Διαδικτυακές Πτυχίο στην Ινδία

Διαδικτυακές Πτυχία στην Ινδία

Μεταπτυχιακό

Η απόκτηση ενός πτυχίου πανεπιστημίου είναι ένα εκπαιδευτικό ορόσημο που πολλοί φοιτητές φιλοδοξούν. Αν και μπορεί να διαρκέσει τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί ένα πτυχιακό πρόγραμμα, τα οφέλη από την απόκτηση εξειδικευμένων δεξιοτήτων καθώς και η συγκέντρωση γνώσεων σε ένα συγκεκριμένο πεδίο μπορεί να διαρκέσουν μια ζωή.

Ινδία, επίσημα η Δημοκρατία της Ινδίας, είναι μια χώρα στη Νότια Ασία. Είναι η έβδομη μεγαλύτερη χώρα από την περιοχή, η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα με πάνω από 1.2 δισεκατομμύρια άνθρωποι, και η πολυπληθέστερη δημοκρατία στον κόσμο

και Καλύτερο Διαδικτυακή Πτυχία στην Ινδία 2019

Διαβάστε Περισσότερα

Bachelor of εφαρμογή υπολογιστή

Don Bosco University
Διαδίκτυο 3 χρόνια July 2019 Ινδία Gurugram Guwahati

Η τεχνολογία των πληροφοριών έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης σύγχρονης κοινωνίας. Γίνεται τόσο εμφανή που αλλάζει κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής? Εμπόριο, το εμπόριο, την επικοινωνία, την κατασκευή, στον τομέα των υπηρεσιών, την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και την παγκόσμια ασφάλεια. Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια σημασία που αποδίδεται στον τομέα της πληροφορικής, ΟΒϋ Παγκόσμια εισήγαγε Bachelor of εφαρμογή υπολογιστή φυσικά προς όφελος του να-να IT whizzes. Μια Bachelor of Computer Applications είναι ένα τριετές πρόγραμμα σπουδών που παρέχει μια βασική εκπαίδευση σε επιχειρήσεις και τη διαχείριση αρχές. Ο βαθμός προσφέρει μια σταθερή ακαδημαϊκό ίδρυμα και πρακτική εκπαίδευση διαχείρισης που παρέχει στους φοιτητές με τα εργαλεία για να περιηγηθείτε με επιτυχία μια μεγάλη ή μικρή οργάνωση ή μια καριέρα στο δημόσιο τομέα. [+]

Bachelor of εφαρμογή υπολογιστή

Επιλεξιμότητα:

Οι υποψήφιοι που έχουν περάσει Class XII σε κάθε ρεύμα ή Οι υποψήφιοι που έχουν περάσει X Class και έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τρία χρόνια πορεία δίπλωμα κυβέρνηση αναγνώρισε το σώμα.

Το μάθημα αποτελείται από 6 εξάμηνα που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μια ελάχιστη διάρκεια 3 έτη και μέγιστη διάρκεια 6 ετών.

Εσωτερικές αξιολογήσεις ... [-]