Read the Official Description

Είμαστε φορέας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προγράμματα μας διδάσκονται σε 3 γλώσσες για όλους.

Γιατί ένα Bachelor of Marketing;


Σε μια παγκόσμια και άκρως ανταγωνιστική εποχή, οι εταιρείες πρέπει να διαφοροποιηθούν και να αποκτήσουν εξειδικευμένους ανθρώπινους πόρους. Αυτή η ανάγκη αυξάνει την αναζήτηση επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης με προηγμένες γνώσεις μάρκετινγκ, ισχυρές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργική σκέψη./>

Το Bachelor of Marketing από το London School of Design and Marketing θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα σας και σας προσφέρει τρία εργαλεία:

 • Γνώση: απόκτηση ισχυρής γνώσης σχετικά με έννοιες, εργαλεία, μοντέλα και πρακτικές.
 • Ικανότητες: ικανότητα δημιουργίας, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης επιτυχημένων έργων.
 • Στάση: ανάπτυξη σημαντικών προσωπικών χαρακτηριστικών, όπως στρατηγική σκέψη, μεθοδολογία, αυτονομία, ευελιξία και εμπιστοσύνη.

Το πτυχίο LSDM Marketing είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και διατίθεται στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.


London School of Design και Marketing/>

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ/>


Εισαγωγή/>

Το Bachelor in Marketing έχει δημιουργηθεί για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώσεις στο μάρκετινγκ, να προωθήσουν λύσεις και προτάσεις για διαχείριση και μάρκετινγκ. Η δημιουργική και στρατηγική σκέψη του μαθήματος μας βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διαχείρισης μάρκετινγκ, προσφέροντας στους φοιτητές LSDM τη γνώση και κατανόηση των πρακτικών μάρκετινγκ σε επιχειρηματικά πλαίσια. Το εξαιρετικά πρακτικό του στοιχείο θα επιτρέψει στους φοιτητές του LSDM να δημιουργήσουν έναν πίνακα στρατηγικών διαχείρισης μάρκετινγκ, καθώς και διαδικασίες και τεχνικές ανάλυσης και αξιολόγησης.


Δυνατότητες μάθησης/>

Το Bachelor in Marketing προετοιμάζει επαγγελματίες για διάφορους τομείς Marketing και Management, προσφέροντας μια προηγμένη και ευρεία εκπαίδευση, συντονισμένη και υποστηριζόμενη από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα. Το σχέδιο μελέτης του πτυχίου LSDM Marketing έχει αναπτυχθεί και χωριστεί σε τρία ξεχωριστά στάδια:


Στάδιο 1/>

Το πρώτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο πρώτο έτος του μαθήματος, στοχεύει να προσφέρει στους φοιτητές τη γνώση και κατανόηση των εννοιών, των εργαλείων και των μοντέλων, καθώς και τις αντίστοιχες αλληλεπιδράσεις στους κύριους τομείς της γνώσης μάρκετινγκ. Σε αυτό το στάδιο, οι φοιτητές LSDM αναμένεται να είναι σε θέση να καθορίσουν επιχειρηματικές ιδέες και προβλήματα που σχετίζονται με τη διαχείριση του μάρκετινγκ, καθώς και να εφαρμόσουν ερευνητικά εργαλεία και μεθόδους. Γενικά, θα αναπτυχθούν οι ακόλουθες δυνατότητες:

 • Η βαθιά κατανόηση της έννοιας της μάρκετινγκ, της εμβέλειας και της συνάφειάς της σήμερα.
 • Ενσωμάτωση και κατανόηση των τρεχόντων μοντέλων διαχείρισης, με βάση την τριλογία της DDA (Διάγνωση, Απόφαση, Δράση).
 • Με βάση μια σταθερή διάγνωση, ταυτοποίηση των παραθύρων της ευκαιρίας?
 • Διαγνωστική ισορροπία και στρατηγική μάρκετινγκ.
 • Βαθμονόμηση και λήψη αποφάσεων στρατηγικών, διατύπωση στόχων, τμηματοποίηση, εστίαση, τοποθέτηση και μίξη μάρκετινγκ.
 • Τα σχέδια δράσης επικεντρώθηκαν στις αρχές εκτέλεσης, εστιάζοντας στην ικανοποίηση των ατόμων και των οργανώσεων, ενώ ταυτόχρονα συνάδουν με τους επιχειρηματικούς και περιβαλλοντικούς στόχους.


Στάδιο 2/>

Το δεύτερο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο δεύτερο έτος της πορείας μας, επιδιώκει να προσφέρει στους φοιτητές του LSDM τις δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να σχεδιάσουν, να κατευθύνουν και να ολοκληρώσουν τα έργα που εφαρμόζονται στις προηγουμένως αποκτηθείσες γνώσεις. Σε αυτό το στάδιο, οι φοιτητές LSDM θα αναπτύξουν ερευνητικές δυνατότητες και θα μπορούν να δημιουργούν αναφορές σε δεδομένα, ιδέες, συμπεράσματα ή / και συστάσεις, να προετοιμάζουν παρουσιάσεις με ποιότητα, να χρησιμοποιούν στατιστικά εργαλεία για τη συλλογή, ανάλυση και ερμηνεία δεδομένων, την προσωπική ανάπτυξη και την εμπειρία νέων ιδεών και συμπεριφορών.


Στάδιο 3/>

Το τρίτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο τρίτο έτος της πορείας μας, επιδιώκει να εδραιώσει τη γνώση που αποκτήθηκε στις προηγούμενες μονάδες της πορείας και την πρόοδο με εμπιστοσύνη, ρεαλισμό και επιχειρηματικό πνεύμα. Σε αυτό το στάδιο, οι φοιτητές του LSDM θα αναπτύξουν φυσικά το τελικό τους έργο φυσικά μέσω αυτών των καθηκόντων:

 • Ευελιξία: ικανότητα διαχείρισης διαφόρων έργων και προοπτικών.
 • Εμπιστοσύνη: η πίστη στις δικές τους ικανότητες και επιδόσεις.
 • Ρεαλισμός: κάνετε μια γρήγορη αξιολόγηση των δυνατοτήτων σας.
 • Επιχειρηματικότητα: ικανότητα ανάπτυξης και πώλησης μιας ιδέας, προϊόντος ή υπηρεσίας.
 • Έχουν ανοιχτό μυαλό και διεθνή σκέψη, αναπτύσσοντας μια προορατική συμπεριφορά.


Διδακτικό προσωπικό/>

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από ειδικευμένους, φημισμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς. Εκτός από το ακαδημαϊκό επίπεδο του διδακτορικού, παρουσιάζουν ενοποιημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες, διασυνδέοντας το ακαδημαϊκό στοιχείο με την αγορά εργασίας.


Κέντρο Καθηγητών/>

Οι φοιτητές LSDM συνοδεύονται εβδομαδιαίως μέσω ενός Tutor Center που αποτελείται από μια ομάδα εκπαιδευτών ειδικευμένων στο μάρκετινγκ, με Masters και πολλά χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας. Το Κέντρο Εκπαιδευτών μας είναι επίσης διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.


Στόχοι και επαγγελματικά αποτελέσματα/>

Το Bachelor in Marketing απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, διευθυντές και επιχειρηματίες με φιλοδοξία ή ενοποιημένη σταδιοδρομία στη βιομηχανία μάρκετινγκ. Οι φοιτητές του Bachelor in Marketing θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε πρακτορεία επικοινωνίας, εταιρείες σε διάφορους τομείς πωλήσεων ή να αναπτύξουν προϊόντα ή υπηρεσίες, μελέτες αγοράς, ψηφιακό μάρκετινγκ και διαφήμιση, αναλαμβάνοντας τις λειτουργίες των διαχειριστών μάρκετινγκ, δημιουργικών, διευθυντών των πελατών, των διευθυντών επιχειρήσεων, μεταξύ άλλων.


ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ/>


Το πτυχίο μας στο μάρκετινγκ είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, δημιουργήθηκε για να μάθει σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των μαθητών μας και χωρίς σταθερό χρονοδιάγραμμα. Δηλαδή, οι σπουδαστές LSDM μπορούν να καθορίσουν πότε ή πού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό μας και να εκτελούν εργασίες αξιολόγησης. Μόνο οι τελικές εργασίες και συγκεκριμένες παρουσιάσεις θα προγραμματιστούν σε καθορισμένο χρόνο, οι οποίες θα κοινοποιηθούν σε εύθετο χρόνο στους φοιτητές του LSDM./>

Σε περίπου 36 μήνες, οι φοιτητές του LSDM θα έχουν ολοκληρώσει το Bachelor of Marketing διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο Creative Arts (UCA), ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια ειδικότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Οι μέθοδοι διδασκαλίας και εκμάθησης που υιοθετούνται σε αυτό το μάθημα/>

 • Δίδαξε στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.
 • Μέγιστο 3 μονάδες ταυτόχρονα και ένα τελικό έργο.
 • Τα περιεχόμενα των μονάδων είναι ασύγχρονα και οργανώνονται από εβδομαδιαία θέματα.
 • Το Κέντρο Καθηγητών μας λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης και αλληλεπίδρασης για τους μαθητές μας.
 • Διαδικτυακοί πόροι (όπως συνέδρια, σεμινάρια και συζητήσεις, σεμινάρια και συναντήσεις ανατροφοδότησης, φόρουμ, σεμινάρια online και πρακτικές ασκήσεις).
Program taught in:
ισπανικά
Αγγλικά
Πορτογάλος

See 3 more programs offered by London School of Design and Marketing (ES) »

Last updated March 29, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ιούνιος 2019
Duration
30 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,550 GBP
Συνολική τιμή Βαθμός: 10 260 Βρετανικές λίβρες
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιούνιος 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Δεκ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο