Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια σειρά ρόλων στον επιχειρηματικό κόσμο.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, να προχωρήσουν σε ένα νέο ρόλο ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θα βρουν ανεκτίμητο το περιεχόμενο αυτής της πορείας. Η μελέτη ενός εφαρμοσμένου επαγγελματικού προσόντος θα σας εισάγει στη λειτουργία των οργανώσεων και τη δομή τους, θα αυξήσει την εμπορική σας ευαισθητοποίηση και θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε πρακτικές γνώσεις που θα είναι απαραίτητες για τους μελλοντικούς σας στόχους σταδιοδρομίας.

Τρία προσόντα σε ένα βαθμό

Το online πανεπιστημιακό πτυχίο La Trobe University σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε έως και τρία προσόντα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί ικανοποιητικά κάθε μέρος του μαθήματος σας, θα απονεμηθεί ένα πτυχίο (τελικό έτος 1), ένα εφαρμοσμένο πτυχίο (τέλος του έτους 2) και ένα πτυχίο πτυχίου που θα εφαρμοστεί όταν ολοκληρώσετε και τα τρία χρόνια. Η πιθανή παραγωγική σας ικανότητα αυξάνεται καθώς προχωράτε στην πορεία σας.

Έτος 1

Μετά την ολοκλήρωση του έτους 1 του πτυχίου σας, θα σας απονεμηθεί Εφαρμοσμένο Δίπλωμα, εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το πτυχίο σας σε αυτό το σημείο. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το προσόν στο βιογραφικό σας και να προχωρήσετε με τα σχέδια σταδιοδρομίας σας ή να αγκαλιάσετε την επιλογή να συνεχίσετε τις σπουδές σας ενώ εργάζεστε.

Έξοδος με

Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Επιχείρησης

Αναμενόμενα έσοδα

$ 50K

Έτος 2

Η επιτυχής ολοκλήρωση του 2ου έτους θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια υψηλότερη θέση πληρωμής με ένα εφαρμοσμένο προσόν που αναζητούν οι εργοδότες. Ωστόσο, είστε πλέον πάνω από το ήμισυ της διαδρομής σας στο πτυχίο πτυχίου που έχετε κάνει, άρα γιατί να μην συνεχίσετε να σπουδάζετε ενώ εργάζεστε;

Έξοδος με

Αναπληρωτής Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Επιχείρησης

Αναμενόμενα έσοδα

$ 60K- $ 80K

Έτος 3

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει τα προσόντα σας. Ο πτυχίο που έχετε εφαρμόσει βελτιώνει σημαντικά τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Ένα προσόν αυτού του επιπέδου βελτιώνει σημαντικά το βιογραφικό σας και λέει πολλά για εσάς. Όχι μόνο θα είστε οπλισμένοι με τις έτοιμες για εργασία θέσεις εργασίας και τις γνώσεις που οι εργοδότες είναι απελπισμένοι, αλλά δείχνετε επίσης ότι μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για να πετύχετε ένα στόχο.

Έξοδος με

Bachelor of Applied Business

Αναμενόμενα έσοδα

$ 80K-100K

Μαθησιακά αποτελέσματα μαθημάτων

 • Προσδιορίστε, ανακαλύψτε και αναλύστε πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις.
 • Επικοινωνήστε επαγγελματικά και αποτελεσματικά με διάφορους ενδιαφερόμενους, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τρόπων επικοινωνίας και κατάλληλα εργαλεία.
 • Γνωρίστε τις πειθαρχικές απαιτήσεις γνώσης και δεξιοτήτων για αποφοίτους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στην επιχείρηση.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί με υψηλή εστίαση στην απασχολησιμότητα στον συναρπαστικό κόσμο των επιχειρήσεων. Οι ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

 • Διαχειριστής Διοίκησης
 • Επιχειρηματίας
 • Executive Personal Assistant
 • Δημιουργία νέας επιχείρησης
 • Διαχειριστής γραφείου
 • Διευθυντής γραφείου
 • Υπεύθυνος προϊόντων
 • Βοηθός έργου
 • Υπεύθυνος Διοίκησης
 • Διευθύνων Σύμβουλος
 • Διευθυντής
 • Σύμβουλος Προγράμματος
 • Συντονιστής προγράμματος

Κόστος μαθημάτων

Τα τέλη σπουδών σας ανέρχονται μόνο σε 10.754 δολάρια ετησίως εάν πληροίτε τις σχετικές απαιτήσεις κατοικίας HECS-HELP και σπουδάζετε σε μια θέση που υποστηρίζεται από την Κοινοπολιτεία.

Διεθνή έξοδα μαθημάτων

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποLa Trobe –Didasko »

Τελευταία ενημέρωση October 2, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 - 3 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,754 AUD
ανά έτος. Διεθνές κόστος μαθημάτων: 14.000 AUD ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη