Η Διαχείριση Κατασκευών είναι ένας επαγγελματικός τομέας που επικεντρώνεται σε κάθε μέρος της διαδικασίας κατασκευής οποιουδήποτε κατασκευασμένου περιβάλλοντος. Περιλαμβάνει συνήθως εμπορικές οικοδομικές τοποθεσίες ή πολυκατοικίες κατοικιών. Διαχείριση της κατασκευής του χώρου μπορεί να διατηρηθεί από έναν γενικό ανάδοχο ή από μια ξεχωριστή οντότητα και το προσωπικό διαχείρισης της κατασκευής ή η εταιρεία απαντά στον κύριο του έργου και είναι υπεύθυνο για την επίβλεψη κάθε πτυχής του έργου από την αρχή μέχρι το τέλος.

Σχετικά με αυτό το πρόγραμμα

Το Πτυχίο Στην Διαχείριση Κατασκευών είναι ένα πρόγραμμα πτυχίο που προσφέρεται μέσω on-line εξ αποστάσεως εκπαίδευσης σε μια περίοδο 2 ετών μερικής απασχόλησης. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να διευκολύνει τους επαγγελματίες του κλάδου. Μηχανικούς, αρχιτέκτονες, τεχνικούς, δασκάλους, ειδικευμένους ξυλουργούς και τεχνίτες ξυλουργών ή άλλους ειδικευμένους επαγγελματίες της βιομηχανίας επιπέδου 6. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να αναλάβουν τις τεχνικές, διοικητικές, ακαδημαϊκές και ερευνητικές και αναπτυξιακές θέσεις στο πλαίσιο της κατασκευαστικής βιομηχανίας.

κατασκευή

Οργάνωση του προγράμματος

Το μάθημα παραδίδεται σε διάστημα δύο ετών. Το μάθημα αποτελείται από δώδεκα θεματικές ενότητες - τρεις ανά εξάμηνο και οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να πάρουν όσο λιγότερες ενότητες επιθυμούν και να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα για αρκετά χρόνια για να ταιριάζουν στις δικές τους περιστάσεις.

Οι έμπειροι επαγγελματίες και έμπειροι Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και Επιθεωρητές Ποσότητας θα διδάξουν τις διάφορες ενότητες που συνοψίζονται στις επόμενες σελίδες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό δοκιμών on-line σε κάθε ενότητα και ο στόχος των τελικών γραπτών και πρακτικών εξετάσεων είναι να διασφαλιστεί η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων των δοκιμών on-line. Οι γραπτές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Ινστιτούτο (ή σε εναλλακτικό εγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο) στο τέλος κάθε εξαμήνου.

Προϋποθέσεις Εισόδου

Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν σχετικό εθνικό ή ανώτερο πιστοποιητικό επιπέδου 6 ή πιστοποιητικό ανώτερου βιοτεχνικού επιπέδου (Merit award) ή ισοδύναμο και διετούς σχετικής εργασιακής εμπειρίας.

Με την εισαγωγή του NFQ το 2003, έγιναν αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα στην Ιρλανδία, πράγμα που σημαίνει ότι ορισμένα βραβεία έχουν διακοπεί. Ωστόσο, αυτά τα βραβεία περιλαμβάνονται στο NFQ ως βραβεία κληρονομιάς.

Οι υποψήφιοι με άλλα προσόντα ή / και με σχετική εμπειρία θα εξεταστούν επίσης μέσω της διαδικασίας αναγνώρισης της προηγούμενης μάθησης (RPL) της IT Sligo. Επικοινωνήστε με τον συντονιστή του προγράμματος για να συζητήσετε.

Εάν διαθέτετε τίτλους εκτός Ιρλανδίας, θα πρέπει να ελέγξετε τη Διεθνή Βάση Δεδομένων Επαγγελματικών Προσόντων για περισσότερες πληροφορίες.

Όλες οι διαλέξεις, τα σεμινάρια και η πρακτική εργασία παρέχονται μέσω αγγλικών. Είναι ζωτικής σημασίας οι σπουδαστές που δεν είναι εγγενείς αγγλικοί ομιλητές να έχουν το απαιτούμενο πρότυπο για την είσοδο ώστε να εξασφαλίσουν ότι θα αποκτήσουν τη μέγιστη δυνατή αξία από το χρόνο τους στο IT Sligo. Η απαιτούμενη ελάχιστη βαθμολογία επάρκειας στα αγγλικά που απαιτείται για την είσοδο στο IT Sligo είναι: 5.5 IELTS βαθμολογία για προπτυχιακούς βαθμούς.

Ποιες είναι οι περαιτέρω ευκαιρίες σπουδών μου;

Ίσως επιθυμείτε να συνεχίσετε τις σπουδές σας εγγράφοντας σε ένα από τα παρακάτω on-line προγράμματα:

  • BSc (Hons) στη Διαχείριση Έργων Κατασκευής. Αυτό το διετές, μερικής απασχόλησης, Επίπεδο 8 πρόγραμμα αναγνωρίζεται από το CIOB (Chartered Institute of Building) ως εκπληρώνοντας τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εταιρική συμμετοχή.
  • BSc (Hons) στην τοπογραφία ποσοτήτων. Αυτό το διετές, μερικής απασχόλησης, Επίπεδο 8 πρόγραμμα είναι πλήρως διαπιστευμένο από το Royal Institute of Chartered Surveyors (RICS) / Εταιρεία Chartered Surveyors Ιρλανδία (SCSI).
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποInstitute of Technology Sligo »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
6,800 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη