίας ώστε να μπορούν να επιτύχουν στον επιλεγμένο τομέα τους. Με έδρα το Waterbury, Κονέκτικατ των Η.Π.Α., το Post University είναι γνωστό για προγράμματα σπουδών που βελτιώνουν τη σταδιοδρομία και μικρές ομάδες σεμιναρίων. Αναγνωρίζεται από το Κοννέκτικατ και είναι διαπιστευμένο από την Ένωση Σχολείων και Κολλεγίων της Νέας Αγγλίας (NEASC). Η Σχολή Επιχειρήσεων Malcolm Baldrige είναι η επιχειρηματική σχολή του Post University. Είναι διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρηματικά Σχολεία και Προγράμματα (ACBSP). Οι διδάσκοντες στη Σχολή Επιχειρήσεων Malcolm Baldrige είναι ανώτεροι επιχειρηματικοί εμπειρογνώμονες με πολυετή εμπειρία διδασκαλίας. Κάντε κλικ εδώ για "Βραβεία και Αναγνωρίσεις" του Post University. Το Post University προσφέρει στους σπουδαστές διεθνών σπουδών Bachelor και Master, τόσο ως προγράμματα στην πανεπιστημιούπολη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.

Εργο

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία σας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου καινοτομίας. Τυπικά έργα είναι, για παράδειγμα, στους τομείς της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, της ψηφιοποίησης ή της εταιρικής προοπτικής, κλπ. Τα σεμινάρια σε απευθείας σύνδεση στο Post University παρέχουν τη μεθοδολογική εμπειρογνωμοσύνη της γενικής διοίκησης για την επίλυση του προβλήματος. Παρέχουν πρακτική αρμοδιότητα για την προετοιμασία και την εφαρμογή αναλύσεων και επιχειρηματικών σχεδίων για την αγορά-στόχο, ακριβώς όπως το χρειάζεστε για την επιχείρησή σας. SIBE παρέχει με τα σεμινάρια του έργου την προσωπική υποστήριξη από έναν καθηγητή έργου για ολόκληρη τη διετία. Αυτός ο λέκτορας του έργου βοηθά στην επιτυχή εφαρμογή της γνώσης από τα σεμινάρια στην πρακτική και το περιβάλλον της εταιρείας μέσω της καθοδήγησης. Ο καθηγητής του έργου υποστηρίζει επίσης τους μαθητές στην ανάπτυξη, τον ορισμό, την τοποθέτηση και την υλοποίηση του έργου μέσα στην εταιρεία.

 • Έμφαση στο έργο - Ψηφιοποίηση
  Το MA / MBA στη Γενική Διοίκηση προσφέρει ψηφιακούς ντόπιους με ένα πρώτο ακαδημαϊκό δίπλωμα σε οποιαδήποτε πειθαρχία την ευκαιρία να εργαστούν σε ένα ή περισσότερα καινοτόμα έργα ανάλυσης δεδομένων σε μια εταιρεία. Το έργο είναι ενσωματωμένο στο MA / MBA της SIBE στη Γενική Διοίκηση, το οποίο καλύπτει διατομεακούς τομείς όπως η τεχνολογία των πληροφοριών, η οικονομία και η ηγεσία. Οι φοιτητές εργάζονται σε διεθνείς ομάδες και εργάζονται σε πραγματικά προγράμματα ανάλυσης δεδομένων καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης.
 • Έμφαση στο Έργο - Διεθνής Ανάπτυξη Επιχειρήσεων
  Όπως δείχνουν τα αποτελέσματα της μακροχρόνιας μελέτης "Παράγοντες επιτυχίας των γερμανικών εταιρειών στο εξωτερικό", γίνεται φανερό ότι εκτός από την ποιότητα των προϊόντων, η επιλογή του σωστού συνεργάτη και οι καλές επαφές, ιδιαίτερα, είναι απαραίτητες για την επιτυχή επιχειρηματική δραστηριότητα στο εξωτερικό. Επιπλέον, η καλή γνώση της αγοράς και οι ειδικευμένοι υπάλληλοι έχουν μεγάλη σημασία για τις μισές εταιρείες που συμμετείχαν στην έρευνα.

Η Σχολή Διεθνών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας ( SIBE ) προσλαμβάνει νέους διευθυντές με εργασιακή εμπειρία στη χώρα-στόχο, οι οποίοι ολοκληρώνουν ένα μάθημα διαχείρισης μεταπτυχιακού επιπέδου στη SIBE και εργάζονται ως βοηθοί διαχείρισης σε μια γερμανική εταιρεία. Ανάλογα με το έργο της εταιρείας, οι σπουδαστές εργάζονται στην πατρίδα τους, στη Γερμανία ή σε μικτές τοποθεσίες.

Εξετάσεις

Φυσικά, πρέπει επίσης να αποκτήσετε νέες γνώσεις και να παρέχετε αρχεία επίδοσης στο MA / MBA (ΗΠΑ) στη Γενική Διοίκηση. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι πραγματικές ικανότητες είναι πιο σημαντικές σε μια δουλειά από τη διεξαγωγή δοκιμών γνώσης, έχουμε προσανατολίσει ολόκληρο το πρόγραμμα στην ανάπτυξη ικανοτήτων σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα γράψετε εξετάσεις για να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας κατά τη διάρκεια της MA / MBA (ΗΠΑ) στη Γενική Διοίκηση. Αντ 'αυτού, θα αναπτύξετε λύσεις για προβλήματα και εργασίες με τη μορφή παρουσιάσεων, εγγράφων μεταφοράς (TP), εκθέσεων τεκμηρίωσης μεταφοράς (TDR) και εγγράφων έργου διαχείρισης (MPP) που θα χρησιμοποιήσετε για το έργο καινοτομίας και τη διπλωματική σας εργασία.

Αδεια

Εχεις:

 • Ενθουσιασμός για το πρόγραμμα.
 • Ολοκλήρωσε ένα πρώτο πτυχίο (πτυχίο από κρατικό πανεπιστήμιο, πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών, πτυχίο διπλού πτυχίου ή αντίστοιχο πτυχίο από άλλο γερμανικό / ξένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης).
 • Τουλάχιστον 180 πιστωτικά σημεία σύμφωνα με το ECTS ή διεθνώς συγκρίσιμα.
 • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
 • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια διαδικασία επιλογής σε πολλά στάδια στη SIBE , μέρος του Πανεπιστημίου Steinbeis στο Βερολίνο.
 • KODE®-Αξιολόγηση.

Στείλτε μας τα εξής:

 • Αγγλικό βιογραφικό σημείωμα (μέγιστο 2-3 σελίδες).
 • Συνοδευτική επιστολή στα αγγλικά (μέγιστη 1 σελίδα).
 • Πιστοποιητικό Πανεπιστημίου και φύλλο σήμανσης του κύκλου σπουδών πρώτου βαθμού.
 • Πιστοποιητικό γενικών προσόντων για την είσοδο στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
 • Παραπομπές εργοδότη, επιστολές αναφοράς (εφόσον υπάρχουν).

Δικαστικά έξοδα

Κόστος για εσάς ως βοηθός διαχείρισης:

 • Δίδακτρα € 340 / μήνα

Κόστος για την εταιρεία:

 • Προμήθεια προγράμματος: 1.070 € / μήνα (συν το νόμιμο ΦΠΑ)
 • Μισθός του βοηθού διαχείρισης: ελεύθερα διαπραγματεύσιμο (ωστόσο, τουλάχιστον € 1.500 ακαθάριστο ανά μήνα για απασχόληση στη Γερμανία *)

* Οι παραπάνω πληροφορίες βασίζονται στην υπόθεση ότι εφαρμόζεται παρέκκλιση σύμφωνα με το άρθρο 22 MiLoG στην περίπτωση συμβάσεων πρακτικής άσκησης στο πλαίσιο ενός διπλού SIBE σπουδών SIBE . Ωστόσο, αυτό υπόκειται σε οποιαδήποτε αποκλίνουσα δικαιοδοσία που μπορεί να προκύψει στο μέλλον. SIBE καμία περίπτωση, η SIBE GmbH δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη.

Πρόγραμμα προοπτικών

Το Πρόγραμμα Προοπτικών προσφέρει στους πρόσφυγες με πρώτους ακαδημαϊκούς τίτλους σε οποιαδήποτε πειθαρχία την ευκαιρία να αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα και επαγγελματική εμπειρία με γερμανική εταιρεία για περίοδο 24 μηνών. Οι συμμετέχοντες στο Πρόγραμμα Προοπτικών εργάζονται με πλήρη απασχόληση (συνήθως ως ασκούμενοι) σε εταιρείες που ταιριάζουν στο ιστορικό τους. Το SIBE Master SIBE τους υποστηρίζει στην αντιμετώπιση των προσωπικών στόχων σταδιοδρομίας τους και στην ανάπτυξη των ικανοτήτων τους προς όφελος και επιτυχία της εταιρίας-εταίρου. Αναφορές: LBBW Immobilien Kommunalentwicklung GmbH, ctc Cartech Company

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση May 9, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
24 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,080 EUR
Κόστος για εσάς ως βοηθός διαχείρισης: Δίδακτρα € 340 / μήνα. Κόστος για την εταιρεία: Προμήθεια προγράμματος: 1.070 € / μήνα (συν νόμιμο Φ.Π.Α.) Μισθός του βοηθού διαχείρισης: ελεύθερα διαπραγματεύσιμο (ωστόσο, τουλάχιστον € 1.500 ακαθάριστο ανά μήνα για
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018