Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε φορέας εκπαιδευτικών προγραμμάτων με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα προγράμματα μας διδάσκονται σε 3 γλώσσες για όλους.

Γιατί ένα πτυχίο στο σχεδιασμό;


Η σχεδίαση δεν ήταν ποτέ τόσο σημαντική. Είναι μέρος της καθημερινής μας ζωής, γιατί μπορούμε να το βρούμε σε όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε, τις τοποθεσίες που συμβουλεύουμε ή τις εφαρμογές που εγκαθιστούμε στα smartphones μας.

Το πτυχίο στο σχεδιασμό της Σχολής Σχεδιασμού και Μάρκετινγκ του Λονδίνου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια καριέρα στον δημιουργικό κόσμο και να αποτελέσετε το απαραίτητο κίνητρο για να επιτύχετε νέους στόχους, να απελευθερώσετε τη δημιουργική πλευρά σας και να δημιουργήσετε ισχυρά έργα που εμπνέουν και παρακινούν τους ανθρώπους. Το πτυχίο μας στο σχεδιασμό βασίζεται σε τρία βασικά σημεία:

 • Γνώση: μια σύγχρονη και εκτεταμένη κατανόηση των εννοιών, των εργαλείων, της ιστορίας και των μεθόδων σχεδιασμού εν γένει, καθώς και των συνδέσεων μεταξύ των κύριων τομέων δραστηριότητας.
 • Ικανότητες: ικανότητα δημιουργίας, σχεδιασμού, υλοποίησης και διαχείρισης έργων με επιτυχία με την αποκτηθείσα γνώση.
 • Στάση: ανάπτυξη προσωπικών χαρακτηριστικών, όπως η ευελιξία, η ενσυναίσθηση, ο ρεαλισμός και η επιχειρηματικότητα.

Το LSDM Degree in Design είναι αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση και διατίθεται στα αγγλικά, ισπανικά και πορτογαλικά.

London School of Design και Marketing

Όπου το πάθος γίνεται επάγγελμα


ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ


Εισαγωγή

Το πτυχίο μας στο Design έχει δημιουργηθεί για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν νέες δεξιότητες, γνώσεις και να βρουν νέες λύσεις κατά την ανάπτυξη νέων προτάσεων για θέματα παγκόσμιου σχεδιασμού. Το σχέδιο μελέτης μας έχει καθοριστεί με βάση μια στρατηγική απόφαση μέσω μιας πολυεπιστημονικής στάσης στις παγκόσμιες αγορές.


Δυνατότητες μάθησης

Το πτυχίο μας στο σχεδιασμό προετοιμάζει επαγγελματίες για διάφορους τομείς του Σχεδιασμού, προσφέροντας μια προηγμένη και ολοκληρωμένη τριτοβάθμια εκπαίδευση, συντονισμένη και υποστηριζόμενη από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα. Το σχέδιο μελέτης του πτυχίου Σχεδιασμού του LSDM έχει αναπτυχθεί και χωριστεί σε τρία διαφορετικά στάδια:

Στάδιο 1

Το πρώτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο πρώτο έτος του μαθήματος, αποσκοπεί στην προετοιμασία των φοιτητών του LSDM για διάφορους τομείς του Σχεδιασμού μέσω μιας σύγχρονης και εκτεταμένης κατανόησης των εννοιών, των εργαλείων, της ιστορίας και των μεθόδων σχεδιασμού γενικότερα. Επιδιώκει επίσης να κατανοήσει τις σχέσεις μεταξύ των κύριων τομέων δραστηριότητας (όπως επικοινωνία, αλληλεπίδραση και σχεδιασμός προϊόντων) μέσω της ανάπτυξης μιας γενικής προοπτικής των θεμάτων που συνδέονται με την αποστολή σχεδιασμού, της αλληλεπίδρασής της με τις αγορές και του ρόλου της κοινωνία.


Στάδιο 2

Το δεύτερο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο δεύτερο έτος της πορείας μας, επιδιώκει να ενσταλάξει τις στέρεες ικανότητες για την ανάπτυξη και την υλοποίηση έργων. Αυτές οι δυνατότητες είναι δομημένες γύρω από τους κύριους τομείς της έννοιας της επικοινωνίας, του διαδραστικού σχεδιασμού και του σχεδιασμού προϊόντων. Οι φοιτητές θα μπορούν:

 • Προσδιορίστε και αναλύστε: να αναλύσετε το περιβάλλον στο οποίο συμβαίνει η επίλυση προβλημάτων, να σκέφτεστε δημιουργικά, να προσδιορίσετε τις συνθήκες και τους στόχους που σχετίζονται με την επίλυση προβλημάτων και να προσδιορίσετε τους απαραίτητους πόρους και δυνατότητες.
 • Κάντε επιλογές: να λαμβάνετε αποφάσεις, να κατανοείτε τις αβεβαιότητες και τους συναφείς κινδύνους, να προβλέπετε τις μελλοντικές επιπτώσεις των αποφάσεων και να αναπτύσσετε επιχειρησιακές ικανότητες.
 • Ενσωμάτωση: των διαδικασιών και της ποικιλίας ενδιαφέροντος ταυτόχρονα με την αύξηση της ευελιξίας και της καινοτομίας.
 • Εφαρμογή: σχεδιασμός και οργάνωση, δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος, εφαρμογή και έλεγχος, ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων στα στάδια της σύλληψης και εκτέλεσης των έργων.


Στάδιο 3

Το τρίτο στάδιο, το οποίο αντιστοιχεί στο τρίτο έτος της πορείας μας, επιδιώκει να εδραιώσει τη γνώση που αποκτήθηκε στις προηγούμενες μονάδες της πορείας και την πρόοδο με εμπιστοσύνη, ρεαλισμό και επιχειρηματικό πνεύμα. Σε αυτό το στάδιο, οι φοιτητές του LSDM θα αναπτύξουν φυσικά το τελικό τους έργο φυσικά μέσω αυτών των καθηκόντων:

 • Ευελιξία: καταφέρνουν να αντιμετωπίζουν διάφορα σχέδια σχεδιασμού και να προσαρμόζονται στις μεταβαλλόμενες συνθήκες ως επαγγελματίες με πολλαπλές ικανότητες και πρόθυμοι να εργαστούν σε μια διεπιστημονική ομάδα.
 • Εμπύλη: κατανοήστε διαφορετικές οπτικές γωνίες και συζητήστε τους.
 • Ρεαλισμός: Κάντε μια ταχεία αξιολόγηση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων απόδοσης ανά πάσα στιγμή, ανάλογα με τις ικανότητες και τις επιδόσεις σας.
 • Επιχειρηματικότητα: ικανότητα δημιουργίας, ανάπτυξης και πώλησης μιας ιδέας, οπτικής εργασίας, προϊόντος ή υπηρεσίας.


Διδακτικό προσωπικό

Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από ειδικευμένους, φημισμένους και έμπειρους εκπαιδευτικούς. Εκτός από το ακαδημαϊκό επίπεδο του διδακτορικού, παρουσιάζουν ενοποιημένες επαγγελματικές σταδιοδρομίες, διασυνδέοντας το ακαδημαϊκό στοιχείο με την αγορά εργασίας.


Κέντρο Καθηγητών

Οι φοιτητές LSDM συνοδεύονται εβδομαδιαίως μέσω ενός Κέντρου Εκπαιδευτών που αποτελείται από μια ομάδα καθηγητών ειδικευμένων στο σχεδιασμό, με Masters και πολλά χρόνια αποδεδειγμένης εμπειρίας. Το Κέντρο Εκπαιδευτών μας είναι επίσης διαθέσιμο στα Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.


Στόχοι και επαγγελματικά αποτελέσματα

Το πτυχίο μας στο σχεδιασμό απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, καλλιτέχνες ή ανεξάρτητους εργαζόμενους με φιλοδοξία ή ενοποιημένη σταδιοδρομία στη διαφήμιση (καλλιτέχνες, κατασκευαστές ή σχεδιαστές), οπτικό σχεδιασμό, σχεδιασμός επικοινωνίας, γραφιστική και διαδραστικό σχεδιασμό (σχεδιαστές, ηγέτες ομάδων, καλλιτεχνικοί διευθυντές ή δημιουργικοί διευθυντές). Οι φοιτητές του πτυχίου μας στο σχεδιασμό θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν σε οπτικούς οργανισμούς (διαφήμιση, σχεδιασμός) ή εταιρείες σχεδιασμού προϊόντων, επικοινωνιακού σχεδιασμού, διαδραστικού σχεδιασμού, μεταξύ άλλων.ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ

Το πτυχίο μας στο Design είναι 100% σε απευθείας σύνδεση, δημιουργήθηκε για να μάθει σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα των μαθητών μας και χωρίς σταθερό χρονοδιάγραμμα. Δηλαδή, οι φοιτητές του LSDM μπορούν να καθορίσουν πότε ή πού μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό μας και να εκτελούν εργασίες αξιολόγησης. Μόνο οι τελικές εργασίες και συγκεκριμένες παρουσιάσεις θα προγραμματιστούν με καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, το οποίο θα κοινοποιηθεί σε εύθετο χρόνο στους φοιτητές του LSDM.

Σε περίπου 30 μήνες, οι φοιτητές LSDM θα έχουν ολοκληρώσει το πτυχίο μας στο Design διαπιστευμένο από το Πανεπιστήμιο Creative Arts (UCA), ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια ειδικότητας στο Ηνωμένο Βασίλειο.


Μέθοδοι διδασκαλίας και μάθησης που υιοθετούνται σε αυτό το μάθημα:

 • Διδασκαλία στα ισπανικά, αγγλικά και πορτογαλικά.
 • Μάθημα που αποτελείται από 3 επίπεδα με 26 μονάδες σπουδών συνολικά.
 • Τα περιεχόμενα των μονάδων είναι ασύγχρονα και οργανώνονται σε εβδομαδιαία θέματα.
 • Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα περιεχόμενα όποτε και όπου θέλετε.
 • Το Κέντρο Καθηγητών μας λειτουργεί ως εργαλείο υποστήριξης και αλληλεπίδρασης για τους μαθητές μας.
 • Διαδικτυακοί πόροι (όπως συνέδρια, σεμινάρια και συζητήσεις, σεμινάρια και συναντήσεις ανατροφοδότησης, φόρουμ, σεμινάρια online και πρακτικές ασκήσεις).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
ισπανικά
Αγγλικά
Πορτογάλος

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποLondon School of Design and Marketing (ES) »

Τελευταία ενημέρωση April 17, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Duration
30 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,550 GBP
£ 2.850,00 ανά Επίπεδο (3 επίπεδα)
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

Presentación del Grado en Diseño

Asociación con la University for the Creative Arts

Testimonios de Alumnos LSDM