Filter
Bachelor
Βήμα: Όλα

Δείτε όλα τα 2 Προπτυχιακές Σπουδές σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών Διαδικτυακά Πτυχίο

Το πτυχίο είναι πτυχίο ακαδημαϊκού πτυχίου. Τα ηλεκτρονικά προγράμματα επιτρέπουν συχνά στους πολυάσχολους ή απομακρυσμένους σπουδαστές τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη δική τους προσωπική και επαγγελματική ζωή, ενώ παράλληλα προωθούν την εκπαίδευσή τους.

Τι είναι ένα online bachelor 's σε μελέτες τροφίμων και ποτών; Οι μελέτες για τα τρόφιμα και τα ποτά είναι συχνά μια εξερεύνηση όχι μόνο πώς να δημιουργήσετε τα αντικείμενα που τρώνε και πίνουν, αλλά και πώς να πωλούν, να συσκευάζουν και να διανέμουν αντικείμενα αποτελεσματικά. Αυτό απαιτεί από τους σπουδαστές που ασχολούνται με το μάθημα να παίρνουν διαφορετικούς τύπους μαθημάτων απ 'ό, τι αν είχαν εξειδίκευση σε ένα σχετικό θέμα, όπως οι μαγειρικές τέχνες. Οι μαθητές αναμένεται να συναντήσουν μαθήματα που διερευνούν θέματα όπως η χημεία τροφίμων, η εφοδιαστική, η διεθνής οικονομία και η επιστήμη των συσκευασιών τροφίμων. Αυτά τα προγράμματα πτυχίου απαιτούν συνήθως μια σειρά μαθημάτων γενικής εκπαίδευσης για την ικανοποίηση των οδηγιών διαπίστευσης.

Ένα όφελος από την απόκτηση αυτού του πτυχίου είναι ότι ορισμένα ιδρύματα μπορούν να προσφέρουν κατηγορίες ειδικότητας που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων, όπως το ιστορικό συσκευασμένων τροφίμων ή η κοινωνιολογία των οινοπνευματωδών ποτών. Οι κάτοχοι πτυχίων συνήθως κερδίζουν περισσότερα χρήματα.

Οι σπουδαστές που επιθυμούν να έχουν την ακριβέστερη εκπροσώπηση του κόστους ενός προγράμματος θα πρέπει πιθανότατα να επικοινωνούν απευθείας με το σχολείο. Φοιτητικά μαθήματα σε απευθείας σύνδεση πτυχίο πτυχίο που οφείλεται στο ίδρυμα χορήγησης, είδη των απαραίτητων υλικών και διάφοροι άλλοι παράγοντες.

Οι φοιτητές που λαμβάνουν πτυχίο σε αυτό το θέμα ενδέχεται να βρεθούν σε ευνοϊκή θέση όταν κάνουν αίτηση σε μια ποικιλία θέσεων εργασίας στις επιχειρήσεις διανομής τροφίμων και μεταποίησης, όπως ένας τεχνικός ελέγχου ποιότητας σε μια συσκευασμένη μονάδα παραγωγής τροφίμων.Αυτά τα άτομα πρέπει να εξετάσουν τις πρακτικές, τα μηχανήματα και τα τελικά προϊόντα για να διασφαλίσουν ότι τα αποτελέσματα της κατασκευής είναι σύμφωνα με τα πρότυπα που έχουν οριστεί από μια κυβέρνηση ή μια εταιρεία.

Συχνά είναι σκόπιμο να διερευνήσετε διάφορες επιλογές για την εκπαίδευσή σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Σπουδές Τροφίμων και Ποτών

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Στο τέλος του Πτυχίο Διατροφής και Μαγειρικές Τέχνες πρόγραμμα (Food Service Management) μελέτη οι απόφοιτοι αναμένεται να συνδυάζουν τη θεωρία με την πράξη και να εμφανί ... [+]

3 TOP ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ = 1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ / strong> Όλοι οι φοιτητές θα έχουν εκτός από το ABMS Switzerland Bachelor θα λάβει ένα Κοινό Πτυχίο με το Πανεπιστήμιο Dąbrowa Górnicza (WSB) και το Εθνικό Πανεπιστήμιο Taras Shevchenko (KNU). Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου. 3 Κορυφαία Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια = Καλύτερο Εικονικό / Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα = 1 Κορυφαία Ευρωπαϊκή Πτυχίο Ελβετίας + EU + TOP RANKED 500 Προχωρήστε την Εμπειρία σας στο ABMS Συνδεθείτε με τους μαθητές και τους ηγέτες όπως εσείς στα online προγράμματα του Bachelor μας. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής πανεπιστημίου στην ABMS.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπ ... [+]

Το ABMS είναι πιστοποιημένο από την EFMD EOCCS, την Ελβετική Εθνική Ποιότητα για την Εκπαίδευση (EduQua) και την ASIC UK. Το WSB είναι ένα ευρωπαϊκό αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο και το KNU είναι ένα ευρωπαϊκό δημόσιο Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε πριν από 200 χρόνια και κατατάσσεται στα κορυφαία 500 πανεπιστήμια του κόσμου. Θα πάμε όσο πιο μακριά το μυαλό σας θα σας μεταφέρει ως φοιτητής πανεπιστημίου στην ABMS.... [-]

Ελβετία Zürich
Ανοικτή Εγγραφή
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά