Διαδικτυακό Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Σύνθεσης Πρόγραμμα Διπλώματος

Δείτε όλα τα 20 Διπλώματα σε Σπουδές Σύνθεσης Διαδικτυακό Πρόγραμμα Διπλώματος

Τα προγράμματα διπλωμάτων παρέχουν εκπαίδευση σταδιοδρομίας ή προσωπικής ανάπτυξης για αποφοίτους γυμνασίου. Τα προγράμματα αυτά επικεντρώνονται στην κατάρτιση θεωρητικών και δεξιοτήτων σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και συχνά ολοκληρώνονται σε λιγότερο από ένα έτος ή και λιγότερο.

Τι είναι το δίπλωμα στις μελέτες σύνθεσης; Για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν και να αναζητήσουν κάποια επιπλέον εκπαίδευση, ένα δίπλωμα στις μελέτες συνθέσεων μπορεί να είναι ακριβώς το πράγμα. Ανακαλύπτοντας τη γραπτή γλώσσα και τις λειτουργίες της μέσα σε διάφορα περιβάλλοντα είναι το επίκεντρο αυτού του προγράμματος και υπάρχουν επιλογές για μια πιο περιορισμένη εστίαση σε συγκεκριμένους τομείς περιεχομένου, όπως το blogging, το γράψιμο περιεχομένου, τα κοινωνικά μέσα ή το επαγγελματικό γράψιμο. Κάθε πρόγραμμα μπορεί να καλύψει τις βασικές αρχές της γραμματικής, τη διαδικασία σύνθεσης της σύνταξης και της αναθεώρησης, και τις δεξιότητες προβληματισμού, όπως ένα storyboarding, τοπικά περιγράμματα ή χαρτογράφηση ιδεών.

Οι δεξιότητες σύνθεσης είναι εμφανείς στους υπαλλήλους που επιδεικνύουν δυνατότητες σύνταξης συνταγών ή παρουσίασης. Είναι έγκαιρα με τα έργα τους και αναπτύσσουν την ικανότητά τους να επικοινωνούν με σαφήνεια και συνοπτικά. Επιδεικνύουν αποτελεσματικότητα με την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά και να επιλύουν προβλήματα με άλλα μέλη της ομάδας. Πολλοί εργοδότες εκτιμούν αυτά τα σύνολα δεξιοτήτων και ανταμείβουν τους μέσω προαγωγών ή αυξήσεων μισθών.

Ένα δίπλωμα στις σπουδές σύνθεσης μπορεί να ολοκληρωθεί είτε με μερική είτε με πλήρες ωράριο. Τα προγράμματα σε όλο τον κόσμο προσφέρουν επιλογές εξ αποστάσεως εκμάθησης, με ηλεκτρονικά προγράμματα που παρέχουν την πιο βολική μέθοδο για τους πιθανούς μαθητές. Το κόστος συμμετοχής ποικίλλει ανάλογα με το ίδρυμα, αλλά πολλοί θεωρούν ότι η ηλεκτρονική παράδοση είναι το πιο προσιτό.

Οι δεξιότητες σύνθεσης μπορούν να βοηθήσουν τους αιτούντες εργασία, προσφέροντάς τους τα προσόντα για την είσοδο σε τομείς, συμπεριλαμβανομένου του δημιουργικού συγγραφέα, του συγγραφέα περιεχομένου ή του βοηθού μέσων. Τα προγράμματα διπλωμάτων προσφέρουν θεμελιώδεις δεξιότητες, αλλά προετοιμάζουν επίσης τον σπουδαστή για περαιτέρω ακαδημαϊκά επιτεύγματα. Οι σπουδαστές μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στον κόσμο του blogging, που εργάζονται ως proofer ή συντάκτης, ή ως συνεισφέρων. Με αρκετή εμπειρία και πρόσθετη εκπαίδευση, οι σπουδαστές μπορούν να απολαύσουν την εξερεύνηση του κόσμου της δημοσιογραφίας, να ενεργήσουν ως παραγωγός ή να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους ως διαχειριστής μάρκετινγκ και διαφήμισης.

Υπάρχει μεγάλο δυναμικό για όσους έχουν ένα υπόβαθρο σε δεξιότητες σύνθεσης και υπάρχουν πολλά ιδρύματα που είναι διαθέσιμα για την παροχή της κατάρτισης. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

 

 

