CertCE Ψυχολογία

University of Essex Online

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

CertCE Ψυχολογία

University of Essex Online

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το 100% μας online και μερικής παρακολούθησης CertCE Psychology μάθημα εισάγει τους σπουδαστές τόσο σε θέματα που αφορούν συγκεκριμένες γνώσεις και μεταβιβάσιμες δεξιότητες. Μπορεί να επιτευχθεί ως αυτόνομο προσόν ή να χρησιμοποιηθεί ως πρώτο βήμα προς την πλήρη BSc (Hons) πτυχίο ψυχολογίας.

Αυτό το μάθημα εισάγει την επιστημονική κατανόηση του νου, του εγκεφάλου, της συμπεριφοράς και της εμπειρίας. Θα παρουσιάσετε επίσης διαφορετικές προοπτικές, προωθώντας την εκτίμηση των πραγματικών εφαρμογών της ψυχολογίας. Θα δοθεί επίσης έμφαση στο ρόλο των εμπειρικών στοιχείων στην ανάπτυξη και την κριτική της ψυχολογικής θεωρίας, και πώς αυτό επηρεάζει το μέλλον της έρευνας στην πειθαρχία.

Μετά από αυτό το μάθημα CertCE, θα έχετε μια εκτίμηση των επιστημονικών και θεωρητικών θεμελίων της ψυχολογίας, συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών της προέλευσης, εξέλιξης και περιορισμών. Θα αναπτύξετε επίσης μια συνειδητοποίηση της ποικιλότητας και της ποικιλίας της ψυχολογικής λειτουργίας και της σημασίας της. Τέλος, οι σπουδαστές της CertCE θα μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν μια σειρά επιρροών στην ψυχολογική λειτουργία και τον τρόπο με τον οποίο αυτές διαμορφώνονται σε τρεις βασικούς τομείς (κοινωνική ψυχολογία, γνωσιακή ψυχολογία, προσωπικότητα και νοημοσύνη).

Σημείωση: Το μάθημα αυτό δεν είναι διαπιστευμένο από την British Psychological Society (BPS).

Το μάθημα αυτό πιστοποιείται από την Υπηρεσία Πιστοποίησης CPD του Ηνωμένου Βασιλείου και μπορεί να ισχύει για άτομα που είναι μέλη ή συνδέονται με επαγγελματικούς οργανισμούς με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Κάθε μονάδα 15 μονάδων πίστωσης στο μάθημα έχει εκτιμηθεί σε 100 ώρες μάθησης, που ισοδυναμεί με 100 μονάδες CPD.

Σημείωση: εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε δραστηριότητα CPD, το βάρος σας είναι επάνω σας. Το University of Essex Online δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για την διεκδίκηση ή επικύρωση ωρών ή σημείων.

Μάθηση και αξιολόγηση

Εισαγωγή

Η μελέτη on-line σας δίνει την ελευθερία να μελετήσετε πότε και πού σας ταιριάζει - στο σπίτι σας, κατά την ώρα του γεύματός σας ή οπουδήποτε αλλού έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Όλα τα μαθήματά μας στο διαδίκτυο έχουν ενδεικτική διάρκεια σπουδών, η οποία είναι ένας οδηγός για το πόσο χρόνο θα πάρει η πορεία σας για να ολοκληρωθεί. Η πραγματική διάρκεια μπορεί να είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη ανάλογα με την ταχύτητα της μελέτης σας, επιλέγονται οι επιλογές μελέτης και η διαθεσιμότητα της μονάδας. Είναι δυνατόν να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας γρηγορότερα από την ενδεικτική διάρκεια του μαθήματος, διπλασιάζοντας τις ενότητες σε συγκεκριμένες ώρες. Ωστόσο, ισχύουν ελάχιστες διάρκειες μελέτης.

Όλα τα μαθήματα μας έχουν κανονικές ημερομηνίες έναρξης καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Το ακαδημαϊκό έτος μας είναι οργανωμένο σε ενότητες, συνήθως με ένα ή δύο εβδομάδες διάλειμμα μεταξύ των ενοτήτων και ένα δομημένο διάλειμμα τριών εβδομάδων για την περίοδο των Χριστουγέννων. Οι μαθητές θα λάβουν ένα χρονοδιάγραμμα μαθημάτων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αίτησης.

Μέθοδοι διδασκαλίας και στυλ

Καθώς είμαστε ένα 100% διαδικτυακό πανεπιστήμιο, χρησιμοποιούμε ένα εικονικό μαθησιακό περιβάλλον αντί μιας παραδοσιακής πανεπιστημιούπολης. Το σύστημα παρακολουθεί και διαχειρίζεται τη διαδικασία εκμάθησης σε πραγματικό χρόνο και σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα μαθησιακά σας υλικά.

Αυτή η πλατφόρμα μάθησης επιτρέπει στους μαθητές και τους δασκάλους να συμμετέχουν ενεργά σε συζητήσεις σε πραγματικό χρόνο και μπορείτε να ακούτε και να παρακολουθείτε διαλέξεις και σεμινάρια μέσω διαδικτύου. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται μόνο στα αγγλικά.

Σας υποστηρίζετε καθ 'όλη τη διάρκεια της σειράς μαθημάτων σας από έναν εξειδικευμένο Σύμβουλο Φοιτητών και έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε τακτικά με τους συμφοιτητές σας και τον εκπαιδευτή σας. Για να εξασφαλίσετε ότι λαμβάνετε την υποστήριξη που χρειάζεστε από τον εκπαιδευτή σας, καλύπτουμε τα μεγέθη των τάξεων μας σε 20 φοιτητές.

Εκτίμηση

Υιοθετούμε μια προσέγγιση με βάση την ανάθεση της αξιολόγησης αντί των εξετάσεων. Γνωρίζετε πάντα την τρέχουσα προσωρινή σας βαθμολογία από την αρχή του προγράμματος, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την επιτυχία των τρεχουσών μεθόδων μελέτης σας και να προσδιορίσετε με σαφήνεια τους τομείς που θα βελτιώσετε.

Πιστεύουμε ότι αυτή η διαφάνεια σάς παρέχει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την πορεία σας. Αυτό επιτυγχάνεται με:

  • δείχνοντας σαφώς τα σημάδια σας στο βιβλίο βαθμών σας, τα οποία μπορείτε να δείτε κάθε φορά που συνδέεστε στην πλατφόρμα εκμάθησης
  • η ταχεία ανάκαμψη της εργασίας που αξιολογείται για να εξασφαλιστεί ότι το βιβλίο βαθμολογίας σας είναι πάντα ενημερωμένο
  • Αξιολογώντας την εργασία σας σε όλη την ενότητα, αντί να περιμένετε τις εξετάσεις στο τέλος του έτους
  • διασφαλίζοντας ότι έχετε τακτική επαφή με τον σύμβουλό σας φοιτητή
  • την απλότητα και τη διαφάνεια στο σχεδιασμό των κριτηρίων αξιολόγησης

Έχουμε επίσης μια πολιτική που διασφαλίζει ότι η εργασία που υποβάλλεται από τους σπουδαστές είναι αυθεντική. Εκτός από το γεγονός ότι όλες οι εργασίες αξιολογούνται συχνά, χρησιμοποιούμε ένα καθιερωμένο ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης για να ελέγξουμε την λογοκλοπή.

Προοπτικές καριέρας

Είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της απασχολησιμότητας μεταξύ των αποφοίτων μας. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα σας δίνουν την ευκαιρία να βελτιώσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας και να κερδίζετε δυναμικό με ένα συνδυασμό βασικών δεξιοτήτων που μπορούν να μεταφερθούν απευθείας στο χώρο εργασίας.

Οι σταδιοδρομίες που σχετίζονται με αυτό το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά ευρείες. (π.χ. ρόλοι ως εργαζόμενοι για τη νεολαία ή στην πρόληψη του εγκλήματος), το μάρκετινγκ, την έρευνα, την υγειονομική περίθαλψη (π.χ. ρόλοι νοσηλευτών ή υποστηρικτών), ασφάλεια (π.χ. αναλυτές ασφαλείας ή επιστήμονες συμπεριφοράς) ), εκπαίδευση (π.χ. βοηθητικοί ρόλοι διδασκαλίας ή υποστήριξη συμπεριφοράς) και επιχειρήσεις (π.χ. ανθρώπινοι πόροι ή κατάρτιση).

Ένα πιστοποιητικό ψυχολογίας θα σας εξοπλίσει με ένα ευρύ φάσμα ειδικών και μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής της κριτικής σκέψης στο αρχικό υλικό, της κατανόησης του ρόλου των αποδεικτικών στοιχείων, των δεξιοτήτων επικοινωνίας και της ικανότητας να προβληματιστούν με επιτυχία στη μάθηση και να αναγνωρίσουν τον τρόπο μπορεί να επηρεάσει τη μελλοντική σταδιοδρομία και τον προγραμματισμό.

Προυποθέσεις εισόδου

Προυποθέσεις εισόδου

Πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση πρέπει να είναι προσβάσιμη για όλους, έτσι προσφέρουμε μια Open Entry Route που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε προηγούμενα ακαδημαϊκά προσόντα για να ξεκινήσετε το μάθημα CertCE Psychology.

Θα σας δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσετε το μάθημα CertCE Psychology και να αξιολογήσετε αν είναι σωστό για εσάς τις πρώτες τρεις εβδομάδες. Πρέπει να περάσετε το πρώτο σας σεμινάριο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, για να συνεχίσετε τις σπουδές σας.

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, η αγγλική σας ικανότητα θα πρέπει να ισοδυναμεί με ένα IELTS (ακαδημαϊκό) σκορ 6,0. Εάν δεν κατέχετε IELTS ή ισοδύναμα προσόντα, απαιτούμε από τους φοιτητές να περάσουν δωρεάν δοκιμή σε απευθείας σύνδεση αγγλικά.

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τις γνώσεις σας στα αγγλικά αν είστε υπήκοος ή εάν έχετε ολοκληρώσει ένα δίπλωμα ισοδύναμο με πτυχίο του Ηνωμένου Βασιλείου σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 21 ημερών

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση April 15, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Αυγ. 2019
Duration
Διάρκεια
8 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Price
τιμή
3,080 GBP
Locations
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Ημερομηνία Έναρξης : Αυγ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - UK Online
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αυγ. 2019
Ηνωμένο Βασίλειο - Colchester, England
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών