Ελέγξτε το μέλλον σας

Αποκτήστε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να ελέγξετε το μέλλον του μηχανικού σας. Μελετήστε ενώ εργάζεστε μέσω της απόστασης και έχετε την ευελιξία να προσαρμόσετε τη μελέτη σας στη ζωή σας.

Γιατί Έλεγχος Συστημάτων και Αυτοματισμοί;

Με έμφαση στις διάφορες πτυχές της μηχανικής και της υγρής μηχανικής στις βαριές βιομηχανίες, θα μελετήσετε τον έλεγχο και την παρακολούθηση των βιομηχανικών διεργασιών μέσω δικτύων υπολογιστών και θα ζήσετε πρακτική, πρακτική μελέτη. Το πρώτο έτος του μαθήματος θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε όλους τους τομείς του τομέα της μηχανικής για να μπορέσετε να αναλάβετε τη δική σας καριέρα. Έχετε επίσης την ευκαιρία να αυξήσετε περαιτέρω τις γνώσεις σας και να συνδυάσετε τις σπουδές σας με έναν ανήλικα τεσσάρων μονάδων στη Διοίκηση.

Το Bachelor of Engineering (Honours) της USQ θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας μέσω πρακτικής εργασιακής εμπειρίας, πρόσβασης σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις και ενός συναρπαστικού ερευνητικού έργου τελευταίου έτους που θα σας επιτρέψει να γίνετε έτοιμοι για τη βιομηχανία. Αφού αποφοιτήσετε, θα έχετε τα προσόντα να εργάζεστε σε ποικίλο κλάδο των βιομηχανιών, συμπεριλαμβανομένων των μεταλλείων, των μεταφορών και της υγείας, και ως μηχανικός ελέγχου διαδικασιών ή μηχανικός ελέγχου και αυτοματισμού οργάνων.

Επαγγελματική διαπίστευση

Όταν αποφοιτήσετε με το Bachelor of Engineering (Honors), θα είστε επιλέξιμοι να υποβάλετε αίτηση για να γίνετε μέλος με τους Engineers Australia ως μεταπτυχιακός επαγγελματίας μηχανικός. Με την εμπειρία που θα αποκτήσετε από την εργασία στο πεδίο, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ναυλωμένη ιδιότητα ως επαγγελματίας μηχανικός. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να εργαστείτε στο εξωτερικό, με τη διαπίστευση που αναγνωρίσατε στις χώρες που έχουν υπογράψει τη Συμφωνία της Ουάσινγκτον.

Δομή του προγράμματος

Πρακτική εμπειρία

Εκτός από τα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω, θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε την πρακτική εμπειρία, όπου διεξάγονται διαδραστικές πρακτικές δραστηριότητες, όπως πειράματα και χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού.

Όλοι οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις φυσικές και άλλες επαγγελματικές απαιτήσεις της πρακτικής εμπειρίας στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος.

Οικιακά σχολεία

Εκτός από τα μαθήματα που αναφέρονται παρακάτω, οι εξωτερικοί μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να έρχονται στην πανεπιστημιούπολη για οικιακά σχολεία όπου θα παρακολουθήσουν διαλέξεις πρόσωπο με πρόσωπο και σεμινάρια, θα χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις και θα συναντήσουν το προσωπικό και τους άλλους φοιτητές.

Μαθήματα που πρέπει να μελετηθούν

  • Μαθήματα πυρήνα (11 μονάδες)
  • συν 21 κύριες σειρές μαθημάτων (21 μονάδες)
  • συν 8-9 x μαθήματα πρακτικής (0 μονάδα αξία)

Ποσο θα κοστισει?

Το κατά προσέγγιση ετήσιο κόστος για το πρώτο έτος σπουδών (8 μονάδες) σε αυτό το πρόγραμμα είναι:

Λειτουργία μελέτης / Κόστος

  • Η Κοινοπολιτεία υποστήριξε: 9352 AUD
  • Πληρωμή πλήρους εισφοράς στο εσωτερικό της χώρας: 24080 AUD

Δάνειο για να σας βοηθήσει να πληρώσετε τα τέλη σας

Μπορεί να μην χρειαστεί να πληρώσετε προκαταβολικά τα τέλη μαθημάτων σας. HECS-HELP και FEE-HELP σας επιτρέπουν να αναβάλλετε τα τέλη σας έως ότου το εισόδημά σας φθάσει σε κάποιο επίπεδο.

Ενδέχεται επίσης να δικαιούστε οικονομική υποστήριξη από το Centrelink.

Υποτροφίες και οικονομική βοήθεια

Μπορεί να μπορείτε να υποβάλετε αίτηση υποτροφιών για να βοηθήσετε με το κόστος της μελέτης σας.

Επαγγελματική εμπειρία

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποχρεωτική συνιστώσα επαγγελματικής πείρας, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει δαπάνες ταξιδιού, διαμονής και γευμάτων.

Οικιακά σχολεία

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ένα εξειδικευμένο τμήμα σχολικής κατοικίας που περιλαμβάνει έξοδα ταξιδιού, διαμονής και γευμάτων.

Προυποθέσεις εισόδου

  • Προαπαιτούμενα: Αγγλικά (4, SA), Μαθηματικά Β (4, SA) ή ισοδύναμα
  • Συνιστώμενη μελέτη: Φυσική του έτους 12 (4SA)

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Απαιτείται να ικανοποιήσετε τις ισχύουσες απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας. Αυτό το πρόγραμμα απαιτεί τουλάχιστον IELTS 6.0 ή ισοδύναμο.

Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις της αγγλικής γλώσσας, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για τη μελέτη ενός προγράμματος αγγλικής γλώσσας που έχει εγκριθεί από το Πανεπιστήμιο.

* Περαιτέρω πληροφορίες εισδοχής

Μια προσαρμοσμένη Κατάταξη επιλογής είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού πρόσθετων τάξεων μέσω ειδικών καθεστώτων εισόδου για εισαγωγή.

Τα ειδικά συστήματα συμμετοχής για εισδοχές μπορεί να σας βοηθήσουν να εισέλθετε στο πρόγραμμα της επιλογής σας αυξάνοντας την Κατάταξή σας, μέσω της κατανομής πρόσθετων τάξεων σε ορισμένες περιπτώσεις.

Πώς να εφαρμόσει

Ημερομηνίες κλεισίματος

Εφαρμόζοντας απευθείας στο USQ:

  • Εξάμηνο 1, 2019 - Εφαρμογές κοντά Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, με το 1ο εξάμηνο να αρχίζει τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019.
  • Εξάμηνο 2, 2019 - Εφαρμογές κοντά Δευτέρα 1 Ιουλίου, με το 2ο εξάμηνο να αρχίζει τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019.

Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω του QTAC, θα χρειαστεί να ελέγξετε τις ημερομηνίες κλεισίματος του QTAC.

Πιστοποίηση για προηγούμενη μελέτη ή εργασιακή εμπειρία

Μπορεί να δικαιούστε πίστωση εάν έχετε σπουδάσει προηγουμένως ή έχετε σχετική εργασιακή εμπειρία. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τον αριθμό των μαθημάτων που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Southern Queensland (USQ) »

Τελευταία ενημέρωση August 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
8 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
24,080 AUD
Πλήρης καταβολή τελών στο εσωτερικό της χώρας
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ιούλιος 15, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιούλιος 15, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούλιος 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη