Ποιοι είναι οι στόχοι αυτού του μαθήματος;

Το μάθημα θα λάβουν οι μαθητές μέσω των αρχών που εμπλέκονται στον έλεγχο των συστημάτων και την απελευθέρωση του λογισμικού, προστατεύουν προσφορές υπηρεσιών στο σύνολό τους πιο αποτελεσματικά και να επικυρώνει τα αποτελέσματα αυτών των τύπων των έργων.

  • Χρησιμοποιώντας το σχεδιασμό της μετάβασης και την υποστήριξη για την ανάπτυξη απλοποιήσει τη διαδικασία της μετάβασης σε νέες διαδικασίες και τα συστήματα.
  • Χρησιμοποιώντας τεχνικές διαχείρισης της αλλαγής και της τεχνολογίας για την καταγραφή αλλαγών του συστήματος / υπηρεσία να μετρήσει την αποτελεσματικότητα και να παρέχει μια αναφορά επαναφοράς, εάν απαιτείται.
  • Απελευθέρωση και τη διαχείριση ανάπτυξης τεχνικές για να βοηθήσει με ενημερώσεις οριακό σύστημα.
  • Αλλάξτε τις κατευθυντήριες γραμμές αξιολόγησης για να βοηθήσει στην αξιολόγηση του αντίκτυπου (θετική ή αρνητική) των νέων αλλαγών του συστήματος.
  • Υπηρεσία Διαχείρισης Ενεργητικού και διαμόρφωσης (SACM), παρέχοντας μια κεντρική αποθήκη για τη σύλληψη των αλλαγών του συστήματος.
  • Αίτημα πλήρωση - παράδοση οι αλλαγές που απαιτούνται από τους χρήστες των υπηρεσιών και άλλους παράγοντες.
  • επικύρωση των υπηρεσιών και τις ρουτίνες δοκιμή για να βεβαιωθείτε ότι τα πλαίσια και πολιτικές λειτουργεί όπως αναμένεται.
  • τεχνικές διαχείρισης της γνώσης και της τεχνολογίας για να εξασφαλιστεί ότι τα πολύτιμα μαθήματα συλλαμβάνονται και να μοιραστεί με άλλους βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς.

Ποιος είναι αυτό που προορίζεται για;

Το μάθημα είναι για τους ανθρώπους που ψάχνουν να κάνουν το επόμενο βήμα στην ITIL® Υπηρεσία Δυνατότητα διαδρομή τους έχει ήδη περάσει τις εξετάσεις ITIL® Ιδρύματος τους. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για τους διαχειριστές IT στην απελευθέρωση, πράξεις ή τομείς της ασφάλειας, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από τους διαχειριστές της ασφάλειας και της βάσης δεδομένων.

Απαιτήσεις

Για να λάβει την Απελευθέρωση, τον έλεγχο και την επικύρωση εξετάσεις, θα πρέπει να έχουν περάσει το Ίδρυμα ITIL® Εξέταση. Δεν υπάρχουν προαπαιτούμενα για να λάβει την πορεία, αλλά σας προτείνουμε να έχετε μια καλή γνώση της διαχείρισης των υπηρεσιών και έχουν λάβει την πορεία ITIL® Ιδρύματος.

Τι σηματοδοτεί αυτή την πορεία πέρα;

Μόλις έχει περάσει τις εξετάσεις Τύπου, έλεγχος και επικύρωση θα είναι σε θέση να λειτουργήσει σε ρόλους όπως του Security Manager, ο διαχειριστής της ασφάλειας και ο διευθυντής απελευθέρωση. Οι μετρήσεις πορεία ως τέσσερις από τις απαραίτητες 17 μονάδες για να μετακινήσετε πάνω Διευθύνων Σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής, που οδηγεί στον τίτλο "ITIL® Expert".

Τι συμβαίνει μετά την αίτηση πληροφοριών;

Μόλις έχετε ρωτήσει μπορείτε να ενημερώνεστε από έναν από τους εξειδικευμένους καριέρα μας συμβούλους οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας παρέχουμε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε173 περισσότερα μαθήματα αποE-Careers »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
395 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη