ONLINESTUDIES.GR

Δείτε 8 Σειρές Μαθημάτων σε Σπουδές Διοίκησης Διαδικτυακή Πρόγραμμα Διπλώματος

Οι φοιτητές συχνά επιδιώκουν ένα δίπλωμα με σκοπό να μάθουν ένα συγκεκριμένο θέμα ή σύνολο δεξιοτήτων, συνήθως για να πληρούν τις προϋποθέσεις σε μια σχετική σταδιοδρομία. Αυτά τα έγγραφα απονέμονται από φορείς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που κυμαίνονται από επαγγελματικές σχολές έως πανεπιστήμια.

Η μελέτη της διοίκησης συνήθως περιλαμβάνει θέματα που έχουν ως επίκεντρο τις επιχειρήσεις, όπως η χρηματοδότηση, η επικοινωνία και το μάρκετινγκ. Αυτή η ακαδημαϊκή μελέτη στοχεύει στην προετοιμασία των φοιτητών για εργασία σε επιχειρήσεις είτε σε ηγετικό ρόλο ή ως μέρος μιας ομάδας.

Ακόμα κι αν παραστεί μου μακρινό μαθήματα εκμάθησης σε απευθείας σύνδεση, πολλά πανεπιστήμια κατέχουν έναρξη σε διάφορες θέσεις. Θα μπορούσε ακόμη και να σταματήσει να παίρνει μαθήματα για πολλές εβδομάδες κατά τη διάρκεια του έτους χωρίς απόσυρση και χωρίς να ρίχνουν τα δάνεια σπουδαστών σας σε επιστροφή. Αυτό είναι ένα ισχυρό επιχείρημα που πολλοί άνθρωποι εξετάσουμε κατά την εγγραφή στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση μαθήματα.

Πρόγραμμα Διπλώματος σε Σπουδές Διοίκησης Διαδικτυακή

8 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Διοίκησης, Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση Filter

Δίπλωμα στην Υγεία και την Κοινωνική Φροντίδα

Online Academies
Διαδικτυακό Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Μπόρνμουθ

Το νέο και συναρπαστικό μάθημα για το δίπλωμα Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας έχει σχεδιαστεί ειδικά για εκείνους τους φοιτητές που ενδιαφέρονται ή εργάζονται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας.

δίπλωμα σε ανθρώπινο δυναμικό

ALISON
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 10 - 15 ώρες Ιρλανδία Galway

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού διαδραματίζει καίριο ρόλο σε κάθε σύγχρονο οργανισμό καθώς ασχολείται με τη διαχείριση των πιο σημαντικών πόρων μιας εταιρείας - το προσωπικό της. Δίπλωμα στη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων είναι μια ολοκληρωμένη δωρεάν online μάθημα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων HR συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού, πώς να προσλάβει, να επιλέγουν και να εκπαιδεύσει νέο προσωπικό.

μαθήματα πιστοποιητικό - αποθήκευσης & logistics

Institute Of Shipping
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 έτος Ιούλιος 2020 Ινδία Jaipur

Το πρόγραμμα Certificate in Management αποστολής από IOS εξυπηρετεί επιχειρηματίες και επαγγελματίες που εργάζονται με μια ελευθερία για να πάρει επιπλέον χέρια σε εξειδικευμένους τομείς και να αποκτήσουν πρακτική

Δίπλωμα στη στρατηγική διαχείριση των δημόσιων οργανισμών

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 120 ώρες Σεπτέμβριος 2020 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Ο κύριος στόχος είναι να βελτιωθούν οι δυνατότητες δημόσιου σχεδιασμού των κυβερνήσεων για την προώθηση της ανάπτυξης στην επικράτειά τους, με ένα ολοκληρωμένο όραμα της κοινωνικής δυναμικής.

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Πανεπιστήμιο 1ου και 2ου έτους (Επίπεδο 4 και 5)

Online Business School
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 700 - 1800 ώρες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο Κόβεντρυ +1 περισσότερα

Το Δίπλωμα 4 στο Ανθρώπινο Δυναμικό και το Επίπεδο 5 Διευρυμένο Δίπλωμα στη Διοίκηση είναι ένα 240 πιστωτικό μάθημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους εκπαιδευόμενους τις δεξιότητες που θα χρειαστούν για να επιτύχουν στη διοίκηση, με ιδιαίτερη έμφαση στο Ανθρώπινο Δυναμικό σε μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Αυτές είναι πολύτιμες δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να ανοίξουν ευκαιρίες σε μια τεράστια ποικιλία εργοδοτών - από την υγειονομική περίθαλψη έως τη φιλοξενία, την τραπεζική και τη ραδιοτηλεοπτική μετάδοση. Αυτό το μάθημα μπορεί να είναι ο τρόπος προετοιμασίας για καριέρα σε οποιονδήποτε αριθμό οργανώσεων.

Πιστοποιητικό Ιδρύματος στη ναυτιλία

ShippingCollege
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 4 - 14 ημέρες Νοέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Το μάθημα αυτό θα καλύψει τα βασικά στοιχεία της παγκόσμιας θαλάσσιας ναυτιλίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπορευματοποίηση και τη ναυτιλία. USD140

Δίπλωμα στις Πωλήσεις Ναυτιλίας

ShippingCollege
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 2 - 5 μήνες Νοέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Online Δίπλωμα και Πιστοποιητικά μαθήματα που θα καλύψουν τις ναυτιλιακές και τις πωλήσεις για την προετοιμασία ενός στελέχους πωλήσεων σε αυτόν τον εξειδικευμένο κλάδο. Το δίπλωμα αυτό είναι κατάλληλο και για τους αντιπροσώπους πωλήσεων που επιθυμούν να ενταχθούν στην Ναυτιλιακή Βιομηχανία.

Δίπλωμα στη ναυτιλία

ShippingCollege
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 5 μήνες Νοέμβριος 2019 Ηνωμένο Βασίλειο UK Online +1 περισσότερα

Διαδικτυακά Δίπλωμα και Πιστοποιητικά που καλύπτουν την παγκόσμια ναυτιλία, με ιδιαίτερη έμφαση στην Εμπορευματοκιβώτια και τη Βιομηχανία Γραμμών, τα βασικά στοιχεία της παγκόσμιας ναυτιλιακής ναυτιλίας, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπορευματοποίηση και τη ναυτιλιακή ναυτιλία ή την παγκόσμια ναυτιλία, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμπορευματοποίηση και τη ναυτιλιακή βιομηχανία.