Το πρόγραμμα Διπλής SIBE Γενικής Διεύθυνσης της Σχολής Διεθνών Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας ( SIBE ) περιλαμβάνει 17 μαθήματα καθώς και μια διατριβή Μάστερ. Πριν από την έναρξη κάθε μαθήματος, οι μαθητές έχουν πλήρη διαφάνεια όσον αφορά το περιεχόμενο, τα καθήκοντα, τις εξετάσεις και τα κριτήρια απαίτησης. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζουν ακριβώς πότε πρέπει να αναμένουν ποια καθήκοντα και πορούν να σχεδιάσουν τον τρόπο επίτευξης των αντίστοιχων στόχων πορείας τους.

Εργο

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία σας για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου καινοτομίας. Τυπικά έργα είναι, για παράδειγμα, στους τομείς της διεθνούς επιχειρηματικής ανάπτυξης, της ψηφιοποίησης ή της εταιρικής προοπτικής κ.λπ.

Σε απευθείας σύνδεση σεμινάρια στο Post University παρέχουν τη μεθοδολογική εμπειρία της γενικής διοίκησης για την επίλυση του προβλήματος. Παρέχουν πρακτική αρμοδιότητα για την προετοιμασία και την εφαρμογή αναλύσεων και επιχειρηματικών σχεδίων για την αγορά-στόχο, ακριβώς όπως το χρειάζεστε για την επιχείρησή σας.

SIBE παρέχει με τα σεμινάρια του έργου την προσωπική υποστήριξη από έναν καθηγητή έργου για ολόκληρη τη διετία. Αυτός ο λέκτορας του έργου βοηθά στην επιτυχή εφαρμογή της γνώσης από τα σεμινάρια στην πρακτική και το περιβάλλον της εταιρείας μέσω της καθοδήγησης.

Ο καθηγητής του έργου υποστηρίζει επίσης τους μαθητές στην ανάπτυξη, τον ορισμό, την τοποθέτηση και την υλοποίηση του έργου μέσα στην εταιρεία.

Διαπίστευση

  • Το MA στη Γενική Διοίκηση, το οποίο απονέμεται από τη SIBE , είναι αναγνωρισμένο από την FIBAA και πιστοποιεί ότι ο φοιτητής θα συνεχίσει να σπουδάζει για διδακτορικό.
  • Το MBA που χορηγείται από το Post University είναι διαπιστευμένο από την ACBSP.

Ακαδημαϊκές απαιτήσεις

  • Ενθουσιασμός για το πρόγραμμα.
  • Ολοκλήρωσε ένα πρώτο πτυχίο (από γερμανικό ή ξένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης).
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας.
  • Ολοκληρώθηκε με επιτυχία μια διαδικασία επιλογής σε πολλά στάδια στη SIBE , μέρος του Πανεπιστημίου Steinbeis στο Βερολίνο.
  • Δοκιμή KODE®.
  • Ένας εργοδότης που θα υποστήριζε αυτό το πρόγραμμα.

ΠροϋπηρεσίαΜόνο οι σπουδαστές που είναι ήδη απασχολούμενοι μπορούν να εγγραφούν!

Δίδακτρα

  • Η εταιρεία, όπου εργάζεται ο φοιτητής, πληρώνει 1.070 € πλέον Φ.Π.Α. ανά μήνα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
24 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
4,080 EUR
Κόστος για εσάς ως βοηθός διαχείρισης: Δίδακτρα € 340 / μήνα. Κόστος για την εταιρεία: Προμήθεια προγράμματος: 1.070 € / μήνα (συν το νόμιμο ΦΠΑ)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

SIBE Project Based Specialization Explained

SIBE Graduation 2018