Μπορείτε online πλοίαρχος δείχνει κλειδιά για να προσελκύσουν, να πωλούν, να πληρούν και να διατηρήσει τους πελάτες

Παρουσίαση του Master στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης

Προς το παρόν, το επιχειρηματικό περιβάλλον αλλάζει ραγδαία. Η επίπτωση της τεχνολογικής προόδου, η παγκοσμιοποίηση των αγορών, η αλλαγή στην ισορροπία δυνάμεων υπέρ των καταναλωτών, το ανταγωνιστικό περιβάλλον και η μείωση της εμπιστοσύνης στο σήμα, μεταξύ άλλων, οι τάσεις αλλάζουν στρατηγικές μάρκετινγκ και πώς διανέμονται και διατίθενται στο εμπόριο προϊόντων και υπηρεσιών. Οι καταναλωτές είναι ολοένα και πιο απαιτητικοί και έχουν περισσότερες πληροφορίες, έτσι ώστε να έχουν πολύ σαφές τι θέλουν και πού να το πάρει.

Υπερπροσφορά και η δυσκολία να διαφοροποιήσει σχεδιάσετε ένα ανταγωνιστικό τοπίο και να αυξήσει την ανάγκη να επικεντρωθεί στον πελάτη.

Σε αυτό το περιβάλλον, οι οργανισμοί χρειάζονται οι έμποροι και επιχειρηματική περιοχή διεύθυνση σε θέση να οδηγήσει με επιτυχία το σωστό συνδυασμό των τριών στοιχείων: ένα ισχυρό υπόβαθρο και γνώση του μάρκετινγκ και εμπορικές δεξιότητες που απαιτούνται για να μάθουν να ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες της αγοράς και η και την ικανότητα να συνδεθεί με τους πελάτες και να οργανώσει ένα αποτελεσματικό δίκτυο πωλήσεων.

Με την Master στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης θα αναπτύξει τις τεχνικές, στρατηγικές και προσωπικές δεξιότητες για να σας εκπαιδεύσει ως ένα καινοτόμο διαχείριση της γνώσης, με ένα ευρύ όραμα της εταιρείας και την ικανότητα να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που τίθενται από τις τρέχουσες διευθύνσεις Εμπόριο και Μάρκετινγκ.

Καριέρα Outlook:

 • μάρκετινγκ
 • Διευθυντής Προϊόντων
 • Υπεύθυνος για το μάρκετινγκ Σπουδών
 • Υπεύθυνος Μάρκετινγκ Εμπορίου
 • Σύμβουλος μάρκετινγκ
 • Κατηγορία Διευθυντής
 • Επαγγελματική διεύθυνση
 • Διευθυντής Εξαγωγών
 • Εθνική Διευθυντής Πωλήσεων
 • Υπεύθυνος Πωλήσεων
 • Key Account Manager της ή Key Account
 • Διευθυντής της επέκτασης
 • περιφερειακός διευθυντής

Στόχοι του Master στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης

Ποιοι είναι οι στόχοι πρόκειται να πάρει;

Θα αποκτήσουν τις γνώσεις που απαιτούνται για:

 • Προσαρμόσουν την εταιρεία στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών.
 • Ενσωματώστε το όραμα και τους γενικούς στόχους των επιχειρησιακών πολιτικών και στρατηγικών μάρκετινγκ.
 • Ορίστε μεθόδους έρευνας αγοράς, η χρήση των πλέον κατάλληλων πηγών δεδομένων και την ανάλυση των αποτελεσμάτων με βάση τις εμπορικές πολιτικές και στρατηγικές των επιχειρήσεων.
 • Σχεδιάζουν και να διαχειρίζονται τη δραστηριότητα του Marketing και Εμπορική Εταιρεία.
 • Η οργάνωση και η διαχείριση των ομάδων πωλήσεων.
 • Να αναπτύξουν δεξιότητες διαχείρισης για την κατασκευή και τη διαχείριση των ομάδων των πωλήσεων που δημιουργούν προστιθέμενη αξία στον οργανισμό.
 • Η ανάπτυξη μιας Marketing και Business Plan τύπου και να το εφαρμόσετε στο συνολικό πλαίσιο μιας εταιρείας.

Οικονομικές Μεταπτυχιακό ενισχύσεις στο Marketing και Πωλήσεων Διαχείρισης

OBS προσφέρει στους υποψήφιους το πρόγραμμα υποτροφιών για την προώθηση της συνεχούς εκπαίδευσης για τους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και διευθυντικά στελέχη. Για να κάνετε αίτηση για μία από αυτές τις επιδοτήσεις, που χρηματοδοτούν μέρος του προγράμματος, οι υποψήφιοι πρέπει να γίνουν δεκτοί στο πρόγραμμα και πληρούν τους προβλεπόμενους όρους.

Η Εισαγωγή και Υποτροφιών Επιτροπή θα αξιολογήσει την καταλληλότητα των προσόντων και της σταδιοδρομίας των υποψηφίων, τους λόγους που αναφέρονται στο έγγραφο της αίτησης υποτροφίας και επαγγελματικές και ακαδημαϊκές συστάσεις του υποψηφίου.

Επί του παρόντος, οι ακόλουθες υποτροφίες ισχύουν:

Υποτροφία OBS Εμπειρία

Στόχος: Προώθηση της συνεχούς κατάρτισης των μελλοντικών επαγγελματιών μέσω της on-line μεθοδολογία OBS, η οποία είναι εγγεγραμμένη ως δικό της μοντέλο της μάθησης σε απευθείας σύνδεση.

Απαιτήσεις: Οι υποψήφιοι που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε απευθείας σύνδεση μοντέλα μάθησης που πληρούν τις ακαδημαϊκές και εξωσχολικές πρόγραμμα των απαιτήσεων ενδιαφέροντος.

Προφίλ Διοικητικό Υποτροφιών

Στόχος: να προωθήσει τις αρμοδιότητες διαχείρισης αυτών των υποψηφίων με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία.

Απαιτήσεις: υποτροφία διαθέσιμη για τους υποψηφίους με περισσότερα από 3 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε θέσεις ευθύνης που επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες και τις διαχειριστικές ικανότητες για να κάνει ένα ποιοτικό άλμα στην καριέρα τους.

Υποτροφία σε απευθείας σύνδεση Διοίκηση Επιχειρήσεων

Στόχος: Προώθηση της παραγωγής των γεννήσεων στο Διαδίκτυο και τη δημιουργία νέων μοντέλων επιχειρήσεων με βάση το δίκτυο και την ψηφιοποίηση των παραδοσιακών επιχειρήσεων που δεν είναι ακόμη ενεργή στο Διαδίκτυο.

Απαιτήσεις: Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αναλάβει το Διαδίκτυο και να οδηγήσετε νέων ψηφιακών επιχειρηματικών μοντέλων, είτε πρόκειται για τη δική σας επιχείρηση ή ως διαχειριστής.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • ισπανικά

Κοιτάξτε19 περισσότερα μαθήματα αποOBS Business School »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
6,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη