Η ηλεκτρονική Ανάλυση Ποινικής Νοημοσύνης (CIA) BS προετοιμάζει τους σπουδαστές για επιτυχημένες σταδιοδρομίες στον τομέα της ποινικής δικαιοσύνης που βασίζεται σε στοιχεία και βασίζεται σε στοιχεία. Η ποινική νοημοσύνη περιλαμβάνει την ανάλυση και την παρουσίαση των δεδομένων του εγκλήματος με σκοπό την καθοδήγηση της λήψης αποφάσεων και της δημόσιας τάξης. Αυτή η αστυνόμευση που κατευθύνεται από την αστυνόμευση (ILP), επηρεάζει όλες τις πτυχές της επιβολής του νόμου, από την περιπολία στις έρευνες.


Συνολικές πιστώσεις που απαιτούνται για το πτυχίο: 120

Το ηλεκτρονικό BS στην Ανάλυση Ποινικής Νοημοσύνης είναι πρόγραμμα ολοκλήρωσης απολυτηρίου, το οποίο σημαίνει ότι πρέπει να έχετε παρακολουθήσει ένα διαπιστευμένο σε περιφερειακό επίπεδο ίδρυμα και να έχετε πτυχίο Associate ή έχετε κερδίσει τουλάχιστον 57 μονάδες από ένα κολέγιο ή πανεπιστήμιο τεσσάρων ετών πριν εγγραφείτε το πρόγραμμα.

Οι περισσότεροι μαθητές θα κερδίσουν το BS CIA τους σε δύο χρόνια ή λιγότερο.


Προνόμια προγράμματος

Το online πρόγραμμα BS CIA προετοιμάζει φοιτητές που έχουν πάθος για την επιβολή του νόμου, αλλά δεν επιθυμούν να είναι ένας παραδοσιακός αστυνομικός, να ανταγωνίζονται και να υπερέχουν στη σύγχρονη αγορά εργασίας για τον έλεγχο του εγκλήματος. Οι μαθητές αποκτούν δεξιότητες στην χαρτογράφηση του εγκλήματος, ανάλυση τακτικών εγκλημάτων, ανάλυση ποινικών ερευνών και γεωγραφική ανάλυση και μάθουν να:

 • Αναλύστε ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία σχετικά με το έγκλημα
 • Εντοπίστε, αξιολογήστε, αναλύστε και παρουσιάστε τα δεδομένα.
 • Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά την τεχνολογία - μια σειρά από hands-on μαθήματα προετοιμάζουν τους μαθητές να χρησιμοποιούν εργαλεία κοινωνικής δικτύωσης, geospatial, και άλλα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων.
 • Απασχολείστε δεξιότητες κριτικής σκέψης και αποτελεσματική επικοινωνία


Προετοιμασία για Πιστοποιήσεις Βιομηχανίας

 • Ολοκληρώνοντας τον ηλεκτρονικό σας βαθμό αναλυτών εγκληματικών πληροφοριών βοηθά τους μαθητές να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις Certified Crime Analyst στην Νέα Υόρκη.
 • Επίσης, δημιουργεί το ίδρυμα στην εκπαίδευση και την επαγγελματική εμπειρία που χρειάζεστε για να γίνετε Certified Law Enforcement Analyst μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αναλυτών Εγκλημάτων (IACA)
 • (CICA) μέσω της Διεθνούς Ένωσης Αναλυτών Νοημοσύνης για την Επιβολή του Νόμου.


Προοπτική σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι θα έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα λόγω των δεδομένων-βαριά συστατικά του προγράμματος σπουδών που συνδέονται στενά με μια ποικιλία από ρεαλιστικές διαδρομές σταδιοδρομίας που είναι όλο και περισσότερο στη ζήτηση.

 • Περίπου το 25% των υπηρεσιών επιβολής του νόμου υποστηρίζονται από ειδικούς αναλυτές εγκλημάτων και αυτός ο αριθμός αυξάνεται
 • Υπάρχουν τώρα 14 κέντρα ανάλυσης εγκλημάτων NYS μόνο στη Νέα Υόρκη.


Κριτήρια αποδοχής

 • Πρέπει να έχει παρακολουθήσει ένα διαπιστευμένο σε περιφερειακό επίπεδο ίδρυμα και να έχει πτυχίο Associate ή να έχει κερδίσει τουλάχιστον 57 μονάδες από ένα τετραετές κολέγιο ή πανεπιστήμιο πριν εγγραφεί στο πρόγραμμα.
 • Ελάχιστη ΣΔΣ: 2.5
 • Μεταγραφή, Επαναλάβετε
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Utica College Online

Κοιτάξτε48 περισσότερα μαθήματα αποUtica College Online »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Απρ. 30, 2021
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Δεκ. 31, 2020

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Ιούλιος 31, 2021
Άλλη