ONLINESTUDIES.GR

Βρείτε 4 Προγράμματα Διπλώματος σε Δημοσιογραφία Διαδικτυακή Πρόγραμμα Διπλώματος

Οι φοιτητές που επιδιώκουν είδη σταδιοδρομίας που κυμαίνονται από επαγγελματικές σε τεχνικές, μπορούν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα διπλώματος με σκοπό να εξασφαλίσουν, μετά την αποφοίτησή τους, μια θέση στον επιθυμητό τους τομέα. Αυτά τα μαθήματα συνήθως προκύπτουν μετά μια περίοδο ενός με δύο ετών και προσφέρονται από διάφορα ιδρύματα.

Η τέχνη της έρευνας, της συνέντευξης και της αναφοράς ειδήσεων μέσω των καναλιών μέσων μπορεί να βρεθεί στις μελέτες της δημοσιογραφίας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τηλεόραση, ραδιόφωνο, ιστό, εφημερίδες, περιοδικά και προγράμματα δημοσίων σχέσεων. Οι δημοσιογράφοι συχνά μαθαίνουν να αναφέρουν σκληρά νέα (όπως εγκληματικότητα και πολιτική) και μαλακά νέα (όπως η μόδα και ο τρόπος ζωής).

Δίπλωμα σε Δημοσιογραφία Διαδικτυακό

4 Τα αποτελέσματα σε Δημοσιογραφία Filter

πτυχίο δημοσιογραφίας στο Διαδίκτυο

ESJ Paris - École Supérieure de Journalisme
Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 2 χρόνια Ιανουάριος 2020 Γαλλία France Online Αλγερία Algeria Online Βέλγιο Belgium Online Καμερούν Cameroon Online Σενεγάλη Senegal Online Τυνησία Tunisia Online +10 περισσότερα

Το πρόγραμμα EAD είναι πανομοιότυπο με πρόσωπο πρόγραμμα ESJ Παρισιού και επικεντρώνεται στο γράψιμο σε όλους τους τύπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και ντοκιμαντέρ και την εκμάθηση των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης.

Επαγγελματικό δίπλωμα στη δημοσιογραφία - Πιστοποίηση CPD

iStudy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Η δημοσιογραφία είναι ένα ευγενές επάγγελμα, καθώς προσφέρει την αλήθεια στο γενικό κοινό. Αν σκοπεύετε να γίνετε δημοσιογράφος, θα αισθανθείτε ότι το ακροατήριό σας περιμένει να σας ακούσει, ώστε να μπορούν να γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω τους. Το πιστοποιητικό Πιστοποιητικό Πιστοποιητικού Γυναικείας Δημοσιογραφίας μπορεί να γίνει ο δρόμος ανάμεσα σε εσάς και το όνειρό σας να γίνετε δημοσιογράφος καθώς έχει όλα όσα θα χρειαστεί να ξεκινήσετε στον τομέα της δημοσιογραφίας. Αυτό το μάθημα περιέχει ειδικούς πόρους που περιλαμβάνουν το πραγματικό νόημα της δημοσιογραφίας, τι συνήθως ένας δημοσιογράφος, τι είδους πτυχίο απαιτείται για να γίνει επαγγελματίας δημοσιογράφος, διαφορετικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν, copywriting και επίσης μοντάζ. Θα αναπτύξετε δεξιότητες όπως η παρατήρηση, η συγγραφή για το κατάλληλο κοινό, διαφορετικοί τύποι στυλ γραφής, τρόποι να γίνετε ένας πραγματικός δημοσιογράφος αλλά και το μέλλον της δημοσιογραφίας. Η δημοσιογραφία είναι πράγματι μια ανταμείβοντας δουλειά. Εάν επιθυμείτε να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας σε αυτόν τον τομέα, εξετάστε το ενδεχόμενο να έχετε επαγγελματική πιστοποίηση, όπως ακριβώς και το μάθημα Δημοσιογραφίας Online. Δεν θα λυπηθείτε, εγγυόμαστε.

Διαπιστευμένο μάθημα δημοσιογραφίας - CPD

iStudy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένο Βασίλειο London

Ο πλήρης οδηγός για τον κόσμο της δημοσιογραφίας Θέλετε να αναφέρετε ζωντανά γεγονότα καθώς συμβαίνουν; Αν ενδιαφέρεστε να γράψετε και να μιλήσετε για τα πρόσφατα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, τότε η Δημοσιογραφία μπορεί να είναι μόνο η διαδρομή που θέλετε να ακολουθήσετε. Πως να ξεκινήσεις? Με την εγγραφή σε αυτό το μάθημα. Οι δημοσιογράφοι γράφουν και συγκεντρώνουν ιστορίες ειδήσεων που θα ενδιαφέρουν το κοινό τους. Συγκεντρώνοντας μια σειρά από διαφορετικές πηγές και διασφαλίζοντας ότι όλα τα επιχειρήματα εκπροσωπούνται, κρατούν το ακροατήριό τους ενήμερο για γεγονότα στον κόσμο τους. Η δημοσιογραφία μπορεί να καλύψει τα πάντα, από τη διεξαγωγή αναλυτικών ερευνών για τις εθνικές εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια έως την υποτονική συγγραφή άρθρων για τα περιοδικά του εμπορίου και τον Τύπο των καταναλωτών. Εάν είστε κάποιος που ενδιαφέρεται για τη δημοσιογραφία, τότε πρέπει να μάθετε τα βασικά της δημοσιογραφίας. Σε αυτό το μάθημα, θα μάθετε για τη δημοσιογραφία των εφημερίδων και πώς οι γυναίκες συνέβαλαν στη βιομηχανία της δημοσιογραφίας.

Δίπλωμα στη δημοσιογραφία - CPD

John Academy
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση

Η σταδιοδρομία στη δημοσιογραφία είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πεδία, όπου ανταμείβεται πραγματικά για κάτι που λατρεύετε. Με την ευκαιρία να βλέπετε τον εαυτό σας να είναι μια περίεργη φαντασία, που εκτιμά ότι ακολουθεί μια ιστορία και κυνηγάει την πραγματικότητα, το Δίπλωμα στη Δημοσιογραφία είναι ο μελλοντικός σας έλεγχος. Το μάθημα αυτό έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται για μια καριέρα στον τομέα της δημοσιογραφίας και της δημοσιογραφίας. Ανοίγουμε τις πόρτες για σπουδαστές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν σπουδές γραφής ή όσους αναζητούν καριέρα σε εφημερίδες και άλλα μέσα ενημέρωσης.