Διαβάστε Περισσότερα

Πώς να γράψετε ένα μεγάλο παιδικό βιβλίο

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Τίτλος Μαθήματος: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ Επίπεδο: Αρχάριος Διάρκεια: 3 ώρες περίπου Παράδοση: Video, Audio, PDF Mentoring: Διαθέσιμο Πιστοποιημένο: Ναι Μάθετε πώς να δημιουργήσετε ποιοτική παιδική μυθοπλασία καθοδηγούμενη από δύο συγγραφείς Bestselling Υποβάλετε στους εκδότες βιβλίων παιδιών με αυτοπεποίθηση γράφοντας το είδος όπως ένας επαγγελματίας Αυτοαποδίδει τις δικές σας ιστορίες για τα παιδιά μέσω του Αμαζονίου κλπ. Μάθετε πώς να γράφετε μια ιστορία των παιδιών που θα αγαπήσουν τα παιδιά. Δείτε παρακάτω για πλήρη παρουσίαση των περιεχομένων του μαθήματος. Το μάθημα ξεκινά με μια επισκόπηση του είδους γραφής των παιδιών. Κατόπιν δίνει συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε το ταξίδι γραφής. Στη συνέχεια, δίνονται συγκεκριμένες συμβουλές γραφής σχετικά με το πώς μπορείτε να βρείτε ιδέες, χαρακτήρες και οικόπεδα για ιστορίες εξαιρετικών παιδιών. Στη συνέχεια εισάγετε τα πολλά διαφορετικά είδη παιδικών βιβλίων. Πρέπει να τα γνωρίζετε ώστε να μπορείτε να προωθήσετε και να στοχεύσετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Μετά, θα ανακαλύψετε πιο προηγμένες τεχνικές γραφής που θα σας χαρακτηρίσουν ως επαγγελματία όταν θα αρχίσετε είτε να υποβάλετε το έργο σας στους εκδότες είτε να δημοσιεύσετε τις δικές σας ιστορίες για κέρδος. Στο συμπέρασμα, σας παρουσιάζονται τα βασικά συστατικά για την επιτυχία της γραφής. Τέλος, θα συναντήσετε μια αποκλειστική συνέντευξη με τον συγγραφέα bestselling, τον Robyn Opie Parnell, συγγραφέα πάνω από 100 δημοσιευμένων παιδικών βιβλίων. Τα μαθήματα έρχονται σε τρία διαφορετικά σχήματα: βίντεο, ήχο και αρχεία PDF - για σας ευκολία και για να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο να μάθετε καλύτερα. Αυτές οι μορφές λειτουργούν σε όλες τις διαθέσιμες σήμερα τεχνολογίες: κινητά, tablet, iPad, PC χρηστών, ακόμη και κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον, όταν συνδέεστε σε οποιαδήποτε συσκευή, θα επιστρέψετε αμέσως στο σημείο που θα φύγετε τελευταία από το μάθημα. Περιλαμβάνεται στο μάθημα πολλές λήψεις ηλεκτρονικών βιβλίων για την περαιτέρω κατανόηση του γραψίματος για παιδιά. Επιπλέον, μπορείτε να θέσετε ερωτήσεις των εκπαιδευτών ανά πάσα στιγμή. Εάν έχετε σκεφτεί ποτέ να γράψετε για παιδιά, οι εκπαιδευτές των μαθήματος εγγυώνται ότι αυτό το μάθημα είναι το μόνο που χρειάζεστε για να πετύχετε. [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Εισαγωγή

intro-1info-1κλειδιά-1στόχος-1

Ερχόμενοι με ιδέες

ιδέες-1χαρακτήρες-1σχεδίαση-1

Η Μηχανική της Γραφής

σχεδιασμός-1αφήγηση-1

Σημαντικά τεχνικά θέματα

pov-1technical-1δομή-1

Είδη παιδικών βιβλίων

βιβλία φωτογραφιών1-1βιβλία φωτογραφιών2-1βιβλία φωτογραφιών3-1easyreaders-1μετάβαση-1βιβλία κεφαλαίων-1junior-1νέος-1

Προηγμένες τεχνικές μυθοπλασίας

διάλογος-1showdonttell-1... [-]

Δίπλωμα Web Writing - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γράψτε για να τραβήξετε την προσοχή των θεατών Θέλετε να είστε συγγραφέας ιστού; Αν έχετε τις δεξιότητες γραφής και το λεξιλόγιο, μπορείτε εύκολα να είστε ένας. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να είστε συγγραφέας ιστού. Οι συγγραφείς περιεχομένου ιστού συνθέτουν περιεχόμενο ειδικά για διαδικτυακή κατανάλωση. Το πεδίο των ψηφιακών μέσων αυξάνεται καθώς οι νέες τεχνολογίες οδηγούν τους χρήστες στον Ιστό, αλλά αυτοί οι τύποι συγγραφέων περιεχομένου μπορούν να αντιμετωπίσουν δύσκαμπτο ανταγωνισμό για τις διαθέσιμες θέσεις. Συνήθως είναι ελεύθεροι επαγγελματίες και μπορούν να εργαστούν για πολλούς πελάτες. Το γράψιμο στο διαδίκτυο δεν περιορίζεται μόνο στη σύνταξη περιεχομένου. Θα μπορούσε να επεκταθεί στη σύνταξη blogs και web copywriting. Δεδομένου ότι πρέπει να ακολουθήσετε ένα μοναδικό ύφος και τύπο περιεχομένου στο web writing, μάθηση πώς να γράψετε blogs και web copywriting θα είναι χρήσιμο αν επιλέξετε να έχετε μια καριέρα στο web writing. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε να παράγετε μια ευρεία ποικιλία περιεχομένου για τον Ιστό, από άρθρα και σχόλια σε σενάρια παιχνιδιών. Οι διαφορετικές δεξιότητες όπως η γραφή ιστολογίων και η διαδικτυακή copywriting θα διδαχθούν επίσης. Έτσι ξεκινήστε αμέσως. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Web Writing Diploma είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Web Writing Diploma σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένα σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Γράφοντας το Θρίλερ για Υποβολή και Δημοσίευση - CPD

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Περιγραφή μαθήματος: ΓΡΑΦΕΙΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΡΑΜΜΗΣ Επίπεδο: Αρχάριος Διάρκεια: 4 ώρες περίπου Παράδοση: Κείμενο, PDF Πιστοποιημένο: Ναι Είναι ο Rob Parnell - συγγραφέας πάνω από 30 μπεστ σέλερ - εδώ με κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα σας συναρπάσει! Όταν πρόκειται για τους καταλόγους bestseller, ένα συγκεκριμένο είδος είναι ψηλό. Τόσο πολύ, θεωρείται πιθανώς το πιο «αξιοσέβαστο». Είναι, φυσικά, το θρίλερ. Όχι μόνο τα θρίλερ κάνουν τους δημιουργούς και τους εκδότες τους πολύ πλούσιους, κάνουν επίσης τα περισσότερα χρήματα από την άποψη των ταινιών και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, δημιουργώντας τεράστια έσοδα παγκοσμίως. Τα θρίλερ βρίσκονται επίσης σε έντονη ζήτηση για μετάφραση, σειριακά και μεταπωλούν τα δικαιώματα. Η συγγραφή μιας σειράς θρίλερ μπορεί κυριολεκτικά να εκτοξεύσει την καριέρα σας και τις δυνατότητές σας να κερδίζετε στα αστέρια! Απλά κοιτάξτε την επιτυχία του Dan Brown, του Matthew Reilly, του John Grisham, του Jeffrey Deaver, του Lee Child, του James Patterson, της Patricia Cornwell, της Kathy Reichs, του Richard North Patterson, του Jonathan Kellerman, του Michael Crichton, του Sue Grafton και της Sara Paretsky. και πάνω - όλοι τους κάνουν μια πολύ αξιοσέβαστη ζωντανή χειροτεχνία τεντωμένη, ψυχολογική μυστηριώδη αγωνία. Δεν θα θέλατε να μιμηθείτε την επιτυχία αυτών των δημιουργών; Σίγουρα θα το κάνατε. Τώρα μπορείς. Αυτός ο νέος και πλήρως ενημερωμένος πόρος θα σας οδηγήσει στα κρίσιμα βασικά στοιχεία της συγγραφής σύγχρονων θρίλερ για δημοσίευση. Από τη δημιουργία κλασικών ήρωων και ηρωίδων, αξέχαστων κακοποιών, μέσω έρευνας και σχεδίασης ιστοριών, χειρισμών δράσης και δημιουργίας αγωνίας σε μεγάλες καταλήψεις, στο ύφος, τον τόνο, την αξιοπιστία κλπ. - στην πραγματικότητα, ό, τι μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε μια καριέρα σ 'αυτό συναρπαστική αρένα της εμπορικής αφήγησης. Εδώ είναι το περιεχόμενο: Εισαγωγή: Το Θρίλερ: Μορφή και Λειτουργία. Μια ανάλυση του είδους, της ιστορίας και της θέσης του στον πολιτισμό μας, συμπεριλαμβανομένης μιας περιεκτικής επισκόπησης των υποζυγίων. Μάθημα 1: Φανταστείτε τους Κλασικούς Χαρακτήρες, το κλειδί της επιτυχίας. Διερευνούμε πώς να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε αξιόπιστες προσωπικότητες που θα αντέξουν τη δοκιμασία του χρόνου. Μάθημα Δύο: Αποτελεσματική Έρευνα που περιλαμβάνει εύκολους και χωρίς κόστος τρόπους για να δώσετε στο μυθιστόρημα σας πλήρη αλήθεια - από πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με την αστυνομική διαδικασία στο ιατρικό τραύμα και το νόμο. Μάθημα Τρίτο: Πίσω Plotting - το μυστικό για το τέντωμα του φανταστικού φακέλου, και η διατήρηση αυτών των ανατροπών όλο και πιο αυστηρές. Μάθημα Τέσσερα: Σεξ, όπλα και Βιτριόλι. Πώς ένα ανακατωμένο μείγμα συστατικών μπορεί να σας σηματοδοτήσει ως συγγραφέα πρωτοτυπίας και κυνηγίου. Μάθημα Πέντε: Εξωστρέφεια του Αφιερωμένου: Πώς η οργάνωση και η προετοιμασία είναι απαραίτητα για την πειστική επίλυση, καθώς και πώς να χρησιμοποιήσετε ψευδείς ενδείξεις και δευτερεύοντες χαρακτήρες για ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Μάθημα έξι: Σειρά. Πώς να κάνετε τα bestsellers σας να τρέχουν και να τρέχουν. Λιγότερο γνωστές τακτικές για να εξασφαλιστεί ότι οι αναγνώστες (και οι εκδότες!) Ζητούν να αγοράσουν το επόμενο βιβλίο σας. Όλα αυτά, καθώς και πολλές χρήσιμες ασκήσεις και συμβουλές γραφής που θα χτίζουν τις πρώτες ιδέες σας σε μια αξιόπιστη και συναρπαστική ιστορία σε ελάχιστο χρόνο! Με την απορρόφηση αυτών των πληροφοριών, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε ένα πλήρες πρότυπο για ένα εκπληκτικό κομμάτι φαντασίας μυθιστορήματος και να αποκτήσετε μια σταθερή γείωση στις απαιτήσεις αυτού του είδους. Μετά την πληρωμή μέσω του πλήρως ασφαλούς μας εξυπηρετητή, θα μεταφερθείτε στον πίνακα οργάνων της Ακαδημίας όπου μπορείτε να πάρετε το μάθημα στον ελεύθερο χρόνο σας ή, αν θέλετε, να κατεβάσετε άμεσα το περιεχόμενο του μαθήματος αμέσως. Rob Parnell Ο Προσωπικός σας Διδάσκων [+]

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Γράφοντας το θρίλερ

Εισαγωγή στη συγγραφή του θρίλερΤο Θρίλερ: Μορφή και ΛειτουργίαΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΈναΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΔύοΆσκηση 1 - Κατασκευή του θρίλερ σαςΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΤρίτοΆσκηση 2 - Κατασκευή του θρίλερ σαςΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΤέσσεραΆσκηση 3 - Κατασκευή του θρίλερ σουΓράφοντας το Θρίλερ: Μάθημα ΠέντεΆσκηση 4 - Κατασκευή του θρίλερ σουΓράφοντας το θρίλερ: Μάθημα έξι [-]

Εμπορικό Δίπλωμα Copywriting - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Οι επιχειρήσεις πωλούν προϊόντα και για να πουλήσουν τα προϊόντα αυτά χρειάζεται να τα εμπορευθούν με τον σωστό τρόπο. Μια μορφή διαφημιστικής μεθόδου είναι η copywriting, όπου οι συγγραφείς χρησιμοποιούν τα λόγια τους για να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Δεν είναι εύκολο έργο, όμως, καθώς πρέπει να έχετε τη δημιουργικότητα και τον σωστό τύπο νοοτροπίας για αυτό το είδος εργασίας. Προκειμένου να φέρετε έξω το κρυμμένο copywriter μέσα σε σας, αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι αυτό το μάθημα εμπορικού διπλώματος Copywriting. Αυτό το μάθημα επιπέδου διπλώματος θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε την επιχείρησή σας και να φροντίσετε ώστε να κατανοήσετε τη σημασία των τίτλων. Από αυτό το μάθημα θα είστε σε θέση να γράψετε ισχυρούς τίτλους και να καταλάβετε την ψυχολογία πίσω από αυτές. Θα λάβετε επίσης μερικά παραδείγματα επικεφαλίδας και τίτλους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Commercial Copywriting Diploma είναι ιδανικό για όσους θέλουν να εμπορευτούν τα προϊόντα τους μέσω copywriting και να δουν την επιχείρησή τους να πετάξουν μέσα από την οροφή. Το μόνο ερώτημα που παραμένει είναι πόσο καιρό θα περιμένετε πριν πάρετε αυτό το μάθημα; [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το εμπορικό δίπλωμα Copywriting είναι βραβευμένο και το καλύτερο που έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Εμπορικό Δίπλωμα Copywriting σε 6 ενότητες για να σας διδάξουμε ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γράψτε τα δικά σας WordPress Blogs και προσελκύστε τους δικούς σας οπαδούς Θέλετε να ξεκινήσετε ένα WordPress blog με τον σωστό τρόπο; Γνωρίζουμε ότι η έναρξη ενός ιστολογίου μπορεί να είναι μια τρομακτική σκέψη ειδικά όταν δεν είστε γελοίο. Αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς αυτό το επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging φυσικά θα σας καθοδηγήσει στο πώς να κάνετε wordpress blogging. Blogging στο WordPress είναι παρούσα εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί μπλόγκερ έχουν blogging μέσω αυτής της πλατφόρμας που σημαίνει bloggers έχουν πολύ ανταγωνισμό όσον αφορά τους αναγνώστες και τους θεατές. Εάν είστε κάποιος που εργάζεται για την προώθηση blogs WordPress, είναι σημαντικό για σας να ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε το WordPress για να αποκτήσετε τη βέλτιστη προσέγγιση του κοινού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα blogs για να κάνετε τα χρήματα online ή απλά να τα δημιουργήσετε για το δικό σας χόμπι. Αυτό το μάθημα παρέχει έναν σαφή διαφανή οδηγό για το πώς να κάνει wordpress blogging. Θα δηλώσει ποια πλατφόρμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και από τότε θα πάρετε πολλές οδηγίες για το πώς να είστε καλός blogger. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Επαγγελματικό δίπλωμα στο WordPress Blogging είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο πρόγραμμα πωλήσεων που έχει λάβει την πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει το Επαγγελματικό Δίπλωμα στο WordPress Blogging σε 17 ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένος σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Διαπιστευμένη διόρθωση

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο έλεγχος της δουλειάς σας είναι πάντα σημαντικός, καθώς αντανακλά την προσωπικότητά σας. Τα σφάλματα στίξης, επεξεργασίας ή ορθογραφίας είναι πολύ συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους τα βιογραφικά σημειώματα δεν γίνονται αποδεκτά. Έτσι, φροντίζοντας να σηκώσετε τις τελείες και να διασχίσετε το "θα πρέπει πάντα να είναι η πρώτη σας προτεραιότητα. Τώρα με τη βοήθεια αυτής της απίστευτα απλής και εύκολης Διαπιστευτικής Διαπίστευσης [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Διαπιστευμένη διόρθωση

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει Πιστοποιημένη Διαπίστευση

Για να σας παρέχει εύκολη πρόσβαση, αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί τόσο για μερική όσο και για φοιτητές πλήρους φοίτησης. Μπορείτε να γίνετε διαπιστευμένοι σε μόλις 3 ώρες, 55 λεπτά και είναι επίσης δυνατό να μελετήσετε με το δικό σας ρυθμό.... [-]


Επαγγελματικό δίπλωμα στο Blogging - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Μην γράφετε μόνο, να γίνετε επαγγελματίας Blogger Θα έχετε χιλιάδες φόρουμ και ιστολόγια στο διαδίκτυο, αλλά όχι όλα αυτά γίνονται από επιτυχημένους bloggers. Όσοι έχουν μάθει την τέχνη του blogging κερδίζουν τεράστιους μισθούς με απλά blogging. Ακολουθείτε το πάθος σας και πληρώνεστε για αυτό. Έτσι μάθετε πώς να blog μέσω αυτού του μαθήματος, ώστε να μπορείτε επίσης να είστε ένας επιτυχημένος επαγγελματίας blogger. Όπως και οι περισσότερες καινοτομίες στο Διαδίκτυο, πολλοί επιχειρηματίες είδαν ένα δυναμικό μάρκετινγκ στο να έχουν ένα blog, και το blogging απογειώθηκε από εκεί. Όχι μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα blog για το μάρκετινγκ, αλλά επίσης, ένα blog μπορεί να είναι μια επιχείρηση στο σπίτι από μόνη της. Πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να είναι συγκεχυμένοι σχετικά με το τι αποτελεί ένα blog μέσω μιας ιστοσελίδας. Μέρος του προβλήματος είναι ότι πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν και τα δύο, ενσωματώνοντάς τα σε μια ενιαία παρουσία στο διαδίκτυο. Ξεκινήστε την καριέρα σας στο blogging με αυτό το μάθημα. Το προηγμένο δίπλωμα στο Blogging περιλαμβάνει πολλαπλές μονάδες που έχουν σχεδιαστεί για να σας καταστήσουν ικανό blogger. [+]

Κύρια σημεία του μαθήματος

Το επαγγελματικό δίπλωμα στο Blogging είναι ένα βραβευμένο και το καλύτερο εμπορικό μάθημα στο οποίο έχει δοθεί η πιστοποίηση CPD

Θεωρείται ένα από τα τέλεια μαθήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να βοηθήσει τους μαθητές / μαθητές να εξοικειωθούν με το θέμα και να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποδώσουν καλά σε αυτόν τον τομέα. Έχουμε συσκευάσει επαγγελματικό δίπλωμα στο blogging σε διάφορες ενότητες για να σας διδάξει ό, τι χρειάζεστε για να γίνει επιτυχής σε αυτό το επάγγελμα.... [-]


Δίπλωμα στη σύνταξη επιχειρηματικών προτάσεων - CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Θέλετε να μάθετε πώς να γράφετε αποτελεσματικά ένα επιχειρηματικό σχέδιο για τον οργανισμό σας; Θέλετε να μάθετε πώς να γράφετε ένα αποτελεσματικό και αποδοτικό επιχειρηματικό σχέδιο; Αν ναι, τότε ενταχθούν τώρα και μάθετε τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής γραφής επιχειρηματικού σχεδίου. Περιγραφή: Η σύνταξη μιας επιχειρηματικής πρότασης είναι θεμελιώδης για την επιτυχία σας ως επιχειρηματία. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τις δεξιότητες για να επιτύχετε αυτό το σχέδιο. Σε αυτό το μάθημα, θα έχετε δημιουργήσει μια επιχειρηματική πρόταση που θα είναι έτοιμη να ανανεώσει τη σκέψη σας. Αυτό το μάθημα θα σας δώσει όλες τις βασικές αρχές για τη σύνταξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τη μοναδική θέση πώλησής σας, να εξετάσετε το δυναμικό ελέγχου, να δημιουργήσετε προφίλ πελατών, να δημιουργήσετε ένα οικονομικό σχέδιο και επίσης να αποφασίσετε τα υποκείμενα σας συστήματα δημοσιότητας και προώθησης. Εγγραφείτε λοιπόν τώρα! [+]

Ποιος είναι ο δρόμος;Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι επιχειρηματίες που είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν ένα επιχειρηματικό σχέδιο.Απαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:... [-]

Αντίστοιχη επιχείρηση: Γράμμα γραπτής γραφής - CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Υπάρχουν βασικές ικανότητες ηγεσίας και κριτικής σκέψης το ισχυρό σας σημείο; Απαλύνεστε με την καθημερινή λειτουργία των λειτουργιών; Ξέρετε πώς να θέσετε σαφώς στόχους; Στη συνέχεια, αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για να γίνει ο ηγέτης στη διαχείριση των επιχειρήσεων. Το Business Corresponding αναφέρεται στις ασκήσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία ενός οργανισμού, για παράδειγμα, τον έλεγχο, την καθοδήγηση, την παρακολούθηση, την οργάνωση και τον προγραμματισμό μιας επιχείρησης. Αυτό το μάθημα θα σας καθοδηγήσει για ένα επάγγελμα σε μια κατάσταση διοίκησης επιχειρήσεων όπου θα έχετε την ικανότητα να ασκείστε ασκήσεις που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις και επιπλέον τις υποχρεώσεις διοίκησης με τρόπο βιώσιμο. Σε αυτό το μάθημα θα καλύψετε διάφορα πεδία όπως οι Επιχειρηματικές Επικοινωνίες που αναμφίβολα θα ενισχύσουν την ικανότητά σας. [+]

Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Σύνθεσης Διαδικτυακό. Ποιος είναι ο δρόμος;Για τους υπαλλήλους που στοχεύουν σε μια προσφορά, για πρώτη φορά συμμετέχουν σε ηγετικό ρόλο ομάδας ή ανυπομονούν να γίνουν ανώτατο στέλεχος στη διοίκηση επιχειρήσεων.Ή όποιος ενδιαφέρεται να οδηγεί και να διαχειρίζεται τη δική του επιχείρηση.Απαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές, όλων των ακαδημαϊκών.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.ΕκτίμησηΣτο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:... [-]

Δίπλωμα στο Διαδίκτυο Copywriting - CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η σύνταξη επιτυχημένων αντιγράφων για τον ιστό μπορεί να μην είναι εύκολη, αλλά δεν είναι αδύνατη. Πρέπει πάντα να βεβαιωθείτε ότι οι αναγνώστες σας καταλαβαίνουν πώς λειτουργεί ο ιστότοπός σας δημιουργώντας ένα καλό και αποτελεσματικό αντίγραφο ιστού. Αυτό το μάθημα διατριβής στο Web Copywriting θα σας μεταφέρει σταθερά στις διάφορες πτυχές της αντιγραφής από την εγγραφή περιεχομένου για το διαδίκτυο στο γράψιμο εμπορικού αντιγράφου. Θα σας παρέχει επίσης τις δεξιότητες που πρέπει να αποκτήσετε για να γίνετε επαγγελματίας εμπορικός copywriter. Θα σας βοηθήσει επίσης να γράψετε πρωτότυπο, πειστικό και ελκυστικό περιεχόμενο. [+]

Ποιος είναι ο δρόμος;Άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραφής τους.Ομάδες μάρκετινγκ.Συγγραφείς που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητες γραφής τους.Άτομα που ανυπομονούν να γίνουν έμπειροι και επαγγελματίες συγγραφείς.Οι άνθρωποι που ανυπομονούν να ξεκινήσουν τη δική τους copywriting επιχείρηση.Απαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:Ολοκληρώνοντας μια σειρά από ποικίλες εργασίες γραφής για μεγάλες και μικρές επιχειρήσειςΔουλεύοντας ως μέλος μιας ομάδας μάρκετινγκ για την προβολή... [-]

Προχωρημένο δίπλωμα Wordpress Blogging - Πιστοποίηση CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Περιγραφή: Το Blogging στο WordPress είναι παρών εδώ και πολύ καιρό. Πολλοί μπλόγκερ έχουν blogging μέσω αυτής της πλατφόρμας που σημαίνει bloggers έχουν πολύ ανταγωνισμό όσον αφορά τους αναγνώστες και τους θεατές. Εάν είστε κάποιος που εργάζεται για την προώθηση blogs WordPress, είναι σημαντικό για σας να ξέρετε πώς να βελτιστοποιήσετε το WordPress για να αποκτήσετε τη βέλτιστη προσέγγιση του κοινού σας. Θα θέλατε να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες του ιστολογίου σας μέσω των θεατών σας. Για να μπορέσετε να το κάνετε αυτό, πρέπει να μάθετε τα βασικά WordPress και WordPress Optimization. Σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τις απαραίτητες δεξιότητες, τις γνώσεις και τις πληροφορίες του WordPress blogging. [+]

Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Σύνθεσης Διαδικτυακό. Ποιος είναι ο δρόμος;Οι εργαζόμενοι της επιχειρηματικής βιομηχανίας και άλλοι επιχειρηματίες που θέλουν να μάθουν τους τρόπους να γίνουν επιτυχημένοι ιδιοκτήτες ιστολογίων μέσω της αποτελεσματικής βελτιστοποίησηςΆτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν το blog τους στο WordPress και να είναι σε θέση να γνωρίζουν την έννοια της βασικής σελίδας της σελίδας και τη σημασία τηςΑπαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή... [-]

Δίπλωμα στην επαγγελματική γραφή - CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το γράψιμο είναι ο πρωταρχικός μέσος της επικοινωνίας για τα περισσότερα άτομα, αλλά πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν προβλήματα με αυτό. Η πιο σημαντική μέθοδος επικοινωνίας για άτομα που σχετίζονται με επιχειρηματικούς τομείς είναι μέσω μηνυμάτων. Τα περισσότερα από τα μηνύματα που μεταφέρονται σχετίζονται με ένα είδος ενέργειας που πρέπει να ληφθεί ή μερικές σημαντικές επιχειρηματικές αποφάσεις πρέπει να γίνουν. Σήμερα, η επιχείρηση χρησιμοποιεί διαφορετικές μεθόδους επικοινωνίας, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σημειώματα, βίντεο συνέδρια, επιστολές κλπ. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τον διαφορετικό τρόπο γραφής των επιχειρήσεων, καθώς θα εστιάζεστε στα ορθογραφικά, γραμματικά και σημεία στίξης. Θα μάθετε επίσης σχετικά με τα τυπικά επιχειρηματικά έγγραφα, όπως προτάσεις, εκθέσεις και επιχειρηματικές ατζέντες. Θα μάθετε επίσης για τις διαφορετικές λέξεις με τις οποίες θα εργαστείτε, καθώς και για τους όρους που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις, για τον τρόπο κατασκευής προτάσεων όπως η κατασκευή φράσεων, παίζει τον κύριο ρόλο σε κάθε γραφή, μορφή και βασική δομή γραφής. Η πιο κρίσιμη γραφή μιας επιχείρησης είναι η σύνταξη αναφορών, καθώς βοηθά τους επιβλέποντες να προσδιορίσουν την ποιότητα της εργασίας των οργανισμών. Σε αυτά τα μαθήματα, θα μάθετε πώς να γράφετε μια αναφορά με ακρίβεια και να καλύπτει και διαφορετικούς τύπους γραφής. Θα μάθετε επίσης για το κοινό σφάλμα γραφής που κάνουν οι συγγραφείς και πώς μπορείτε να τα διορθώσετε. Τέλος, πολλά άλλα θέματα θα καλυφθούν με λεπτομέρειες σχετικά με την επιχειρηματική γραφή σε αυτό το μάθημα. [+]

Ποιος είναι ο δρόμος;Άτομα που χρειάζονται βοήθεια για τη σύνταξη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την παρουσίαση και τη σκέψη τους.Τα άτομα που έχουν θέσεις εργασίας όπου η γραφή είναι σημαντική.Επαγγελματίες μάρκετινγκ.Επιχειρηματίες.Πωλήσεις επαγγελματίες.Οι άνθρωποι που εργάζονται στο τμήμα HR.Ιδιώτες που είναι νέοι στον επιχειρηματικό κόσμο ή έχουν πολλά χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας σε οποιοδήποτε επίπεδο και θα ήθελαν να ενισχύσουν τις επιχειρηματικές δεξιότητες γραφής τους.Απαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών... [-]

Δίπλωμα στη Δημιουργική Blog Writing - CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Το blogging είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που χτυπήθηκε ποτέ στο διαδίκτυο. Ενώ οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ήδη εξοικειωμένοι με τα βασικά του τι είναι ένα blog, πολλοί εξακολουθούν να είναι σε απώλεια όταν πρόκειται για τις λεπτομέρειες των περιπλοκών που έρχονται με αυτό το φαινόμενο. Όταν τέθηκαν για πρώτη φορά σε χρήση, τα blogs ήταν απλά προσωπικά περιοδικά που οι άνθρωποι δημοσίευσαν ηλεκτρονικά για να διατηρήσουν ένα αρχείο των προσωπικών τους σκέψεων και συναισθημάτων, όπως και πώς θα χρησιμοποιούσε ένα ημερολόγιο. Ωστόσο, τα blogs εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου. Αυτό το μάθημα θα σας δείξει την καλύτερη δυνατή μέθοδο για το blogging και θα σας δώσει την κατανομή των συγκεκριμένων ειδών των online πράγματα που μπορείτε να κάνετε που εμφανίζονται επιτυχίες. Αυτό το μάθημα θα είναι πραγματικά χρήσιμο σε σας για να επωφεληθείτε από το διαδίκτυο προσφέροντας τα δεδομένα που αρχίζουν από τώρα μέσα σας! [+]

Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Σύνθεσης Διαδικτυακό. Ποιος είναι ο δρόμος;Bloggers και άλλους σε απευθείας σύνδεση επαγγελματίες που είναι στο blogging μάρκετινγκ.Άτομα που ενδιαφέρονται να είναι κερδοφόρα μέσω του bloggingΑπαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:... [-]

Επίπεδο 2 Πιστοποιητικό στο Blogging - Πιστοποίηση CPD

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Αυτό το μάθημα θα σας δώσει όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να γράψετε ένα ζωντανό, ενδιαφέρον και ενδιαφέρον blog. Θα μάθετε πώς να ορίσετε ένα blog του WordPress, να δημιουργήσετε ένα blog, τα κοινά σφάλματα που έγιναν από τους bloggers, να βρουν τον στόχο σας στην αγορά, τα στυλ Blogs και τους τόνους κλπ. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει επίσης να βρείτε το ακροατήριο της αγοράς σας είναι πιο εύκολο για εσάς να γράψετε όπως θα ξέρετε ποιος είναι το κοινό-στόχος σας είναι και πόσο αποτελεσματικά μπορείτε να προσελκύσετε την προσοχή τους; [+]

Ποιος είναι ο δρόμος;Έξυπνος blogger.Bloggers που σκοπεύουν να γράψουν το blog ως επαγγελματική σταδιοδρομία.Όποιος ενδιαφέρεται να μάθει για το Blogging.Απαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:Επαγγελματίες BloggersBlogging για το εμπορικό σήμαΔιευθυντής Κοινωνικών ΜέσωνΈνας προπονητής ή ένας σύμβουλος.... [-]

Επιμέλεια

John Academy
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η επιδιόρθωση είναι μια διαδικασία όπου ένα άτομο ελέγχει το γραπτό περιεχόμενο του, προτού το δημοσιεύσει σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο κοινό. Είναι ένα ουσιαστικό στάδιο της διαδικασίας εκδόσεων - είτε πρόκειται για έκθεση σχολείου ή κολέγιο, είτε όταν γράφετε ένα βιβλίο. Τώρα με τη βοήθεια αυτής της Διόρθωσης [+]

Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Σύνθεσης Διαδικτυακό. Ποιος είναι ο δρόμος;Άτομα που ενδιαφέρονται να μάθουν για διόρθωσηΕπαγγελματίες που ενδιαφέρονται να μπουν σε θέση επεξεργασίας αντιγράφωνΑπαιτήσεις εισόδου:Αυτό το μάθημα είναι διαθέσιμο σε όλους τους εκπαιδευόμενους, από όλα τα ακαδημαϊκά υπόβαθρα.Για την παρακολούθηση αυτού του μαθήματος απαιτείται η καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας, της αριθμητικής και των ΤΠΕ.Εκτίμηση:Στο τέλος του μαθήματος, θα πρέπει να καθίσετε μια online δοκιμή πολλαπλών επιλογών. Η δοκιμή σας θα αξιολογηθεί αυτόματα και αμέσως, έτσι ώστε να γνωρίζετε αμέσως αν έχετε πετύχει.Πριν από τη συνεδρίαση για την τελική εξέταση σας, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε την επάρκεια σας με μια ψεύτικη εξέταση.Πιστοποίηση:Αφού πετύχετε επιτυχώς τη δοκιμασία, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε Πιστοποιητικό Επιτυχίας. Εντούτοις, μπορείτε να λάβετε ένα Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης Μαθήματος μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος χωρίς να καθίσετε για τη δοκιμή. Τα πιστοποιητικά μπορούν να ληφθούν είτε σε έντυπη μορφή με κόστος £ 39 είτε σε μορφή PDF με κόστος £ 24.Γιατί να μας επιλέξετε?Προσιτό, αφοσιωμένοTutorial βίντεο / υλικά από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας?Μελέτη σε μια φιλική προς το χρήστη, προηγμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα εκμάθησης.Αποτελεσματικά συστήματα εξέτασης για την αξιολόγηση και άμεσο αποτέλεσμα.Το Ηνωμένο ΒασίλειοΠρόσβαση στο περιεχόμενο μαθημάτων σε κινητά, tablet ή επιτραπέζιους υπολογιστές από οπουδήποτε και οποτεδήποτε.Το πλεονέκτημα της αίτησης για κάρτα NUS Extra Discount;24/7 στήριξη φοιτητών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαδρομή καριέρας:... [-]