Bachelor of Applied Business (Διοίκηση)

La Trobe –Didasko

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Applied Business (Διοίκηση)

La Trobe –Didasko

Περιγραφή Μαθήματος

Το πανεπιστήμιο La Trobe Bachelor of Applied Business (Διοίκηση μεγάλου τμήματος) θα σας προσφέρει ένα ευρύ θεμέλιο των επιχειρηματικών δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια σειρά ρόλων διαχείρισης στη βιομηχανία.

Όσοι επιθυμούν να αλλάξουν τη σταδιοδρομία τους, να μεταβούν σε νέο ρόλο διαχείρισης ή να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, θα βρουν ανεκτίμητο το περιεχόμενο αυτής της πορείας. Ο διευθυντής της διοίκησης εστιάζει στη δημιουργία μιας ομάδας υψηλών επιδόσεων σε κάθε οργανισμό. Η κατανόηση της οργανωτικής καινοτομίας και της ανάπτυξης καθώς και η επιτυχής διαχείριση των διαπροσωπικών προκλήσεων είναι μόνο μερικές από τις ικανότητες που πρέπει να γνωρίζουν οι επιτυχημένοι διαχειριστές.

Η μελέτη ενός εφαρμοσμένου επαγγελματικού προσόντος σας επιτρέπει να πάρετε τη θεωρία ενός θέματος και να το εφαρμόσετε σε πραγματικές καταστάσεις. Αυτό θα αυξήσει την εμπορική σας ευαισθητοποίηση και θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε πρακτικές γνώσεις που θα είναι απαραίτητες για τους μελλοντικούς σας στόχους σταδιοδρομίας.

Επιλέξτε το κύριο μάθημά σας

Έχετε την επιλογή να σπουδάσετε το Bachelor of Applied Business με ή χωρίς σημαντικό στο Marketing ή Management.

 • Bachelor of Applied Business (Μάρκετινγκ)
 • Πτυχίο Εφαρμοσμένης Επιχείρησης (χωρίς σημαντικό)

Τρία προσόντα σε ένα βαθμό

Το online πανεπιστημιακό πτυχίο La Trobe University σας παρέχει τη μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε έως και τρία προσόντα κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Με την προϋπόθεση ότι θα ολοκληρωθεί ικανοποιητικά κάθε μέρος του μαθήματος σας, θα απονεμηθεί ένα πτυχίο (τελικό έτος 1), ένα εφαρμοσμένο πτυχίο (τέλος του έτους 2) και ένα πτυχίο πτυχίου που θα εφαρμοστεί όταν ολοκληρώσετε και τα τρία χρόνια. Η πιθανή παραγωγική σας ικανότητα αυξάνεται καθώς προχωράτε στην πορεία σας.

Έτος 1

Μετά την ολοκλήρωση του έτους 1 του πτυχίου σας, θα σας απονεμηθεί Εφαρμοσμένο Δίπλωμα, εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε από το πτυχίο σας σε αυτό το σημείο. Μπορείτε να προσθέσετε αυτό το προσόν στο βιογραφικό σας και να προχωρήσετε με τα σχέδια σταδιοδρομίας σας ή να αγκαλιάσετε την επιλογή να συνεχίσετε τις σπουδές σας ενώ εργάζεστε.

Έξοδος με

Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Επιχείρησης

Αναμενόμενα έσοδα

$ 50K

Έτος 2

Η επιτυχής ολοκλήρωση του 2ου έτους θα αυξήσει τις πιθανότητές σας για μια υψηλότερη θέση πληρωμής με ένα εφαρμοσμένο προσόν που αναζητούν οι εργοδότες. Ωστόσο, είστε πλέον πάνω από το ήμισυ της διαδρομής σας στο πτυχίο πτυχίου που έχετε κάνει, άρα γιατί να μην συνεχίσετε να σπουδάζετε ενώ εργάζεστε;

Έξοδος με

Αναπληρωτής Δίπλωμα Εφαρμοσμένης Επιχείρησης

Αναμενόμενα έσοδα

$ 60K- $ 80K

Έτος 3

Συγχαρητήρια! Έχετε ολοκληρώσει τα προσόντα σας. Ο πτυχίο που έχετε εφαρμόσει βελτιώνει σημαντικά τις ευκαιρίες που έχετε στη διάθεσή σας. Ένα προσόν αυτού του επιπέδου βελτιώνει σημαντικά το βιογραφικό σας και λέει πολλά για εσάς. Όχι μόνο θα είστε οπλισμένοι με τις έτοιμες για εργασία θέσεις εργασίας και τις γνώσεις που οι εργοδότες είναι απελπισμένοι, αλλά δείχνετε επίσης ότι μπορείτε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι για να πετύχετε ένα στόχο.

Έξοδος με

Bachelor of Applied Business

Αναμενόμενα έσοδα

$ 80K-100K

Μαθησιακά αποτελέσματα μαθημάτων

Προσδιορίστε, ανακαλύψτε και αναλύστε πληροφορίες σχετικά με τις επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις.

 • Αξιολογεί μια σειρά εναλλακτικών λύσεων στις επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις και συμβάλλει με υπεύθυνο τρόπο στις δυνητικά ανταγωνιστικές οικονομικές, δεοντολογικές, κοινωνικές και εμπορικές προοπτικές.
 • Δημιουργήστε καινοτόμες συστάσεις για επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις με βάση τον εντοπισμό των στοιχείων ενός προβλήματος και την εφαρμογή και αξιολόγηση των προσεγγίσεων επίλυσης προβλημάτων.
 • Επικοινωνήστε επαγγελματικά και αποτελεσματικά με διάφορους ενδιαφερόμενους, χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τρόπων επικοινωνίας και κατάλληλα εργαλεία.
 • Εμπιστευθείτε επαγγελματικά και αποτελεσματικά την επιτυχία μιας πολυπολιτισμικής ομάδας με τρόπο που σέβεται τις ανάγκες, τις αξίες, τις προσωπικότητες και τις ικανότητες των άλλων.
 • Χρησιμοποιήστε ψηφιακές τεχνολογίες για τον εντοπισμό, την παραγωγή, την ανάλυση και την επικοινωνία πληροφοριών σχετικών με τις επιχειρηματικές και κοινωνικές προκλήσεις.
 • Γνωρίστε τις πειθαρχικές απαιτήσεις γνώσης και δεξιοτήτων για αποφοίτους που επιθυμούν να ξεκινήσουν μια σταδιοδρομία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Ευκαιρίες καριέρας

Αυτό το μάθημα σχεδιάστηκε με επίκεντρο την αναβάθμιση ή τη μετάβαση στον συναρπαστικό κόσμο των επιχειρήσεων. Οι ευκαιρίες καριέρας περιλαμβάνουν:

 • Διαχειριστής Διοίκησης
 • Επιχειρηματίας
 • Executive Personal Assistant
 • Δημιουργία νέας επιχείρησης
 • Διαχειριστής γραφείου
 • Διευθυντής γραφείου
 • Υπεύθυνος προϊόντων
 • Βοηθός έργου
 • Υπεύθυνος Διοίκησης
 • Διευθύνων Σύμβουλος
 • Διευθυντής
 • Σύμβουλος Προγράμματος
 • Συντονιστής προγράμματος

Κόστος μαθημάτων

Τα τέλη σπουδών σας ανέρχονται μόνο σε 10.754 δολάρια ετησίως εάν πληροίτε τις σχετικές απαιτήσεις κατοικίας HECS-HELP και σπουδάζετε σε μια θέση που υποστηρίζεται από την Κοινοπολιτεία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
La Trobe –Didasko

Τελευταία ενημέρωση September 30, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Ιαν. 2019
Duration
Διάρκεια
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
14,000 AUD
διεθνές κόστος μαθημάτων ανά έτος
Locations
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Ημερομηνία Έναρξης : Ιαν. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Ιαν. 2019
Αυστραλία - Melbourne, Victoria
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών