Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η ζωή δεν σταματά όταν ξεκινά το σχολείο. Το Bachelor of Arts στις Διατμηματικές Σπουδές προσφέρει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στα μοναδικά ενδιαφέροντα και χρονοδιαγράμματα. Επαγγελματική επικοινωνία, περιβαλλοντική πρακτική, μελέτες δικαιοσύνης, επιχειρήσεις - όποια και αν είναι η έμφαση, είμαστε αφοσιωμένοι σε μεμονωμένους ακαδημαϊκούς στόχους. Μην αποθαρρύνεστε από την απόσταση, διότι η ΒΑ στις Διατμηματικές Σπουδές είναι εφικτή πλήρως σε απευθείας σύνδεση ή μέσω ενός συνδυασμού σε απευθείας σύνδεση μάθησης και on-campus συνεδρίες. Το μοντέλο μάθησης επιτρέπει επαγγελματικούς και προσωπικούς μετασχηματισμούς χωρίς διακοπή της ζωής για την εκπλήρωση εκπαιδευτικών στόχων. οι υποχρεώσεις δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο στην πραγματική εκπαίδευση. Το πρόγραμμα Bachelor of Arts in Interdisciplinary Studies προσφέρει πτυχίο με έμφαση στην επαγγελματική επικοινωνία, την περιβαλλοντική πρακτική, τις σπουδές της δικαιοσύνης ή τις επιχειρήσεις - ή ένα συνδυασμό αυτών. Εξατομικεύετε την εκπαίδευσή σας συμπληρώνοντας αυτά τα μαθήματα RRU με μαθήματα που επιλέγονται από άλλα μεταδευτεροβάθμια ιδρύματα.

Αξιοποιήστε τη μάθησή σας

Η ΒΑ στις Διακλαδικές Μελέτες δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αναλάβουν ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της εκπαίδευσής τους. Με ένα πρόγραμμα που βασίζεται στην επαγγελματική πείρα, την προηγούμενη ακαδημαϊκή εμπειρία και τους στόχους της σταδιοδρομίας, οι μαθητές επιτυγχάνουν την ικανότητα σε πέντε τομείς γνώσης: ηγεσία και ομαδική εργασία. επικοινωνία; η γνώση; την κριτική σκέψη και την παγκόσμια συνείδηση. Επιπλέον, οι επιλογές μαθημάτων και η ακαδημαϊκή εργασία θα επιδείξουν κριτική προσήλωση στις βασικές έννοιες στην περιοχή ενδιαφέροντος, όπως η εκπαίδευση των ιθαγενών, η καθοδήγηση των νέων σε κίνδυνο, τα εναλλακτικά μοντέλα υγειονομικής περίθαλψης, η ηγεσία της κοινότητας, η κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον ή η εταιρική κοινωνική ευθύνη. Οι μαθητές καθορίζουν την εστίασή τους. Royal Roads University βοηθά στην κατασκευή του προγράμματος για να το επιτύχει.

ΚΥΚΛΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Απαριθμούνται παρακάτω, τα βασικά μαθήματα που λαμβάνουν οι φοιτητές στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος BA στον τομέα των διεπιστημονικών σπουδών. Αυτά τα μαθήματα συμπληρώνονται με επιλεγμένα επιλεγμένα online και / ή πανεπιστημιακά μαθήματα επιλογής RRU και οι φοιτητές μπορούν να λάβουν έως και 12 μονάδες 300/400 μαθήματα επιπέδου από οποιοδήποτε εξειδικευμένο μεταδευτεροβάθμιο ίδρυμα για να αποκτήσουν περαιτέρω εξειδίκευση. Η έγκριση πρέπει να γίνει πριν από τη λήψη οποιωνδήποτε εξωτερικών μαθημάτων.

 • INDS300: Γράφοντας σε όλο τον τομέα
 • INDS310: Εισαγωγή στις διεπιστημονικές μελέτες
 • INDS400: Παγκόσμιες προοπτικές για τους ιθαγενείς τρόπους γνώσης
 • INDS417: Ανεξάρτητη μελέτη
 • INDS480: Πρακτική άσκηση
 • INDS490: Ανώτερο Ερευνητικό Έργο / Βιβλίο
 • ITAI: Εισαγωγή στην ακαδημαϊκή ακεραιότητα

Σχεδιάζοντας την επιτυχία σας

 • Τα μαθήματα του Ιδρύματος εισάγουν διεπιστημονικές βασικές έννοιες
 • Η ακαδημαϊκή εστίαση σάς βυθίζει στην περιοχή ενδιαφέροντος σας
 • Η επαγγελματική εστίαση παρέχει έμφαση στην επαγγελματική σταδιοδρομία σε πραγματικό κόσμο
 • Δυνατότητα αντιμετώπισης των σημερινών θεμάτων μέσω εφαρμοσμένης μάθησης και έρευνας

Απαιτώντας δύο έως τέσσερα χρόνια σπουδών, αυτό το πρόγραμμα σπουδών επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάζουν μαθήματα Royal Roads με πιστώσεις που κερδίζονται σε άλλα ιδρύματα. Ανάλογα με τις επιλογές του μαθήματος, η εργασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε απευθείας σύνδεση, ή οι φοιτητές μπορούν να έρθουν στην πανεπιστημιούπολη για μια κατοικία ή πρόσωπο με πρόσωπο. Ανάλογα με το επίπεδο επαγγελματικής πείρας, οι σπουδαστές θα ολοκληρώσουν μια πρακτική άσκηση για να εμβαθύνουν τις δεξιότητές τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποRoyal Roads University »

Τελευταία ενημέρωση July 4, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 10, 2019
Duration
2 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Τιμή
31,992 CAD
$ 31.992 (διεθνές); $ 17.640 (εγχώρια) ολοκλήρωση πτυχίου (έτη 3
Deadline
Ιούνιος 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 10, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery

Σεπτ. 10, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 10, 2019
2 or 3 Years Degree Completion | Blended Delivery
Ημερομηνία λήξης
Άλλη

How we're different