CertHE Επιχειρήσεις και Διαχείριση

University of Essex Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CertHE Επιχειρήσεις και Διαχείριση

University of Essex Online

CertHE Επιχειρήσεις και Διαχείριση

Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε πανεπιστημιακές σπουδές, το πρόγραμμα CertHE Business and Management on-line μπορεί να επιτευχθεί ως αυτόνομο δίπλωμα ή να χρησιμοποιηθεί ως αποβάθρα για ένα πτυχίο Ιδρύματος ή Bachelors. Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές πρακτικές και χρησιμοποιήσιμες δεξιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στους τρέχοντες όσο και στους μελλοντικούς ρόλους απασχόλησης. Η μελέτη βασίζεται σε συγκεκριμένα θέματα που σχετίζονται με την επιχειρηματικότητα στο πλαίσιο των διαλειτουργικών ενοτήτων που θα αναπτύξουν τις επικοινωνίες, την παρουσίαση, τη γραφή, την αναλυτική και την κριτική σκέψη.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Οι σπουδές για μια επιχείρηση και διαχείριση CertHE θα σας παρουσιάσουν μια σειρά από βασικές και πρακτικές δεξιότητες που μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για συνεχή εξέλιξη της σταδιοδρομίας. Μάθετε για τη δομή και τη δυναμική των διαφόρων τύπων οργανώσεων, κατανοείτε διαφορετικές ηγετικές και διοικητικές προσεγγίσεις, γίνετε διαποτισμένοι στην ανάλυση, αξιολόγηση και ερμηνεία πληροφοριών και δεδομένων και ανακαλύψτε τεχνικές για την επίλυση μιας σειράς επιχειρηματικών προβλημάτων.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Σε αντίθεση με ένα παραδοσιακό πανεπιστημιακό περιβάλλον, τα online μαθήματα μας χρησιμοποιούν ένα Virtual Learning Environment. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά όπου κι αν βρίσκεστε.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Η μελέτη διεξάγεται εξ ολοκλήρου στο διαδίκτυο και το πρόγραμμα σπουδών μπορεί να ταιριάζει στις δουλειές σας και στις προσωπικές σας δεσμεύσεις.

Σας παρέχεται υποστήριξη σε όλο το μάθημα των σπουδών σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας.

Μέθοδοι αξιολόγησης

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Οι επιχειρηματικές και διαχειριστικές εργασίες βασίζονται σε εργασιακή εμπειρία πραγματικού βίου και αξιολογούνται από εκπαιδευτές σε συνεχή βάση.

Θα γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης.
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογήθηκε για να διασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο?
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους.
  • εξασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή.
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης.

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προορισμοί καριέρας

Ένα πιστοποιητικό διοίκησης επιχειρήσεων θα σας εξοπλίσει με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που σας καθιστούν ιδιαίτερα περιζήτητο από τους εργοδότες σε μια ποικιλία βιομηχανιών και επαγγελμάτων.

Η εις βάθος κατανόηση των αποφοίτων μας στις σπουδές τους έχει οδηγήσει σε σταδιοδρομία σε τομείς όπως η παροχή συμβουλών, η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, η διαχείριση επιχειρήσεων, η εμπορία, η χρηματοδότηση και η λογιστική, καθώς και η γενική διοίκηση.

Προυποθέσεις εισόδου

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη για όλους, γι 'αυτό προσφέρουμε μια Open Entry Route που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα για να ξεκινήσετε το μάθημα CertHE Business and Management.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσετε το μάθημα CertHE Business and Management και να αξιολογήσετε αν είναι σωστό για εσάς κατά τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Πρέπει να περάσετε το πρώτο σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να είναι ισοδύναμη με βαθμολογία IELTS 6,0.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση November 13, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ανοικτή Εγγραφή
Duration
Διάρκεια
16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
6,160 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Ανοικτή Εγγραφή
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ανοικτή Εγγραφή
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών