CertHE Ποινική Ψυχολογία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αυτό το σύντομο μάθημα CertHE Criminal Psychology είναι η τέλεια εισαγωγή στον συναρπαστικό και προκλητικό κόσμο της εγκληματολογίας και της ψυχολογίας. Με ενδεικτική διάρκεια διάρκειας μόλις 16 μηνών, το πρόγραμμα αυτό μπορεί να ολοκληρωθεί ως αυτόνομο προσόν ή να χρησιμοποιηθεί ως ορόσημο προς το πλήρες πτυχίο BSc (Hons) Criminal Psychology.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα αναπτύξετε τις δικές σας γνώσεις σχετικά με τις επιστημονικές και θεωρητικές βάσεις της ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών της προελεύσεων, των προόδων και των περιορισμών. Θα αναπτύξετε επίσης μια συνειδητοποίηση της ποικιλότητας και της ποικιλομορφίας της λειτουργίας και της σπουδαιότητάς της στην εγκληματική ψυχολογία, ειδικά σε σχέση με τον χαρακτηρισμό των παραβατών. Τέλος, θα αναγνωρίσετε επίσης μια σειρά επιρροών στην ψυχολογική λειτουργία και τον τρόπο με τον οποίο αυτές εννοούνται σε όλους τους δύο βασικούς τομείς της κοινωνικής ψυχολογίας και της γνωστικής ψυχολογίας.

Εκτός από τις ειδικές γνώσεις που θα αποκτήσετε, θα αναπτύξετε επίσης ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων που σχετίζονται με τη σταδιοδρομία, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας αξιολόγησης αποδεικτικών στοιχείων, προσδιορισμού προτύπων συμπεριφοράς και τρόπων επικοινωνίας και συζητήσεων με εμπιστοσύνη σε επαγγελματίες περιβάλλον.

Σημείωση: Το μάθημα αυτό δεν είναι διαπιστευμένο από την British Psychological Society (BPS).

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα σπουδών σας, τις επιλογές μελέτης που έχετε επιλέξει και τη διαθεσιμότητα της ενότητας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Έχουμε υιοθετήσει μια προσέγγιση που βασίζεται στην ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων, οι αναθέσεις Ποινικής Ψυχολογίας βασίζονται στην πραγματική εργασιακή εμπειρία και αξιολογούνται από τους καθηγητές σε συνεχή βάση.

Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
  • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Το Πιστοποιητικό Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ποινική Ψυχολογία είναι ο τέλειος τρόπος για να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και ενδεχομένως να προχωρήσετε στην καριέρα σας σε σύντομο χρονικό διάστημα. Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, θα βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία, την παιδεία των υπολογιστών, την ερμηνεία των δεδομένων, την επίλυση προβλημάτων και την αυτοκίνηση.

Το πρόγραμμα μπορεί να είναι το πρώτο βήμα προς μια καριέρα στην ποινική δικαιοσύνη, την ασφάλεια, το μάρκετινγκ, την έρευνα, τον ακαδημαϊκό κόσμο ή τις επιχειρήσεις.

Προυποθέσεις εισόδου

Προυποθέσεις εισόδου

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη για όλους, έτσι προσφέρουμε μια Open Entry Route που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα για να ξεκινήσετε το μάθημα της CertHE Criminal Psychology.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσετε το μάθημα CertHE Criminal Psychology και να κάνετε μια αξιολόγηση για το κατά πόσον είναι σωστό για εσάς κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Πρέπει να περάσετε το πρώτο σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να ισοδυναμεί με ένα IELTS (ακαδημαϊκό) σκορ 6,0.

Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Θέλουμε να σας προσφέρουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο University of Essex Online για μια δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών. Γι 'αυτό έχουμε εισαγάγει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων μας. Αν ξεκινήσετε την πορεία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών εβδομάδων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... περαιτέρω

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Διαβάστε Λιγότερα
Colchester , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη