Ποιοι είναι οι στόχοι αυτού του μαθήματος;

Το μάθημα ITIL® ΔΤΦ παίρνει τους μαθητές μέσα από την πρακτική εφαρμογή των πρακτικών ΔΤΦ, προκειμένου να καταστεί δυνατή χωρητικότητα, διαθεσιμότητα, IT συνέχεια της υπηρεσίας, την ασφάλεια των πληροφοριών και τη διαχείριση της ζήτησης, ενώ αποδεικνύοντας πώς να τις εφαρμόσουν σε μια σύγχρονη υπηρεσία πληροφορικής.

  • Πώς να σχεδιάσουν και να παρέχουν επαρκή χωρητικότητα για να υποστηρίξει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες μιας επιχείρησης.
  • Πώς να προσδιορίσετε και να εφαρμόσουν συστήματα υψηλής διαθεσιμότητας για τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών ανά πάσα στιγμή.
  • Χρησιμοποιώντας αυτό τις αρχές της συνέχειας των υπηρεσιών για τη διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών και συστημάτων και πλαισίων μετάβασης.
  • Πώς να οικοδομήσουμε πλαίσια και συστήματα που βοηθούν τη διαχείριση της ζήτησης υποστήριξη.
  • Δημιουργώντας μια ομάδα ΔΤΦ και την ανάθεση ρόλων και αρμοδιοτήτων.
  • Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία για την υποστήριξη των στόχων και των υπηρεσιών ΔΤΦ.

Ποιος είναι αυτό που προορίζεται για;

Τα κοστούμια μάθημα οι μαθητές οι οποίοι είναι επαγγελματίες IT, έχουν ITIL® Ίδρυμα Αξιολόγηση και το έργο τους σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις πληροφορικής, την υποστήριξη του δικτύου, τον έλεγχο του δικτύου και λειτουργίας, διευθυντής ασφαλείας και ο διαχειριστής της ασφάλειας.

Απαιτήσεις

Για να πάρετε το Σχεδιασμό, την προστασία και εξετάσεις Optimization, θα πρέπει να έχουν περάσει το Ίδρυμα ITIL® Εξέταση. Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για να λάβει την πορεία, αλλά σας προτείνουμε να έχετε μια καλή γνώση της διαχείρισης των υπηρεσιών και έχουν λάβει την πορεία ITIL® Ιδρύματος.

Τι σηματοδοτεί αυτή την πορεία πέρα;

Μόλις το Σχεδιασμό, την προστασία και εξετάσεις Βελτιστοποίηση έχει περάσει, θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε ρόλους όπως του Security Manager, την υποστήριξη του δικτύου ή του διαχειριστή αλλαγή. Οι μετρήσεις πορεία ως τέσσερις από τις απαραίτητες 17 μονάδες για να μετακινήσετε πάνω Διευθύνων Σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής, που οδηγεί στον τίτλο "ITIL® Expert".

Τι συμβαίνει μετά την αίτηση πληροφοριών;

Μόλις έχετε ρωτήσει μπορείτε να ενημερώνεστε από έναν από τους εξειδικευμένους καριέρα μας συμβούλους οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε173 περισσότερα μαθήματα αποE-Careers »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
395 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη