Το Online Hybrid Master of Social Work (MSW) / Master of Education στην Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα (MEd) είναι το μοναδικό πρόγραμμα διπλού πτυχίου που προσφέρει Κλινική Κοινωνική Εργασία και Ανθρώπινη Σεξουαλικότητα, επιτρέποντάς σας να παρακολουθείτε μεταπτυχιακές σπουδές και στις δύο περιοχές. Το πρόγραμμά μας προετοιμάζει τους κοινωνικούς λειτουργούς που είναι άνετοι να συζητούν τη σεξουαλικότητα στην κοινωνική τους εργασία, να έχουν επίσης τα προσόντα να εργάζονται σε τομείς που επικεντρώνονται ρητά στη σεξουαλικότητα.

Το πρόγραμμα MSW είναι CSWE-Accredited και μπορεί να ολοκληρωθεί 100% σε απευθείας σύνδεση με δική σας ευκολία, ενώ το πτυχίο MEd στην ανθρώπινη σεξουαλικότητα προσφέρει βολικές τάξεις Σαββατοκύριακου. Κερδίστε δύο βαθμούς σε 3 χρόνια με τη λήψη μαθημάτων και στα δύο προγράμματα, την ίδια στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση του διπλού πτυχίου οι φοιτητές θα είναι επιλέξιμοι για την πιστοποίηση Αμερικανικής Ένωσης Παιδαγωγών, Συμβούλων και Θεραπευτών (AASECT) και είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στην εξέταση LSW (Licensed Social Worker).

Σχετικά με τον Widener

Στο Πανεπιστήμιο Widener, καλλιεργούμε με υπερηφάνεια πολύ προκλητικά και πολιτισμικά διαφορετικά περιβάλλοντα μάθησης, όπου οι ακαδημαϊκοί, η ηγεσία και η υπηρεσία έρχονται πρώτοι. Ιδρύθηκε το 1821 στο Τσέστερ, Πενσυλβάνια, ο Widener αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για τη δέσμευσή μας στην εμπλοκή των πολιτών, την υπηρεσία και την κοινωνική ευθύνη. Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε αληθινούς ηγέτες που εμπνέουν θετικές αλλαγές σε όλη την κοινότητά μας.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το διαδικτυακό πρόγραμμα Hybrid Dual MSW / MEd του Widener University, συμπληρώστε τη φόρμα για να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποWidener University Online »

Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 15, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Άλλη