Υβριδικό Διπλό Master of Social Work / Master of Education, Μελέτες Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Το Online Hybrid Master of Social Work (MSW) / Master of Education στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα (MEd) είναι το μοναδικό πρόγραμμα διπλού πτυχίου που προσφέρει Κλινική Κοινωνική Εργασία και Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε μεταπτυχιακές σπουδές και στις δύο περιοχές. Το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους κοινωνικούς λειτουργούς που είναι άνετοι να συζητούν τη σεξουαλικότητα στην κοινωνική τους εργασία, να έχουν επίσης τα προσόντα να εργάζονται σε τομείς που επικεντρώνονται ρητά στη σεξουαλικότητα.

Το πρόγραμμα MSW είναι CSWE-Accredited και μπορεί να ολοκληρωθεί 100% σε απευθείας σύνδεση με δική σας ευκολία, ενώ το πτυχίο MEd στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα προσφέρει βολικές τάξεις Σαββατοκύριακου. Κερδίστε δύο βαθμούς σε 3 χρόνια με τη λήψη μαθημάτων και στα δύο προγράμματα, την ίδια στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση του διπλού πτυχίου οι φοιτητές θα είναι επιλέξιμοι για την πιστοποίηση Αμερικανικής Ένωσης Παιδαγωγών, Συμβούλων και Θεραπευτών (AASECT) και είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στην εξέταση LSW (Licensed Social Worker).

Σχετικά με τον Widener

Στο Πανεπιστήμιο Widener, καλλιεργούμε με υπερηφάνεια πολύ προκλητικά και πολιτισμικά διαφορετικά περιβάλλοντα μάθησης, όπου οι ακαδημαϊκοί, η ηγεσία και η υπηρεσία έρχονται πρώτοι. Ιδρύθηκε το 1821 στο Τσέστερ, Πενσυλβάνια, ο Widener αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για τη δέσμευσή μας στην εμπλοκή των πολιτών, την υπηρεσία και την κοινωνική ευθύνη. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε αληθινούς ηγέτες που εμπνέουν θετικές αλλαγές σε όλη την κοινότητά μας.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το διαδικτυακό πρόγραμμα Hybrid Dual MSW / MEd του Widener University, συμπληρώστε τη φόρμα για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Wide ... περαιτέρω

At Widener University, we proudly cultivate challenging and culturally diverse learning environments where academics, leadership, and service come first. Founded in 1821 in Chester, Pennsylvania, Widener is nationally recognized for our commitment to civic engagement, service, and social responsibility. It is our goal to develop true leaders who inspire positive change throughout our community. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη