Σχετικά με το Wiki

Το Master Reference in Building Information βασίζεται στον τομέα των κορυφαίων εργαλείων BIM στην αγορά διαχείρισης πληροφοριών και τεκμηρίωσης καθ 'όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής ενός έργου. Επιπλέον, αποκτώνται οι δεξιότητες μοντελοποίησης, συντονισμού, διαλειτουργικότητας, υλοποίησης και διαχείρισης της μεθοδολογίας BIM σε μεγάλα, μεσαία και μικρά κατασκευαστικά έργα.

Ασφάλεια, ταχύτητα, κριτήρια και αποδοτικότητα των έργων.

Η εξειδίκευση στο BIM είναι online και επικεντρώνεται σε Πορτογάλους ομιλητές που βρίσκονται σε όλα τα μέρη του κόσμου, παρέχοντας έτσι την ανταλλαγή εμπειριών και τη δικτύωση μεταξύ καθηγητών και επαγγελματιών σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, η μεθοδολογία ηλεκτρονικής μάθησης επιτρέπει στους μαθητές να ακολουθήσουν το μάθημα με μεγαλύτερη ευελιξία και να προσαρμόσουν την εκπαίδευση στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.

Προβολή καριέρας

Η αποτελεσματικότητα της μεθοδολογίας BIM, σε συνδυασμό με την ανταγωνιστικότητα του τομέα AECO, αυξάνει τη ζήτηση για επαγγελματίες με τεχνολογικά προσόντα και την ικανότητα να εργάζονται με διεπιστημονικό και συνεργατικό τρόπο. Επομένως, το προφίλ του BIM Manager απαιτείται και αποτιμάται στον κλάδο.

Η ανάπτυξη του μαθητή κατά τη διάρκεια του Master είναι αυξανόμενη και σταδιακή, δίνοντας τη δυνατότητα να φτάσει στα προφίλ του BIM Specialist, του BIM Coordinator, του BIM Expert και του BIM Manager. Με την ολοκλήρωση, οι μαθητές φτάνουν στα νέα ύψη στην καριέρα τους.

  • 78% Φοιτητές που απασχολούνται στον τομέα της AECO
  • 23% Αύξηση μισθού
  • 36% Περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες
  • 96% Οι μαθητές θα το συνιστούσαν

Ακαδημαϊκό περιεχόμενο

BLOCK 1: Ειδικός BIM

BLOCK 2: Expert BIM

BLOCK 3: Διαχείριση BIM

BLOCK 4: Εφαρμογή BIM

BLOCK 5: Ειδικές εφαρμογές

Περίπτωση επιτυχίας

Ο Leonardo Acquarone είναι αρχιτέκτονας και αστικός. Ο Διευθυντής BIM αποφοίτησε από την 1η έκδοση του International Master BIM Manager του Zigurat. Ξεκίνησε την καριέρα του με εφήμερα σχέδια αρχιτεκτονικής εμπορικών κέντρων και σήμερα είναι Διευθυντής BIM της AECOM.

Αυτό είναι μόνο μία από τις πολλές επιτυχίες μεταξύ των σπουδαστών της Zigurat. Πολλοί από τους φοιτητές μας αρχίζουν να εργάζονται σε διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες στον τομέα της AECO.

Η μοναδική μας μέθοδος μάθησης

Από την ίδρυσή της, η Zigurat έχει παράσχει κατάρτιση / εξειδίκευση που συνδέει την ακαδημαϊκή γνώση με επαγγελματικές απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό, είναι μαζί με επιφορτισμένους και σεβαστούς οργανισμούς και επαγγελματίες του κλάδου, προκειμένου να προσφέρει μια πλούσια εμπειρία στον κλάδο της AECO.

  • Πραγματικά έργα που αλλάζουν τον κόσμο
  • Οδηγίες για δράση ή «μάθηση με πράξη»
  • Χρήση και αντίκτυπος της τεχνολογίας στην πολιτικού μηχανικού και την αρχιτεκτονική
  • Συνεργατική εργασία μεταξύ των συνομηλίκων
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Πορτογάλος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποZigurat Global Institute of Technology »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
1 Έτος
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Άλλη