Διαδικτυακά Πτυχίο στη Νέα Ζηλανδία

Διαδικτυακές Προπτυχιακές Σπουδές στη Νέα Ζηλανδία

Μεταπτυχιακό

Ένα πτυχίο αποκτάται μέσα από ένα προπτυχιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μπορεί να χρειαστεί τρία με τέσσερα χρόνια για την ολοκλήρωσή τους, υπό την προϋπόθεση οτι οι φοιτητές παρακολουθούν τη σχολή σε πλήρες ωράριο. Τα Πτυχία μπορούν να αποκτηθούν στον χώρο του πανεπιστημίου ή διαδικτυακά, ανάλογα με τη σχολή, κάτι που είναι ιδανικό για τους φοιτητές με πολυάσχολη ζωή.

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια νησιωτική χώρα στο νοτιοδυτικό Ειρηνικό Ωκεανό. Η χώρα αποτελείται από δύο κύρια γεωγραφικά ξηράς - ότι από τα Βόρεια και Νότια Νησιά - και πολυάριθμα μικρότερα νησιά. Overseas μαθητές πρέπει να έχουν μια φοιτητική βίζα και ένα λογικό επίπεδο μετρητά που ξοδεύουν για να αναλάβει έναν κύκλο σπουδών σε Νέα Ζηλανδία με βάση το εκπαιδευτικό ίδρυμα. Νέα Ζηλανδία εκπαιδευτικά ιδρύματα θα ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές μετανάστευσης αν ένας μαθητής παύει να παρακολουθήσουν εγγράφονται τα μαθήματά τους, ο οποίος μπορεί στη συνέχεια να αναστείλει ή να ακυρώσει ο φοιτητής 's βίζα. Εκπαιδευτικά ιδρύματα συχνά ανταλλάσσουν επίσης αυτά τα δεδομένα εγγραφής και συμμετοχής με ηλεκτρονικά μέσα με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες αρμόδιες για την παροχή βοήθειας σπουδαστών.

' Κορυφαία Διαδικτυακές Προπτυχιακές Σπουδές στη Νέα Ζηλανδία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of Education (ECE)

New Zealand Tertiary College
Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια March 2019 Νέα Ζηλανδία Auckland

Αυτός ο βαθμός παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα σε έναν αριθμό ρόλων που σχετίζονται με την παιδική ηλικία. Επικεντρώνεται στις κύριες πτυχές της εκπαίδευσης στην πρώιμη παιδική ηλικία και εξετάζει τα τρέχοντα θέματα και τάσεις χωρίς την απαίτηση της πρακτικής. [+]

Αυτός ο βαθμός παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για μια επιτυχημένη καριέρα σε έναν αριθμό ρόλων που σχετίζονται με την παιδική ηλικία. Επικεντρώνεται στις κύριες πτυχές της εκπαίδευσης στην πρώιμη παιδική ηλικία και εξετάζει τα τρέχοντα θέματα και τάσεις χωρίς την απαίτηση της πρακτικής.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝBEd111 Εισαγωγή στην Εκπαίδευση στην Προσχολική ΗλικίαBEd112 Επαγγελματικές Μελέτες 1BEd113 Έρευνα στην παιδική ηλικία 1BEd114 Γράφοντας και Έρευνα της Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας 1BEd121 Παίξτε ως πλαίσιο για μάθησηBEd122 Σχεδιασμός και εκμάθησηBEd131 Μελέτες διάρκειας ζωής 1BEd132 Θετική καθοδήγηση παιδιούBEd141 Te Ao MāoriBEd142 Πολιτιστική πολυμορφίαBEd211 Τιμές, πεποιθήσεις και πρακτικήBEd212 Επαγγελματικές Μελέτες 2BEd213 Έρευνα στην παιδική ηλικία 2BEd214 Γράφοντας και Έρευνα της Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας 2BEd221 Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών 1BEd222 Προπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών 2BEd231 Μελέτες διάρκειας ζωής 2BEd232 Μάθηση και ΣυμπεριφοράBEd241 Εκπαιδευτική Εκπαίδευση / Matauranga ā RuaBEd242 Η οικογένειαBEd312 Ηγεσία στην πρώιμη παιδική ηλικίαBEd315 Διερεύνηση στην παιδική εκπαίδευσηBEd321 Προσεγγίσεις προγραμμάτων σπουδώνBEd322 Πρόγραμμα σπουδών ποιότηταςBEd331 Μελέτες διάρκειας ζωής 3: Σύγχρονες προοπτικέςBEd332 Περιεκτική ΠρακτικήBEd341 Πολυπολιτισμικές προοπτικές στην παιδική εκπαίδευσηBed342 Προβλήματα και τάσεις της πρώιμης παιδικής ηλικίαςΚριτήρια εισόδου... [-]