Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο διεξάγονται σε όλο τον κόσμο - είτε σε εταιρία, κυβερνητική υπηρεσία είτε σε σύστημα επικοινωνιών. Από την ηλεκτρονική τραπεζική στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέχρι τις μεταφορές, ο κόσμος μας εξαρτάται όλο και περισσότερο από μια υποδομή στον κυβερνοχώρο. Η διαχείριση αυτών των διαφορετικών λογισμικών και συστημάτων ελέγχου από κακόβουλους χρήστες έχει καταστεί εθνική προτεραιότητα.

Η ζήτηση για επαγγελματίες του κυβερνοχώρου δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη. Το Υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ σχεδιάζει αύξηση κατά 22% στις σταδιοδρομίες που σχετίζονται με την ασφάλεια δικτύων μέχρι το 2020. Να είστε προετοιμασμένοι να ανταποκριθείτε σε αυτή την κρίσιμη ανάγκη και να εξασφαλίσετε την καριέρα σας με ένα πτυχίο Bachelor of Science στην Cybersecurity από το American National University .

Με πτυχίο πανεπιστημίου στην ασφάλεια του κυβερνοχώρου θα είστε προετοιμασμένοι να ανταγωνίζεστε θέσεις εισόδου σε επίπεδο όπως: ειδικός ασφάλειας δικτύων, ψηφιακός εγκληματολόγος και ειδικός στον τομέα της αντιμετώπισης περιστατικών ή ευαισθητοποίησης.

Το πτυχίο Bachelor of Science στην Cybersecurity είναι επίσης διαθέσιμο μέσω του American National University Online.

Η εμπειρία σας στη μάθηση

Το πτυχίο Bachelor of Science του American National University στο πρόγραμμα Cybersecurity έχει σχεδιαστεί για να σας προετοιμάσει για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία ασφάλειας δικτύων. Ως φοιτητής θα μάθετε πρακτικές για το σχεδιασμό ασφαλών σύγχρονων δικτύων καθώς και τον τρόπο εξασφάλισης υφιστάμενων υπολογιστών και δικτύων - τόσο ενσύρματα όσο και ασύρματα. και καλύπτουν θέματα σχετικά με τις εξελισσόμενες απειλές και τη σωστή χρήση συγκεκριμένων εργαλείων ασφαλείας. Το μάθημα σας θα επικεντρωθεί στα εξής:

  • Το βασικό σύνολο δεξιοτήτων που απαιτούνται για την πρακτική και δυναμική άμυνα του δικτύου.
  • Τεχνικά θέματα σχετικά με το ασφαλές λογισμικό και αρχιτεκτονικές, καθώς και τα ευρύτερα θέματα ιδιωτικότητας και νομικών επιπτώσεων.
  • Θέματα που κυμαίνονται από τις κρυπτογραφικές μεθόδους, την ασφάλεια των δεδομένων και των πληροφοριών, την εικονικοποίηση και τον υπολογισμό του cloud, τις αρχές αποκατάστασης καταστροφών και διαχείρισης κινδύνων, την εγκληματολογία υπολογιστών και τις έρευνες, καθώς και βιομετρικά στοιχεία που ισχύουν για την ασφάλεια των υπολογιστών.
  • Πώς να διερευνήσετε τις απειλές στον κυβερνοχώρο και τις τεχνικές που απαιτούνται για την προστασία του δικτύου.

Είτε ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε είτε να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας σε αυτό το εξειδικευμένο πεδίο, αυτό το πρόγραμμα θα σας προετοιμάσει να καθίσετε για εξετάσεις πιστοποίησης από προμηθευτές, όπως Microsoft® και βιομηχανικά αναγνωρισμένες εξετάσεις πιστοποίησης που διαχειρίζονται μέσω CompTIA® και EC Council®. Αυτές οι πιστοποιήσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας και να διευρύνετε τις ευκαιρίες απασχόλησης.

American National University προωθεί μια προοδευτική μορφή μάθησης, έτσι ώστε να κερδίσετε το πτυχίο σας στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αμέσως την εκπαίδευσή σας για να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας καθώς προωθείτε την εκπαίδευσή σας στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. ή να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας σε άλλα πεδία υψηλής ζήτησης στο πτυχίο Bachelor και σε μεταπτυχιακά επίπεδα σε τομείς όπως η τεχνολογία της πληροφορικής και η διαχείριση της διοίκησης επιχειρήσεων.

Γιατί το American National University

  • Ευκολία και ευελιξία - Με ημερήσια και βραδινά μαθήματα έχετε την ευελιξία να εργαστείτε καθώς κερδίζετε το πτυχίο σας.
  • Προσωπική προσοχή - Δεν είστε απλώς ένα πρόσωπο σε ένα πλήθος, τα μικρά μεγέθη των τάξεων μας επιτρέπουν την προσωπική προσοχή από τους εκπαιδευτές.
  • Επαγγελματίες καριέρας ως εκπαιδευτές - Με τρέχοντα και συναφή προγράμματα σπουδών, θα μάθετε από εκπαιδευτές με πραγματική εμπειρία στον τομέα που θα σας καθοδηγήσει και θα σας καθοδηγήσει.
  • Υπηρεσίες καριέρας - Η ομάδα καριέρας μας αρχίζει να σας βοηθάει προτού αποφοιτήσετε με το βιογραφικό σας σημείωμα, τις συνοδευτικές επιστολές, τις τεχνικές συνέντευξης και τον τρόπο αναζήτησης μεγάλων ευκαιριών σταδιοδρομίας.
  • Οφέλη από τους αποφοίτους - Η υποστήριξή μας δεν τελειώνει στην αποφοίτηση, ως απόφοιτος θα έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες σταδιοδρομίας μας και στα μαθήματα επανεκπαίδευσης που είναι διαθέσιμα καθ 'όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποAmerican National University »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη