Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλωσόρισμα

Ο Cesine MBA στο Διεθνές Μάρκετινγκ Είναι ένα διεθνώς προσανατολισμένη εξειδίκευση στον τομέα της διαφήμισης, δημοσίων σχέσεων και πρόγραμμα μάρκετινγκ. Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια σταθερή βάση για τη διαχείριση της επικοινωνίας και την παγκόσμια αγορά, παρέχοντάς τους μια διεπιστημονική επαγγελματικό προφίλ που ειδικεύεται στην τμηματοποίηση των προϊόντων ή υπηρεσιών και γνώσεων από τις καλύτερες τεχνικές της διεθνούς έρευνας αγοράς.

Φοιτητής Προφίλ

Επικοινωνία, τη διαπραγμάτευση και την ηγεσία είναι μερικές από τις βασικές δεξιότητες που αποκτήθηκαν σε όλο το πρόγραμμα, αν και απευθύνονται ιδίως σε διεθνές πλαίσιο, με κύρια έμφαση στις αγορές της Ασίας. Η επικοινωνία των επιχειρήσεων έχει πάψει να είναι τοπικά για να ανοίξει ένα παγκοσμιοποιημένο κόσμο, απαιτεί, επομένως, σε θέση να διαχειριστεί τους επαγγελματίες της πληροφόρησης σε όλο τον κόσμο.

Στόχοι

Οι στόχοι της MBA International Marketing επικεντρωθεί στην επίτευξη μια σταθερή και ειδική κατάρτιση σε θεσμικό πρωτόκολλο για τη διεθνή πλαίσια. Ο μαθητής International Marketing MBA θα αποκτήσουν γνώσεις σχετικά με τη διεθνή νομοθεσία σχετικά με την εμπορία και τη διαφήμιση, την επικοινωνία των επιχειρήσεων, των ΤΠΕ, γλώσσες, κλπ

Η διεθνής εμπειρία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, προαιρετικά, μια ενότητα της διεθνοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες, για να μάθουν σχετικά με τις επιδόσεις στον τομέα των επιχειρήσεων μέσων ενημέρωσης και της Αμερικής μάρκετινγκ. Είναι εννέα ημέρες στάδιο στη Νέα Υόρκη για να επισκεφθείτε αμερικανικές εταιρείες και μαζικής επικοινωνίας. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης επισκέψεις στις ισπανικές αρχές στην περιοχή, καθώς και σεμινάρια και άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,000 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη