Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Algonquin College

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Algonquin College

Το πρόγραμμά μας

Αυτό το μονοετές πρόγραμμα πιστοποίησης Ontario College Graduate Certificate προετοιμάζει τους φοιτητές για μια ανταμείβοντας σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινων πόρων. Οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού είναι σε ζήτηση σε πολλές βιομηχανίες και οδηγούν τη διαχείριση ταλέντων σε οργανισμούς. Οι επαγγελματίες του ανθρώπινου δυναμικού εργάζονται επίσης σε όλες τις οργανώσεις για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα των εργαζομένων για την επίτευξη οργανωτικών στόχων. Οι απόφοιτοι μαθαίνουν μέσω της εφαρμογής των θεωριών, των στρατηγικών και των βέλτιστων πρακτικών, καθώς μαθαίνουν κατά την πρόσληψη και την επιλογή, την αποζημίωση, τις σχέσεις εργασίας και εργασίας, την κατάρτιση και την ανάπτυξη και τον προγραμματισμό ανθρώπινων πόρων.

Το πρόγραμμα εξετάζει όλα τα θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα του ανθρώπινου δυναμικού και επικεντρώνεται στην οικοδόμηση γνώσεων και δεξιοτήτων ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται για την προσέλκυση, επιλογή και διατήρηση των καλύτερων εργαζομένων. Επιπλέον, το πρόγραμμα παρέχει τις θεμελιώδεις γνώσεις που απαιτούνται για να ενεργεί ως στρατηγικός εταίρος σε κάθε οργανισμό. Τα μαθήματα επιπέδου 01 παρέχουν ένα υπόβαθρο στη χρηματοοικονομική και τη λογιστική, την οργανωτική συμπεριφορά, τη διαχείριση έργων και το εργατικό δίκαιο.

Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν απασχόληση σε πολλούς κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, όπως η hi-tech, η βιομηχανική και η λιανική πώληση. Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να βρουν απασχόληση με εξειδίκευση στην επαγγελματική υγεία και ασφάλεια, πρόσληψη και επιλογή, κατάρτιση και ανάπτυξη, εργασιακές σχέσεις ή αποζημίωση.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση June 20, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Καναδάς - Ottawa, Ontario
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Καναδάς - Ottawa, Ontario
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών