ONLINESTUDIES.GR

Δείτε τα 4 Προγράμματα Διπλώματος σε Κινηματογραφικές Σπουδές Διαδικτυακό Πρόγραμμα Διπλώματος

Τα προγράμματα σπουδών για την απόκτηση του διπλώματος ποικίλλουν από τα γενικά στα τεχνικά, όμως συχνά συνδέονται με μια συγκεκριμένη δεξιότητα. Η ολοκλήρωση ενός προγράμματος αυτού του είδους συνήθως διαρκεί από ένα έως δύο χρόνια, προσφέροντας τη δυνατότητα τοποθέτησης σε ένα σχετικό επάγγελμα.

Ο κινηματογράφος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα αφήγησης και αποτελεί αντικείμενο σοβαρής ακαδημαϊκής μελέτης σε πολλά διαφορετικά ιδρύματα. Αυτό το πεδίο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να μάθετε περισσότερα για την θεωρία του κινηματογράφου, την ιστορία και την κριτική.

Δίπλωμα σε Κινηματογραφικές Σπουδές Διαδικτυακές

4 Τα αποτελέσματα σε Κινηματογραφικές Σπουδές Filter

Adobe Premiere Pro CC: Μάθετε την επεξεργασία βίντεο στην Premiere Pro - CPD

iStudy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

** Ενημερώθηκε - Περιλαμβάνει τώρα εικόνες, εικόνες

Διευρυμένο Δίπλωμα στη Δημιουργία Βίντεο - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο βίντεο ακριβώς όπως ένα επαγγελματικό βίντεο Τα βίντεο αποτελούν μέρος του ψηφιακού κόσμου στον οποίο ζούμε. Οι καθημερινές βελτιώσεις γίνονται για να βελτιωθεί η ποιότητα του βίντεο, βελτιώνοντας την ποιότητα της κάμερας ή του βίντεο. Ωστόσο, αυτές οι βελτιώσεις θα σας φτάσουν μέχρι τώρα. Μάθετε τα πάντα για τη δημιουργία βίντεο μέσω αυτού του μαθήματος για να τραβήξετε βίντεο με την καλύτερη ποιότητα. Τα βίντεο δημιουργούνται για ψυχαγωγία, διάδοση πληροφοριών, ακόμα και για μάρκετινγκ. Η παραγωγή βίντεο για το μάρκετινγκ θα είναι αποτελεσματική εάν θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή της στοχευμένης αγοράς σας. Για να γίνει αυτό, πρέπει να μάθετε τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας βίντεο και να μάθετε πώς να δημιουργείτε βίντεο στο διαδίκτυο. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τα βίντεό σας με τον τρόπο που θέλετε, αφαιρώντας ή προσθέτοντας διαφορετικά μέρη του κλιπ προσθέτοντας ταυτόχρονα εικόνες στο μείγμα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επεξεργαστείτε ένα βίντεο και η επεξεργασία σας θα εξαρτηθεί από το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας βίντεο μέσω αυτού του μαθήματος. Όλες αυτές οι δεξιότητες που σχετίζονται με τη δημιουργία βίντεο θα διδαχθούν σε αυτό το προηγμένο μάθημα διπλωμάτων. Ξεκινήστε αμέσως.

Επαγγελματικό μάθημα για την παραγωγή βίντεο στο YouTube - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Γίνετε ένα φαινόμενο του Διαδικτύου με τα Βίντεο σας στο YouTube Ο καθένας ξέρει για σας σωλήνα. Υπάρχουν εκατομμύρια βίντεο που μπορείτε να βρείτε σε πολλά διαφορετικά θέματα. Αλλά ξέρετε πώς να φτιάξετε το δικό σας βίντεο; Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να κάνετε βίντεο καλής ποιότητας για να μπορείτε να ανεβάσετε στο youtube. Πολλά δημοφιλή βίντεο YouTube είναι οικιακά κλιπ και κωμικά σορτς, που εκτοξεύονται σε κινητά τηλέφωνα. Το πιο σημαντικό είναι ότι το θέμα που συλλαμβάνετε είναι ενδιαφέρον ή αστείο. Αν έχετε υπέροχα βίντεο ή / και φωτογραφίες, μπορείτε να τα τελειοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε γρήγορα και εύκολα. Σήμερα οι άνθρωποι κάνουν χιλιάδες και εκατομμύρια δολάρια απλά έχοντας το δικό τους κανάλι youtube και ανεβάζοντας τα δικά τους δημοφιλή βίντεο. Εφόσον το βίντεό σας είναι αστείο, ενδιαφέρουσα και προσελκύει την προσοχή των λαών, μπορείτε ακόμη και να το ζήσετε. Εάν κάνετε βίντεο στο youtube ακούγεται ενδιαφέρον για εσάς, τότε αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για εσάς. Μάθετε τι πρέπει να κάνετε για να κάνετε καλά βίντεο και πώς να τα ανεβάσετε στο youtube. Με αυτό τον οδηγό, θα είστε ένας εμπειρογνώμονας του youtube σε χρόνο μηδέν.

Δίπλωμα στη Δημιουργία ταινιών - CPD

John Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση

Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει τις κατάλληλες μεθόδους και δεξιότητες που αναμένεται να γίνουν ικανός σκηνοθέτης. Καλύπτει τα οπτικά εφέ, τον σχεδιασμό κίνησης και τις δραστηριότητες. Οι ασκήσεις σε αυτό το μάθημα μεταφέρονται με μη εξειδικευμένο και σωστά διατεταγμένο τρόπο και είναι τέλειες για τα άτομα που χρειάζονται να πάρουν και να μάθουν πλήρως τις συσκευές βελτίωσης των μέσων ενημέρωσης και που πρέπει να αναβαθμίσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές καθόλη τη διάρκεια. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε τον σωστό κατασκευαστή πολυμέσων. θα είναι πιο προσεκτικοί κατά τη χρήση και τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων. Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να οργανώσετε κατάλληλα την ταινία βίντεο, να εισάγετε μέσα ενημέρωσης και να αποθηκεύσετε το έργο σας. Θα λάβετε αξιοπρεπείς πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της πορείας των γεγονότων για να συμπεριλάβετε, να μετακινήσετε, να διαγράψετε και να αλλάξετε μέσα και να δημιουργήσετε ένα βίντεο. Θα μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις μεγέθυνσης, περιποίησης και τμήματος για να κάνετε το ιδανικό βίντεο. Θα έχετε μεγαλύτερη προσοχή στο πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κινήσεις, επιπτώσεις, ήχους, ήχο, απεικόνιση και τίτλους για να κάνετε το βίντεό σας να φαίνεται επιτυχές και ικανό. Θα γνωρίζετε πώς μπορείτε να διανείμετε την κινηματογραφική σας ταινία στο YouTube και σε ένα DVD. Θα κατανοήσετε προφανώς τη σημασία των ποσοστών αναλογίας γωνίας που μπορεί να συμβεί κάνοντας το βίντεό σας σε αυτό το μάθημα.