Executive MBA στην ενέργεια

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Executive MBA στην ενέργεια

Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma

Όλη η ενέργεια, ΜΟΝΟ Ενέργεια: 15 μηνών κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση πρόγραμμα MBA

Κατά τα τελευταία 100 χρόνια, το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα έχει καταλάβει εξέχουσα θέση, εκπαιδεύοντας τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα της διαχείρισης της ενέργειας, ιδιαίτερα όσον αφορά τη διαχείριση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Από μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες για ανεξάρτητους στις Ηνωμένες Πολιτείες, μπορείτε να βρείτε τους αποφοίτους OU σε όλα τα επίπεδα αυτών των οργανώσεων, συμπεριλαμβανομένων πολλών σε εκτελεστικό επίπεδο. γεωγραφική θέση OU που βρίσκεται στο σταυροδρόμι των μεγάλων αγωγών και είναι μόλις λίγα μίλια κάτω από το δρόμο από τους ηγέτες στην γεωτρήσεις, καθιστώντας το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα στη μοναδική θέση να προσφέρει ένα MBA στη διαχείριση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.

Για να φιλοξενήσει τα δρομολόγια του επαγγελματία που εργάζονται στον κλάδο της ενέργειας, η Έμπα στο Πρόγραμμα Ενέργειας στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα παρέχεται κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση. Για να διασφαλιστεί η ισχυρή σύνδεση μεταξύ του ομάδα, υπάρχουν τρεις πρόσωπο με πρόσωπο εβδομάδας κατοικίες, των οποίων το ένα στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Το πρόγραμμα ΕΜΒΑ έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει τις τρέχουσες και μελλοντικές ηγέτες στον κλάδο της ενέργειας. Το πρόγραμμα σας προσφέρει με τα μεγέθη των επιχειρήσεων ειδικά προσαρμοσμένες για τους επαγγελματίες της ενέργειας, μια παγκόσμια προοπτική για την ενέργεια, και executive coaching σταδιοδρομίας για να ενισχύσει τις δεξιότητες ηγεσίας σας. Και το κύριο σε απευθείας σύνδεση παράδοση σας επιτρέπει να το πάρετε από οπουδήποτε στον κόσμο.

Έμπα στο Ενέργεια - Ηγεσία και Διεθνών από την Έμπα πρόγραμμα στο Vimeo.

Παγκόσμια Προοπτική

Ο κλάδος της ενέργειας είναι όλο και πιο παγκόσμια. Σημαντικές οι παραγωγοί και οι καταναλωτές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Έτσι, η παγκοσμιοποίηση της προσφοράς και της ζήτησης, διακυμάνσεις των τιμών, και ποικίλες ρυθμίσεις και πολιτικές επηρεάζουν τη βιομηχανία. αλυσίδα εφοδιασμού της βιομηχανίας διασχίζει συχνά τα εθνικά σύνορα και ηπείρους. Η δομή των ενεργειακών οργανισμών - ΕΟΕ, supermajors, ανεξάρτητοι - έχουν τη δική τους παγκόσμιες επιπτώσεις, όπως και το σημείο αναφοράς που χρησιμοποιείται για το πετρέλαιο τιμολόγηση. Έτσι, ένας ηγέτης στα οφέλη της βιομηχανίας ενέργειας σημαντικά από το να έχουν μια παγκόσμια προοπτική.

Executive MBA στην ενέργεια

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον κλάδο της ενέργειας, η Έμπα στο Energy παρέχει μια παγκόσμιας κλάσης MBA σε μελλοντικούς ηγέτες της ενέργειας που παρέχεται κατά κύριο λόγο σε απευθείας σύνδεση. Αυτό θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επένδυση που κάνετε ποτέ στην καριέρα σας.

Τι κερδίζετε με το πρόγραμμα Έμπα

Μας πρόγραμμα σπουδών Έμπα σας προσφέρει ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είναι:

  • Όλα ενέργεια, όλη την ώρα: Ενέργεια δεν είναι απλά ένα εξειδικευμένο επίκεντρο αυτού του Executive MBA πρόγραμμα-είναι η μόνη εστίαση. Όλο το περιεχόμενο μαθημάτων ασχολείται αποκλειστικά με θέματα ενεργειακής βιομηχανίας.
  • Ευέλικτη: Προκριματικά άτομα μπορούν να ακολουθήσουν ένα πτυχίο σε απευθείας σύνδεση, στον ελεύθερο χρόνο τους. Το πρόγραμμά μας έχει σχεδιαστεί με φορτωμένο πρόγραμμά τους στο μυαλό.
  • Ταχεία: Έχετε την δυνατότητα να κερδίσουν EMBA σας σε 15 μόλις μήνες μελέτης και μόνο τρεις κατοικίες μίας εβδομάδας.
  • Αναγνωρισμένη για την ποιότητα: Τιμή College του Πανεπιστημίου της Οκλαχόμα των Επιχειρήσεων είναι διαπιστευμένο από την Ένωση να Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων (AACSB), σε αναγνώριση της αυστηρότητας και τη σημασία της.
  • Εμπειρογνώμονας-Led: OU έχει προσληφθεί βιομηχανία-έμπειρους καθηγητές για την Έμπα που είναι έτοιμοι να εμπνεύσει και να σας πρόκληση με την ενημέρωση προοπτικές τους.
  • Δίκτυο Ενίσχυσης: Ανάπτυξη σημαντικές επαφές βιομηχανία ενέργειας μεταξύ τους συμμαθητές, καθηγητές σας, και ένα παγκόσμιο δίκτυο των ηγετών της ενέργειας που είναι περήφανοι που είναι OU αποφοίτων.
  • Εμπειρία: Το Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα έχει περισσότερα από πενήντα χρόνια εμπειρία στην παροχή μιας ευέλικτης, ποιοτική εκπαίδευση ειδικά για τα στελέχη και άλλους οδηγεί στον κλάδο της ενέργειας.

Χρηματοδότηση

Εταιρική Επιστροφή

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται ειδικά για τις ενεργειακές εταιρείες, η εταιρεία σας μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο παροχής πλήρη ή μερική υποστήριξη των διδάκτρων. Προετοιμασία αίτημα για την εταιρική χορηγία ή ένα αίτημα για επιστροφή διδάκτρων είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, και η ομάδα MBA ενέργειά μας μπορεί να παρέχει υποστήριξη για την πλοήγηση αυτή τη διαδικασία.

Οικονομική Βοήθεια

Το Πανεπιστήμιο του γραφείου της Οκλαχόμα οικονομική βοήθεια βοηθά τους μαθητές με την παροχή πληροφοριών σχετικά με υποτροφία και τις ευκαιρίες οικονομική βοήθεια στο Πανεπιστήμιο της Οκλαχόμα. Παρακαλώ δείτε οικονομική βοήθεια, αν σας ενδιαφέρει.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Michael F. Price College of Business, University of Oklahoma
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
15 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
77,400 USD
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Norman, Oklahoma
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Norman, Oklahoma
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Contact school
Ημερομηνία Λήξης Contact school